30 / 04 / 2024

Akyazı Stat ihalesini kim aldı

Akyazı Stat ihalesini kim aldı

Trabzon'da inşa edilen Akyazı Stadı ihalesi dün gerçekleşti. İhaleyi 11 Milyon 124 bin 034 TL teklif veren Özyazıcı İnşaat aldı.

Karşıyaka Stadı ihalesinin iptaline Danıştay'dan yürütmeyi durdurma!

Karşıyaka Kulübü Başkanı Altug, Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava üzerine Ankara 18'inci İdare Mahkemesi'nin Yalı'daki stat ihalesini iptal karan hakkında Danıştay'ın yürütmeyi durdurma karan verdiğini öne sürdü.

Trabzon Akyazı Stadı, Kasım başında açılacak!

Akyazı’dan sorumlu yönetici Saral: "2011 şampiyonluğumuz gibi bir stat inşa ediyoruz: Tertemiz. Türkiye’nin en üst düzey stadı. Kasım başında açacağız” dedi.

Trabzonspor Akyazı Stadı Kasım'da tamamlanacak!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Akyazı Stadı'nın açılış tarihinin uzadığına dikkat çekti. Usta, "Bu işin sonuna geldik. Görünen o ki son 30-40 günlerdeyiz. Ekim sonu, Kasım ortalarına kadar stat tamamlanacak" diye konuştu.

Trabzon Akyazı Stadı ne zaman açılacak?

Trabzonspor Stat Müdürü Hüseyin Emin, Akyazı Stadı'nı, Süper Lig'in 7'inci haftasında oynanacak Akhisar Belediyespor maçına yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi

Akyazı Stat ihalesini Özyazıcı İnşaat aldı!

Trabzon'da inşa edilen Akyazı Stadı ihalesi dün gerçekleşti. İhaleyi 11 Milyon 124 bin 034 TL teklif veren Özyazıcı İnşaat aldı.

Akyazı Stadı açılışı sezona yetiştirilmeye hedefleniyor!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Akyazı Stadını Trabzon’un yeni futbol sezonunda oynayacağı ilk maça yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Turan, Sadece bir stat yapmıyoruz, mühendislik açısından da çok güzel bir eser inşa ediyoruz'' dedi.

Berat Albayrak: Akyazı, Tabzon'a yakışır çok güzel stat olacak!

Bordo-mavili yönetimin davetiyle dün kentte tarihi bir gün yaşandı. Akyazı Stadyumu'nun inşaatını gezen Bakan Albayrak, "Önümüzdeki sezona yetişmesi için çalışmalar devam ediyor. Trabzon'a yakışır çok güzel stat olacak" dedi.

Akyazı Spor Tesisi Projesi'nde çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Tüm ilçelerimizde önemli yatırımları hayata geçirdik. Son olarak ihalesini gerçekleştirdiğimiz Akyazı Spor Tesisi Projesi’nde de çalışmalarımız başladı. Akyazı ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Akyazı Stadı ikinci yarıya yetişecek!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren Akyazı Spor Kompleksi ve stat inşaatında incelemelerde bulundu. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren Akyazı Spor Kompleksi ve stat inşaatında incelemelerde bulundu.

TOKİ'den Akyazı Stadı müjdesi!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren Akyazı Spor Kompleksi ve stat inşaatında incelemelerde bulundu. Turan, "Burada çok özel bir mühendislik uygulanacak" dedi.

Trabzon Akyazı Stadı Projesi'nin büyük bölümü tamamlandı!

Deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen Türkiye'deki ilk stat özelliğine sahip Akyazı Stadı Projesi'nde kaba inşaatın büyük bölümü tamamlanırken, çatının yapımı için çalışmalara başlandı.

Akyazı Stadı yeni sezona yetişmiyor

Trabzon Akyazı Stadı'ndan Trabzonspor taraftarlarına kötü haber! 41 bin seyirci kapasiteli stat yeni sezonun başına yetişmiyor. Açıklama, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Cümrükçüoğlu'ndan geldi.

Akyazı Stadı'nda çalışmalar sürüyor!

Akyazı Projesi’nden sorumlu yönetici Erol Ağaoğlu’nun yaptığı açıklama yüreklere su serpti. Ağaoğlu, “Stat zeminindeki kaymalar, zemin oturana kadar normal. Biz stadımızı dolgu alanı üzerine değil fore kazıklar üzerine oturtuyoruz" dedi

Akyazı Stat ihalesini kim aldı Haberi

Akyazı Stat ihalesini kim aldı

Akyazı Stadı'nın tribün koltukları, hibrit çim ve skorboard ihalesi dün gerçekleşti. 4 firmanın katıldığı ihaleyi 11 Milyon 124 bin 034 TL değerindeki yaklaşık maliyete en düşük teklifi veren Özyazıcı İnşaat 10 Milyon 850 bin TL ile alan firma oldu. Özyazıcı inşaat sözleşmenin imzalandığı günden itibaren 10 gün içinde yer teslimi yaparak işe başlayacak. Tribün koltuğu, hibrit çim ve skorboard yerleştirme işlemleri ise 45 gün içinde tamamlanacak. 



Taka



Haber Fotomaç Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;


Akyazı Statı için yapılan ek ihalenin ilk aşaması sonuçlandı. Buna göre yeni stadın koltuklan, hibrit çim ve skorbordun yapımının ihalesini Özyazıcı İnşaat kazandı. TOKİ'nin yaptığı ihaleye göre tüm bu işlerin bitimi için 45 günlük süre verildi. Özyazıcı İnşaat 10.850.000,00 TL ile en düşük teklifi veren firma...