02 / 05 / 2024

Akyiğit Yapı nerede

Akyiğit Yapı nerede

Akyiğit Yapı Mekanik İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Volkan Harman tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de kuruldu.

Emak Dekorasyon İnşaat Danışmanlık Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Emak Dekorasyon İnşaat Danışmanlık Tekstil Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Akyiğit tarafından kuruldu.

Feyzioğulları Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feyzioğulları Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Akyiğit tarafından kuruldu.

Soyyiğit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soyyiğit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Soyyiğit tarafından kuruldu.

Özeryiğit Yapı Malzemeleri Elektrik Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özeryiğit Yapı Malzemeleri Elektrik Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sinan tarafından kuruldu.

İzmir Büyükşehir 17.2 milyon lirayı zimmetine geçirdi!

Sayıştay İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından taşıt alt geçit yapımının iki ayrı iş gibi ihale edilmesiyle ilgili 17 milyon 283 bin lira zimmet çıkardı. Paranın ödenmesi için ihalede imzası bulunan çalışanlara paylaştırıldı.

Balıkesir'de üst geçit için protokol imzalandı!

Balıkesir'de 14 Kasım'da açılacak 10Burada AVM önüne üst geçit yapılması için Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Zekai Kafaoğlu ile Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu arasında protokol imzalaması yapıldı. 

Ankara-Sivas YHT projesi Sivaslıların gündeminde!

Sivas Eşmebaşı Köyü'nde Ankara- Sivas arası hızlı tren yolu çalışması vatandaşları ikiye böldü. Evlerinin yanında çalışma yapılan vatandaşlar alternatif yol istedi. TCDD yetkilileri ise yol yerine alt geçit yapıldığını açıkladı.

G Hub Mar Yapı nerede?

1+0, 1+1 ve 2+1 şeklindeki dairelerden meydana gelen G Hub Mar Yapı projesinde ön talep toplanıyor. Peki G Hub Mar Yapı nerede?

Realist Tuzla Gelecek Yapı nerede?

Gelecek Yapı imzasıyla inşa edilen Realist Tuzla projesinde toplamda 134 daire ve 4 adet ticari birim yer alıyor. Peki Realist Tuzla Gelecek Yapı nerede?

Esak Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Esak Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi dün Kağıthane’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Akyiğit tarafından kuruldu.

İzmir'e hem köprü hem tüp geçit yapılacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir'e hem köprü hem de batırma tüp geçit yapacaklarının müjdesini verdi.

Niğde'nin Çamardı köyüne alt geçit yapılması talebi mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Merkez ilçesine bağlı bir köye alt geçit yapılması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Şehir Konakları Sur Yapı nerede?

Şehir Konakları, Sur Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Ümraniye ilçesinde yer alan Şehir Konakları'nda daire ve ticari birimler yer alıyor..

Akyiğit Yapı nerede Haberi

Akyiğit Yapı nerede


Akyiğit Yapı Mekanik İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Volkan Harman tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de kuruldu.


Akyiğit Yapı Mekanik İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Konusu:

1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...