16 / 05 / 2024

akyazıdaki içmesuyu şebekeleri yenilenecek mi

akyazıdaki içmesuyu şebekeleri yenilenecek mi

Zeki Toçoğlu, Akyazı Dokurcun bölgesinde selden zarar gören köy yollarını ve içmesuyu şebekelerini inceledi. Başkan Toçoğlu, “Selden dolayı zarar gören yolları ve içmesuyu şebekelerini tamamen elden geçireceğiz. Gereken neyse yapılacak” dedi.

Selçuk Geçer Borsa'daki oyunu ifşa etti! 'İçeriden net bilgi!'

Ekonomist Selçuk Geçer, depremin 3. gününde Borsa'daki işlemlerin durdurulmasına yönelik dikkat çeken açıklama yaptı. Geçer, "İçeriden net bilgi" dedi.

Binance, Singapur’daki işlemlerini sınırlandırıyor!

Dünyadaki en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, pek çok ülkenin düzenleyicilerinin yaptırımlarıyla karşılaşıyor. Dünyadaki lider kripto para borsası Binance, Singapur’daki işlemlerini sınırlandırmaya karar verdi.

Bornova’daki kaçak 800 villa için harekete geçildi!

İzmir’de vatandaşların özellikle hafta sonu nefes alabilmek için gittiği Bornova’daki Çiçekliköy, Yakaköy ve Beşyol gibi yerlerde artan kaçak yapılanmanın engellenmesi için harekete geçildi. 2017'den sonra yapılan villaların yıkımına başlanırken, toplam 800’den fazla yapının yıkılacağı belirtildi. 

Akyazı’daki hasarlı okul için yıkım kararı!

Sakarya Akyazı’daki hasarlı okul Alaağaç İlk ve Ortaokulu binası için yıkım kararı alındı. Öğrenciler yeni okulları yapılana kadar komşu okullara taşınacak.

Çankırı Kurşunlu İçmesuyu Tesisleri'nde sona doğru!

DSİ Genel Müdürü Murat Acu, Kurşunlu içmesuyu tesisleri işi kapsamında kurşunlu ilçe merkezine 2060 yılına kadar 79 milyon metreküp içmesuyu temin edileceğini belirtti.

Cazibe Merkezleri Programı Malatya’daki iş dünyasını sevindirdi!

Hükümetin Malatya’nın da içerisinde yer aldığı 23 il için geliştirdiği yeni yatırım hamlesi kapsamındaki Cazibe Merkezleri Programı Malatya’daki esnaf ve iş dünyasını sevindirdi.

Gaziantep Düzbağ İçmesuyu Temini projesinin ihalesi yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in 2014 yerel seçimlerinde söz verdiği projelerde birisi olan Türkiye'nin en büyük "İçmesuyu Temin Projesi"nin ihalesi gerçekleşti.

Düzbağ İçmesuyu Temini Projesi’nin inşaat ihalesi yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in 2014 yerel seçimlerinde söz verdiği projelerde birisi olan Türkiye’nin en büyük “İçmesuyu Temin Projesi”nin ihalesi gerçekleşti.

Sakarya'nın 3 ilçesine içmesuyu deposu inşa ediliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, şehrin muhtelif yerlerinde modern içmesuyu depo inşa çalışmalarının büyük kısmının tamamlandığını açıkladı.

Trabzonspor Akyazı Stadı'nın açılışı için geri sayım başladı!

Bordo-mavili taraftarların özlemle beklediği Akyazı'daki yeni stadın resmi açılışı, 18 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek

İzmir İçmesuyu 2. Merhale Projesi'nde sona gelindi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından İzmir'in 2040 yılına kadar içmesuyu ihtiyacını karşılayacak olan İzmir İçmesuyu 2. Merhale Projesi'nde sona yaklaşıldığını açıkladı.

Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisini faaliyete almak için gün saydıklarını açıkladı.

Serdivan’ın içmesuyu altyapısı yenilenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serdivan’ın tüm içmesuyu altyapısını yenileyecek projede inşa edilecek 300 kilometrelik içmesuyu hattının ilk kaynak töreni gerçekleştirildi.

akyazıdaki içmesuyu şebekeleri yenilenecek mi Haberi

akyazıdaki içmesuyu şebekeleri yenilenecek mi


Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Dokurcun bölgesinde selden zarar gören köy yollarını ve içmesuyu şebekelerini inceledi. Başkan Toçoğlu, “Selden dolayı zarar gören yolları ve içmesuyu şebekelerini tamamen elden geçireceğiz. Gereken neyse yapılacak” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş ile birlikte Akyazı Dokurcun bölgesinde incelemelerde bulundu. Başkan Toçoğlu, “Geçtiğimiz hafta yaşadığımız sel felaketinin ardından Büyükşehir Belediyesi olarak hızla çalışma başlattık. Özellikle zarar gören yolların ve içmesuyu şebekelerinin süratle onarılması için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Selin verdiği zararı tamamen silmek için hızlı bir şekilde bu çalışmaları gerçekleştireceğiz. Gerek bozulan yollar ve gerekse içmesuyu şebekeleri tamamen elden geçirilecek. Gereken neyse yapılacak” diye konuştu.



Sakarya Büyükşehir...