03 / 10 / 2024

akyazı statı önümüzdeki sezon açılıyor

akyazı statı önümüzdeki sezon açılıyor

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Vodafone Arena’nın ardından Trabzonluların da sabırsızlandığını söylüyor. Akyazı Stadı’nın önümüzdeki sezona açılması hedefleniyor

BİM 1 Ekim 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! BİM'de önümüzdeki hafta özel indirimler var...

BİM 1 Ekim 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Buna göre, önümüzdeki hafta BİM'de birçok indirimli ürünler raflarda yerini alacak. BİM'e hangi ürünler gelecek?

İslam Memiş gram altının önümüzdeki yıl ne kadar olacağını açıkladı!

Yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düşen Altın ve Para piyasaları uzmanı İslam Memiş gram altının önümüzdeki yıl ne kadar olacağını açıkladı.

A101 19 Eylül 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı!  A101'e önümüzdeki perşembe çekme karavan geliyor...

A101 19 Eylül 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Önümüzdeki hafta perşembe günü A101'de birçok üründe indirim sizleri bekliyor. 

Gayrimenkule olan ilginin önümüzdeki yıl artması bekleniyor!

Ekonomim yazarı Zeynep Aktaş bugünkü yazısında BIST GMYO Endeksi’ndeki hisselerin güçlü performanslarıyla yatırımcıların ilgisini çektiğini belirterek, gayrimenkule olan ilginin önümüzdeki yıl artmasını beklediğini kaydetti.

'Dolar birden atak geçirecek' diyen İslam Memiş önümüzdeki haftayı işaret etti! Rakam verdi! Herkes şaşıracak

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, youtube kanalından altın ve dolarla ilgili uyarılarda bulundu. Doların birden atak geçireceğini söyleyen Memiş, önümüzdeki haftayı işaret etti ve rakam paylaştı. 

Konut, arsa, dolar, otomobil, faiz... Önümüzdeki 3 ayın en çok kazandıracak enstrümanı belli oldu!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, yatırımcılara seslenerek önümüzdeki 3 ayın en çok kazandıran yatırım aracını açıkladı. Peki; konut, arsa, dolar, otomobil ve faiz hangisi kazandıracak? İşte detaylar...

MyVista Çandarlı'da 2.9 milyon TL'den başlayan fiyatlarla! Önümüzdeki ay teslim!

Mega Yapı İnşaat tarafından inşa edilen MyVista Çandarlı projesinde fiyatlar 2 milyon 900 bin TL'den başlıyor. Teslimleri önümüzdeki ay gerçekleştirilecek olan projede 186 konut ve 12 ticari alan bulunuyor. 

Yurt dışından ev almak isteyenler için önümüzdeki 6 ayı iyi takip edin uyarısı!

Independent Mortgage emlak yatırımcılarına önümüzdeki 6 ayda piyasaları yakından takip etmeleri tavsiye ederek, doğru zaman için yol haritasını paylaştı.

'Uyanın ve işinize bakın' diyen İslam Memiş doların önümüzdeki ay ne kadar olacağını açıkladı! Hemen bakın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcıların gözdesi dolar kurunun Mart ayında ne kadar olacağını açıkladı. Peki dolar önümüzdeki ay ne kadar olacak? İşte İslam Memiş'in o açıklaması...

Gram altında önümüzdeki iki hafta içinde büyük değişiklikler bekleniyor!

İslam Memiş'in son altın analizi ve önümüzdeki 2 haftalık beklentileri, altın piyasasıyla ilgilenen yatırımcılar için büyük bir değer taşımaktadır. Ancak, altın fiyatlarını etkileyen sayısız faktör olduğunu unutmamak gerekir ve bu sebeple geleceğe dair kesin tahminlerde bulunmak zordur.

BMD Başkanı uyardı: Önümüzdeki aylarda gıda dışı perakendede daralma olabilir!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, "Hem parasal sıkılaştırma hem de alım gücündeki düşüş nedeniyle gıda dışı organize perakendede önümüzdeki aylarla daralma yaşanabilir” değerlendirmesini yaptı.

Mehmet Özhaseki'den kentsel dönüşüm mesajı! Önümüzdeki ayı işaret etti!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm ile ilgili olarak yaptığı açıklamada önümüzdeki Ekim ayını işaret etti. İşte detaylar...

Konut fiyatları önümüzdeki haftadan sonra nasıl seyredecek? İşte o açıklama!

TÜGEM (Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği) Başkan Yardımcısı Mustafa Koçak, önümüzdeki haftada emlak piyasasının geleceği durum hakkında uyarılarda bulundu. Koçak, geleceğe dair fiyat seyrine ilişkin de önemli bilgiler paylaştı.

akyazı statı önümüzdeki sezon açılıyor Haberi

akyazı statı önümüzdeki sezon açılıyor

TOKİ tarafından yapılan ve Türkiye’nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadı özelliğine sahip olan Trabzon Akyazı Stadı Projesi’nde çatı yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 


Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafone Arena’nın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açılmasının ardından Trabzonlular da sabırsızlıkla kendi statlarının hizmete girmesini bekliyor. Önümüzdeki sezona yetiştirilmesi hedeflenen Akyazı Stadı ile birlikte TOKİ, inşaatı devam eden 15 stadın önemli bölümünü bu yıl bitirmeyi hedefliyor. 



EMEKLİ KONUTU 10 BİNE ULAŞTI 


HABERTÜRK Gazetesi’ne konuşan TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, ev sahibi olmayan emekli vatandaşlar için her yıl 15 bin konut yapmayı hedeflediklerini belirtirken, “Emeklilerimizin taleplerini karşılamaya yönelik, arazi üretiminde de yoğun bir çalışma dönemine girdik. ‘Emeklilere İkinci Bahar’ kampanyasını başlattık. Her yıl yaklaşık 15 bin emekli vatandaşımızı konut sahibi yapmayı...