18 / 05 / 2024

Al Kamışlı Turizm Tekstil Gayrimenkul kimin 

Al Kamışlı Turizm Tekstil Gayrimenkul kimin 

Al Kamışlı Turizm Tekstil Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Murad Ali tarafından kuruldu. 

Ev alamayan tasarrufu bırakıyor, araba alıyor: Lüks tüketim katlanıyor!

Son zamanlarda artan konut fiyatları sebebiyle yatırımcıların da tercihleri peş peşe değişiyor. Ev alamayan tasarrufu bırakıp lüks tüketime yöneliyor. İşte ayrıntılar...

Altus AL 7103 L çamaşır makinesinde büyük fırsat! En uygun AL 7103 L çamaşır makinesi nereden alınır?

Altus, birçok teknolojik özelliği bünyesinde barındıran AL 7103 L çamaşır makinesini satışa çıkardı. Peki, en uygun AL 7103 L çamaşır makinesi nerede satılıyor? AL 7103 L çamaşır makinesinin teknik özellikleri neler? İşte detaylar...

Soygül Turizm Ve Organizasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Soygül Turizm Ve Organizasyon Limited Şirketi Beyoğlu’nda 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Hasan Gülmen ve Selin Soyyılmaz ortaklığıyla  kuruldu.

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Seyfettin Üstüner ve Merve Çetintaş ortaklığında kuruldu.

Yeni 100 Yıl Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni 100 Yıl Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sezayir Yüksel tarafından kuruldu.

Al Saeedi Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Saeedi Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A. A. Abdulla Mohammed Alsaeedı tarafından kuruldu.

Turizm sektörü fiyat artışlarından etkileniyor mu? Seçim sonrası durum ne olacak?

2023 yılının ilk dört ayı 2019 yılının elinden rekorunu aldı. 2019 yılı turizm sektöründeki hareketliliğin rekor kırdığı dönem olarak biliniyordu. Ancak 2023 yılını ilk aylarında yaşanan turizm hareketliliği 2019 yılını geride bıraktı. 

19 Şubat evde bakım parası yattı mı? Şimdi herkes hesaplarına baksın! Başvuran tam bu kadar alıyor! İl il liste...

Evde bakım maaşı Şubat ayı ödemeleri merakla araştırılıyor. Peki 19 Şubat evde bakım parası yattı mı? Şimdi herkes hesaplarına baksın! Başvuran tam bu kadar alıyor! İl il liste...

Borsa İstanbul 5 gün aradan sonra güne nasıl başladı? Borsaya ilgi nasıl? Hangi hisseler yükselişte?

Deprem felaketinin ardından 8 Şubat Çarşamba günü kapatılan Borsa İstanbul bugün yeniden işlemlere başladı. BIST 100 endeksi, açılışta 263,81 puanlık artışla güne alıcılı bir seyirle başladı.

Altus AL 6103 L Ç. makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

Ev hanımlarının en büyük yardımcısı çamaşır makineleri fiyatları araştırılıyor. Altus marka çamaşır makinesi fiyatlarını öğrenmek için haberimize bakın  Peki Altus marka çamaşır makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

İncehesap’da Toshiba 24WL2C63DT 24 televizyon 6 taksitle 3.199 TL’den satılıyor! İşte 20 Ocak 2023 fiyat listesi…

Toshiba 24WL2C63DT 24″ 61 Ekran Uydu Alıcılı HD Smart LED TV İncehesap’da 6 taksitle 3.199 TL’den satılıyor! İşte 20 Ocak 2023 fiyat listesi…

A101’de elektronik ürünlerde fırsat! Yeni yılın ilk fırsatları 5 Ocak’ta başlıyor!

A101’in  Aldın Aldın Kataloğunda Toshiba 55 inç Ultra HD Android TV 7.999 TL’den, Samsung Full HD Smart TV 6.199 TL’den, Hi-Level 39 inç Smart Uydu Alıcılı TV 3.299 TL’den satışa sunulacak. Peki A101’in Aldın Aldın Kataloğunda başka hangi teknolojik ürünler indirimli? Hangi ürünün fiyatı kaç TL? İşt

Vodafone Flex ile ‘Seç Seç Al’ dönemi! İndirim avantajları başladı

‘Seç Seç Al’ başlığıyla duyurulan Vodafone Flex ile müşteriler 10’dan fazla kategoride binden fazla ürüne 12 aya varan ödeme kolaylığı, ön ödeme imkânı, eski telefonu indirime ya da nakde dönüştürme fırsatı ile sahip olabiliyor.

Al Kamışlı Turizm Tekstil Gayrimenkul kimin  Haberi

Al Kamışlı Turizm Tekstil Gayrimenkul kimin 

Al Kamışlı Turizm Tekstil Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Murad Ali tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Al Kamışlı Turizm Tekstil Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kirayavermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerineirtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Al Kamışlı Turizm Tekstil Gayrimenkul Sanayi ve...