26 / 07 / 2024

Al Konut

Al Konut

Al Konut Üretim Danışmanlık Ticaret ve Sanayi ve Limited Şirketi'nin, Albert Behar tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Temmuz 2013 tarihinde kuruluşu gerçekleşti

Konut alıcısı küçük evlere yöneliyor!

Yaşam şartlarının değişmesiyle konut alıcılarının beklentileri de değişiyor. Bireysel yaşama isteği, küçük aile yapısı, konforlu ama ekonomik yaşam arzusu gibi nedenlerle küçük konutlar talep ediliyor.

Konut alıcıları küçük evleri mi tercih ediyor?

Hayat şartlarının değişmesi ile birlikte konut alıcılarının beklentileri de değişiyor. Amerika ve Avrupa’da büyük ölçüde küçük konut tercih edilirken Türkiye’de olabildiğince büyük ve geniş alanlar revaçtaydı.

Emlak Konut GYO Geri Alım Programı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirket yönetim kurulunun 16.03.2015 tarihli kararı ile belirlenen Geri Alım Programı'nı Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Emlak Konut, TOKİ'den 1.3 milyarlık alım yaptı!

EMLAK Konut GYO hızlı büyümesini sürdürüyor. Ocak ayında toplam 394.8 milyon lira değerinde 609 adet gayrimenkul satışına imza atan Emlak Konut GYO şimdi de TOKİ'den büyük bir alım yaptı.

Ev fiyatının ne kadarı için konut kredisi alınabilir?

Konut kredisi sistemi halk arasında ‘kira öder gibi ev sahibi olmak’ olarak tanımlanıyor. Konut kredisinin ne kadar verileceği ekspertiz raporuna bağlı oluyor. Peki, ev fiyatının ne kadarı için konut kredisi alınabilir?

Maketten konut alırken dikkat edilmesi gerekenler neler?

İnşaat şirketinden bir çok insan henüz daire ortada yokken daire satışı yapıyor ve bu doğrultuda sözleşmeler imzalanıyor. Bu durum bazen maddi kayba neden olabiliyor. Peki, maketten konut alırken dikkat edilmesi gerekenler neler?

TOKİ konut kredisi nasıl alınır?

TOKİ konut kredileri yönetmeliği gereğince fondan Brüt İnşaat Alanı 150 m2'ye (150.00 m2 dahil) kadar olan konutlar için Kredi açılabiliyor. Peki, TOKİ konut kredisi nasıl alınır?

Emlak Konut: Emirgan'a AVM değil alışveriş caddesi!

Emirgan Korusu’na komşu arazide AVM ve gökdelen yapılacağı iddiaları tartışma yarattı. Araziyi alan Emlak Konut GYO alışveriş caddesi ile siluete zarar vermeyecek oteller yapacaklarını söyledi.

'İlk kez konut alandan tapu harcı alınmasın'

MHP Milletvekili Erkan Akçay, İlk kez konut sahibi olanlardan tapu harcı alınmamasına yönelik kanun teklifi verdi. Erkan Akçay, hükümetin açıkladığı 'konut destek' projesini de eleştirdi.

Emlak Konut çalışacağı gayrimenkul firmasını belirledi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. çalışacağı gayrimenkul firmasını belirledi.

Konut alım projesi yatırımları arttırır!

Sektör temsilcileri alt ve orta gelir grubunun konut alımında bunun bir fırsat olduğu görüşündeyken, uygulamayla birlikte konut kredilerinin de 200 milyar TL sınırını aşması bekleniyor.

Konut alımında devlet desteğine inşaatçılar ne diyor?

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun dün açıkladığı "konut alımında devlet desteği" projesine inşaatçılar olumlu yaklaşıyor. İşte inşaat sektörü nün önde gelen bir kaç isminin konuyla ilgili görüşleri...

Konut kredisi alırken nelere dikkat edilmeli?

Satın alınmak istenen konutun teminat altına alınması şartıyla verilen kredi türü olan konut kredilerinde, meskenin yüzde 75'ine kadar kredi kullanılabiliyor. Peki, konut kredisi alırken nelere dikkat edilmeli?

Al Konut Haberi

Al Konut

Al Konut Üretim Danışmanlık Ticaret ve Sanayi ve Limited Şirketi, Albert Behar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Temmuz'da kuruldu.Al Konut Üretim Danışmanlık Ticaret ve Sanayi ve Limited Şirketi iş konusu; Her türlü konut işyeri gayrimenkul alımı satımı komisyonculuğu inşaat ve imalatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olçan diğer işler.


Al Konut Üretim Danışmanlık Ticaret ve Sanayi ve Limited Şirketi adres: Mecidiyeköy, Büyükdere Caddesi, No:86/4. Beyazıt Han....