28 / 04 / 2024

Akzirve Gayrimenkul projeleri

Akzirve Gayrimenkul projeleri

Akzirve Gayrimenkul Yatırım CEO’su İbrahim Maasfeh, Türkiye’de gayrimenkul sektöründe hedeflerinin 747’si 2018 yılında olmak üzere 2021 'in sonuna kadar 4 bin 500 civarında konut üretmek olduğunu söylüyor.

Akzirve Gayrimenkul hedef büyüttü!

Akzirve Gayrimenkul CEO'su İbrahim Maasfeh, projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Maasfeh, ''Satış hızı son derece dengeli, yatırımcı tarafından prim beklentisi karşılanan projeler gerçekleştireceğiz" diye konuşuyor.

Akzirve Gayrimenkul'den Bahçeşehir ve Zeytinburnu'na iki yeni proje!

Akzirve Gayrimenkul ve Yatırım, önümüzdeki dönemde Bahçeşehir ve Zeytinburnu'nda yaklaşık 870 milyon dolarlık iki yatırım gerçekleştirecek.

Güney Kore'de gayrimenkul projeleri daha sıkı denetlenecek!

Güney Kore Maliye Bakanlığı Cuma günü yaptığı açıklamada, finansal istikrarı arttırmak için gayrimenkul projelerinin daha sık izleneceğini açıkladı. 

Ertuğrul Doğan: Trabzonspor'un gayrimenkul projelerinde önemli bir yol kat edildi! 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün gayrimenkul projeleri ve Türk futbolu ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki kulübün gayrimenkul projelerinde son durum ne? İşte Doğan'ın o açıklamaları...

Çin'de emlak krizi büyüyor! Nitelikli gayrimenkul projeleri için kredi geliyor mu?

Çin'de mortgage boykotu devam ederken, düzenleyici kurumlar tarafından dikkat çeken bir adım atıldı. Düzenleyici kurumlar bankaları nitelikli gayrimenkul projelerine kredi sağlamak amacıyla teşvik edecek. 

Akzirve Gayrimenkul Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs'ta!

Akzirve Gayrimenkul'ün en yeni projesi Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs tarihinde satış ofisinde gerçekleştirilecek.

Akzirve Topkapı 29 fiyat listesi!

Akzirve Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Akzirve Topkapı 29 projesinde ön satışlar başladı. Akzirve Topkapı 29 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Akzirve Topkapı 29 fiyat listesi ve proje ayrıntıları...

Lüks gayrimenkul projelerinde artış!

Yaz sezonunun yaşandığı bu günlerde özellikle tatil bölgelerinden gayrimenkul projeleri artıyor. Bu bölgedeki gayrimenkul projeleri yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. 

Kripto piyasalarında gayrimenkul projeleri hazırlanacak!

Kripto para platformu olan Bitci, Blockchain'de gayrimenkul projelerini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Hayata geçirilecek proje ile Bitci 10 ülkeye açılacak. 

Invest Grup'tan 2.2 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

Son 10 yılda gayrimenkul projeleri ile dikkat çeken Invest Grup, yeni yılda 2,2 milyar TL yatırım yapmayı planlıyor.

Akzirve Topkapı projesi Eylül'de satışta!

Akzirve Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Akzirve Topkapı projesinde satışlar Eylül ayı içerisinde başlayacak.

Türkiye’nin yıldız gayrimenkul projeleri seçildi!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünü uluslararası normlara taşımak ve sektörü en iyiye teşvik etmek için gerçekleşen Sign of the City Awards (SotCA) ödül töreni önceki akşam gerçekleşti. Jüri üyeleri şehirlerin yıldız projelerini belirledi.

Kalyon Holding'den yeni gayrimenkul projeleri!

Gayrimenkul sektörüne Nevbahar Üsküdar projesi ile giriş yapan Kalyon Holding, gayrimenkulde hedef büyütme yoluna gitti. Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu, “Projede 2019’u yüzde 40 satışla tamamlayacağız” diye konuştu.  Kalyoncu, gayrimenkule 3 yılda 300 milyon avroluk yatırım yapa

İstanbul’un markalı konut projeleri Irak'a çıkarma yapacak!

İstanbul'un önemli gayrimenkul projeleri, Kuzey Irak'ın güvenlik açısından en emniyetli bölgesi olarak kabul edilen Erbil'de düzenlenecek Paradise İstanbul Emlak Zirvesi'nde tanıtılacak…

Akzirve Strada'da satışlar tamamlandı!

Akzirve Gayrimenkul, İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden biri olan Bahçeşehir’de yükselen Strada projesinde satışlar tamamlandı. Projenin ikinci etabı Strada Plus ise 2020 yılında tamamlanacak.

Akzirve Gayrimenkul projeleri Haberi

Akzirve Gayrimenkul projeleri

Türkiye’de 25 yıldır faaliyet gösteren Akzirve, merkezi Suudi Arabistan'da bulunan Al Qemam Holdingin bir iştiraki. Lojistik, madencilik, mermer ve ticaret konularında faaliyet gösteren firma Türkiye'de gayrimenkul sektörüne 7 yıl önce girdi.


Akzirve Gayrimenkul Yatırım CEO'su İbrahim Maasfeh, Türkiye'de gayrimenkul sektöründe hedeflerinin 747'si 2018 yılı içerisinde olmak üzere 2021 'in sonuna kadar bin 500 civarında konut üretmek olduğunu söylüyor.


Maasfeh, Türkiye ekonomisinin eriştiği istikrarlı yapının gayrimenkul alanında yatırım kararının verilmesinde etkili olduğunu belirterek "Ürettiğimiz konut, ofis ve ticari alanları yabancı yatırımcıların ilgi göstereceği nitelikte inşa edeceğiz" diyor.


Böylece yatırımcıların elinde dünya pazarına sunabileceği, ikincil müşteri imkanı çok geniş olan bir mülk bulunacağını belirten Maasfeh, "Tanımlanan inşaat alanlarını son noktasına kadar kullanarak aşırı yapı yoğunlukları yaratmak yerine, mimari konsept ve teknik...