28 / 08 / 2024

Al Maktoum International Havalimanı

Al Maktoum International Havalimanı

Yolcu kapasiteleri en çok artan Dubai ve İstanbul’un Al Maktoum International Havalimanı ve İstanbul 3. Havalimanı ise sivil havacılığının dünya merkezi olmak için rekabet ediyor.

Al Salim International Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Salim International Group Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te A. Salım Ftaııh ve Mohammed Salım Fateh ortaklığında kuruldu.

Marriott 10 yeni otel için çalışmalara başladı!

Marriott International, Inc., 2022'nin sonuna kadar 10 yeni otel açmak için çalışmalara başladı. Açılacak otellerle Türkiye genelinde 43 adet otel sayısına ulaşılacak. 

Al Safa İnternational Mühendislik Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Safa İnternational Mühendislik Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Aksu tarafından kuruldu.

Al Aseel İnternational İnşaat Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Aseel İnternational İnşaat Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Altawil tarafından kuruldu.

Romanya'daki tramvay projesi ihalesinde Türkler yarıştı Ukraynalı kazandı!

Dubai Emiri Rashid Al Maktoum’a ait Türkiye’de kurulu Dubai Group Sigorta’yı ortağı Oman Insurance ile birlikte satın alan ABD’li finans devi Starr Companies, Türkiye’deki en önemli yatırımından çıktı.

Almila Gözen, alıcı acentesi konseptini Türkiye'ye getiriyor!

Sotheby’s International Realty’nin uzmanlarından biri olan Almila Gözen, Los Angeles ve İstanbul’daki ofislerinde emlak alım, satım ve kiralama işlemlerinde kişiye özel danışmanlık hizmeti veriyor.

Capitol Alışveriş Merkezi'ne Avrupa'nın en iyi mimari ödülü!

International Property Awards yarışmasında Capitol Alışveriş Merkezi Yenileme Projesi ile “Perakende Alanında Avrupa’nın En İyi Mimari” Ödülüne layık görüldü..

AE Arma-Elektropanç, Dubai Al Maktoum Havalimanı'nın müteahhidi oldu!

AE Arma-Elektropanç, Dubai Al Maktoum Uluslararası Havalimanı yolcu terminal binası genişletme projesinin tüm elektromekanik taahhüt işlerini üstlendi.

Dubai Emiri şeyh Maktoum’un oğlundan Avrupa Office Ataşehir’e tam not!

Dubai Cityscape Fuarı’na 6 projesiyle katılan Artaş İnşaat’ı Dubai Emiri şeyh Maktoum’un oğlu His Higness Sheikh Mansoor Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktoum ziyaret etti.

HNA Group, Carlson Hotels'i satın alıyor!

Starwoods Hotels'i Marriott International'a kaptıran Çinliler otel yatırımında inat etti. Çinli HNA Group, Radisson Hotel zincirinin sahibi Carlson Hotels`i satın alıyor.

Emaar Grup, Tema Park Projesi için Rixos’la ortaklık yapacak!

Dubai merkezli Emaar Grup, Tema Park Projesi için Rixos’la masaya orturdu. Dubai Emiri Al Maktoum’un yakından ilgilendiği 1.2 milyar TL’lik projede, %50 ortaklık için görüşülüyor

Katar Khalifa Stadı'ndaki çalışma şartlarına insan haklarına aykırı!

Uluslararası Af Örgütü (Amnesty International), 2022 FIFA Dünya Kupası’nın düzenleneceği Katar’daki Khalifa Uluslararası Stadı’nın yapımında görevli işçilerin çalışma şartlarının insan haklarına aykırı olduğunu açıkladı.

Havalimanı yatırımları hız kazandı!

Havalimanı yatırımları hızlandı. Yeni yatırımlarla en yüksek yolcu kapasitesi 200 milyonla Dubai World Central - Al Maktoum Havalimanı'nda olacak. Onu 150 milyonluk kapasiteyle İstanbul’daki üçüncü havalimanı izleyecek.

Al Maktoum International Havalimanı Haberi

Al Maktoum International Havalimanı


Havacılık sektörünün ağırlık merkezi son yıllarda temeli atılan dev projelerle birlikte Ortadoğu’ya kayıyor. Yolcu kapasiteleri en çok artan Dubai ve İstanbul’un Al Maktoum International Havalimanı ve İstanbul 3. Havalimanı ise sivil havacılığının dünya merkezi olmak için rekabet ediyor. Projelerin tamamlanmasıyla yarış daha da çekişmeli hale...