11 / 05 / 2024

Al Madına gayrimenkul

Al Madına gayrimenkul

Al Madına İthalat İhracat Gıda ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Safwan Jamous ve Mohamad Agha ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Esenyurt, Bağlarçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Experium Gayrimenkul, sağlık çalışanlarına bedelsiz hizmet verecek!

Experium Gayrimenkul, koronavirüs sebebiyle sağlık çalışanlarına şirketin tüm hizmetlerini bedelsiz sunacak...

Ev arayan sağlık çalışanlarına gönüllü gayrimenkul danışmanlığı!

Gayrimenkul danışmanlık markası Kristal Türkiye, koronavirüs salgını sebebiyle evine gidemeyen ve otellerde konaklayan sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla, gönüllü konut danışmanlığı yapacak...

Halk GYO'nun borçlanma aracı ihraç tavanı alımına SPK'dan onay!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) borçlanma aracı ihraç tavanı alımına ilişkin SPK onayı hakkında açıklama yaptı.

THY çalışanlarına özel konut projesi!

Türk Hava Yolları Havaalanı Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş., Emlak Konut GYO'dan arsa aldı. Söz konusu alanda yeni konut projesi geliştirilecek ve THY çalışanlarına satılacak...

Kartal Wings‘te sağlık çalışanlarına özel kampanya!

Kartal Wings projesi Amad Gayrimenkul ve Umran Yapı ortaklığında geliştiriliyor. Sağlık çalışanlarına özel uygulanan kampanyada mevcut indirime ek olarak yüzde 5 artı indirim imkanı sağlanıyor. 

İTO'dan Smyrna restorasyon çalışmalarına 100 bin TL destek!

İzmir Ticaret Odası, Bayraklı'daki Smyrna kazı ve restorasyon çalışmalarına 100 bin lira destek verecek. Bayraklı'daki kazı alanında Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile İzmir Ticaret Odası arasında sponsorluk protokolü imza töreni düzenlendi.

ODE'den 100’ün üzerinde bayi çalışanına eğitim!

Üç yıldır devam eden Bayi Rekabet Gücü Gelişim Programı kapsamında 100’ün üzerinde bayi çalışanına eğitim verildi

Faizlerin düşmesi konut alımına ilgiyi artırdı!

Konut kredilerinde aylık yüzde 1 faizin psikolojik sınır olduğunu ve bu oranın altına düşüldüğünde satışların arttığını hatırlatan Murat Kurum, "Temmuz ayında özel ve kamu kurumlarının kampanyalarında da gördüğümüz gibi faiz oranlarının düşürülmesi konut alımına ilgiyi oldukça arttırmıştır” dedi.

Erzurum'da kayak merkezleri için proje çalışmasına başlandı!

Erzurum'da, Başbakanlık Özelleştirme İdaresince yönetilen Palandöken ve Konaklı kayak merkezlerinin, Büyükşehir Belediyesine devredilmesinin ardından kayak merkezleri için proje çalışmasına başlandı.

Manisa Sarıgöl'de sıcak asfalt çalışmalarına başlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıgöl’ü çevre il, ilçe ve mahallelere bağlayacak olan 10 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışmalarına başlandı. Çalışmaların iki ayda tamamlanmasının beklendiği öğrenildi.

Göçebelerin gayrimenkul alımlarına özel düzenleme getirilmeli!

Keleşoğlu Holding Pazarlama ve Satış Koordinatörü Bilge Özdemir, Suriye gibi göcebeleştirilen ülke vatandaşlarına gayrimenkul alımlarında özel düzenlemeler getirilmesini istedi. Bilge Özdemir yazılı bir açıklamada bulundu. İşte o yazı:

Beyoğlu'ndaki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin 13 sorun mecliste!

İstanbul Milletvekili Gülay Yedekçi, İstanbul'da bazı ilçelerde uygulanan kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yedekçi sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu.

Kırklareli İnci Dere projesi çalışmalarına hız verildi!

Kırklareli Belediyesi İnci Dere Projesi’ni hayata geçirme çalışmalarına hız verdi. Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, daire müdürleri ile birlikte projeyi uygulamak istedikleri bölgelerde incelemelerde bulundu.

Al Madına gayrimenkul Haberi

Al Madına gayrimenkul

Al Madına İthalat İhracat Gıda ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Safwan Jamous ve Mohamad Agha ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Esenyurt, Bağlarçeşme Mahallesi'nde kuruldu. 


Al Madına İthalat İhracat Gıda ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT - GAYRİMENKUL a. Her türlü gayrimenkul; imalatı, alımı satımı, inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye...