30 / 04 / 2024

Akyazı Stat ihalesi

Akyazı Stat ihalesi

Trabzon'da inşa edilen Akyazı Stadı ihalesi dün gerçekleşti. İhaleyi 11 Milyon 124 bin 034 TL teklif veren Özyazıcı İnşaat aldı.

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul! İhalesi bugün!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi, Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ. Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Karşıyaka Spor Kulübü'nün stadı 5 yıldır atıl halde bekliyor! 

Karşıyaka Spor Kulübü'nün stat ihalesi 15 Haziran 2017’de 62 milyon lira bedelle ikinci kere ihale edilmişti. Vatandaşların imar planını şikayet etmesi üzerine ihale iptal edildi...

Alsancak Stadı'nın ihalesi tamam!

2015 yılında yıkılan Alsancak Stadı'nın ihalesi tamamlandı. Yeni Stat metro İnşaat tarafından inşa edilecek.

Trabzon Akyazı Stadı, Kasım başında açılacak!

Akyazı’dan sorumlu yönetici Saral: "2011 şampiyonluğumuz gibi bir stat inşa ediyoruz: Tertemiz. Türkiye’nin en üst düzey stadı. Kasım başında açacağız” dedi.

Trabzonspor Akyazı Stadı Kasım'da tamamlanacak!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Akyazı Stadı'nın açılış tarihinin uzadığına dikkat çekti. Usta, "Bu işin sonuna geldik. Görünen o ki son 30-40 günlerdeyiz. Ekim sonu, Kasım ortalarına kadar stat tamamlanacak" diye konuştu.

Sakarya Keremali İçmesuyu Projesi’nin ihalesi yapıldı!

Akyazı’ya hizmet verecek olan Keremali İsale Hattı Projesi’nin yapım işi ihalesi gerçekleştirildi. SASKİ Genel Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen ihaleye 4 firma teklif verdi.

Trabzon Akyazı Stadı ne zaman açılacak?

Trabzonspor Stat Müdürü Hüseyin Emin, Akyazı Stadı'nı, Süper Lig'in 7'inci haftasında oynanacak Akhisar Belediyespor maçına yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi

Kuzey Marmara Otoyolu Kurtköy-Akyazı ihalesi 15 Ağustos'ta!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Kurtköy-Akyazı Kesimi Yap-İşlet-Devret Modeli ile Yapılması, İşletilmesi ve Devri projesinin ihale tarihini değiştirdi.

Akyazı Stat ihalesini Özyazıcı İnşaat aldı!

Trabzon'da inşa edilen Akyazı Stadı ihalesi dün gerçekleşti. İhaleyi 11 Milyon 124 bin 034 TL teklif veren Özyazıcı İnşaat aldı.

Akyazı Stadı açılışı sezona yetiştirilmeye hedefleniyor!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Akyazı Stadını Trabzon’un yeni futbol sezonunda oynayacağı ilk maça yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Turan, Sadece bir stat yapmıyoruz, mühendislik açısından da çok güzel bir eser inşa ediyoruz'' dedi.

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi müşavirlik ihalesi 25 Temmuz'da!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi; Kurtköy-Akyazı ve Kınalı - Odayeri bölümü yap-işlet-devret modeliyle yapılacak. Projenin yapım işi müşavirlik ihalesi 25 Temmuz'da gerçekleşecek.

TOKİ Erzincan Akyazı'ya 89 konut ihalesi bugün!

TOKİ Erzincan Akyazı 89 adet konut, 1 adet büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da yapılacak.

TOKİ Erzincan Akyazı 89 konut ihalesi 23 Mart'ta!

TOKİ Erzincan Akyazı 89 adet konut, 1 adet büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 23 Mart 2016 tarihinde saat 14.30'da gerçekleşecek.

Akyazı Stat ihalesi Haberi

Akyazı Stat ihalesi

Akyazı Stadı'nın tribün koltukları, hibrit çim ve skorboard ihalesi dün gerçekleşti. 4 firmanın katıldığı ihaleyi 11 Milyon 124 bin 034 TL değerindeki yaklaşık maliyete en düşük teklifi veren Özyazıcı İnşaat 10 Milyon 850 bin TL ile alan firma oldu. Özyazıcı inşaat sözleşmenin imzalandığı günden itibaren 10 gün içinde yer teslimi yaparak işe başlayacak. Tribün koltuğu, hibrit çim ve skorboard yerleştirme işlemleri ise 45 gün içinde tamamlanacak. 



Taka



Haber Fotomaç Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;


Akyazı Statı için yapılan ek ihalenin ilk aşaması sonuçlandı. Buna göre yeni stadın koltuklan, hibrit çim ve skorbordun yapımının ihalesini Özyazıcı İnşaat kazandı. TOKİ'nin yaptığı ihaleye göre tüm bu işlerin bitimi için 45 günlük süre verildi. Özyazıcı İnşaat 10.850.000,00 TL ile en düşük teklifi veren firma...