02 / 05 / 2024

al-sa inşaat varlık city 4 fiyat listesi

al-sa inşaat varlık city 4 fiyat listesi

3 oda 1 salon dairelerden meydana gelen varlık City 4 projesi İstanbul'un Avrupa Yakasında yer alan Bağcılar bölgesinde konumlandırılıyor. AL-SA İnşaat imzası ile yükselen Varlık City 4 Evlerinde teslimler 2013 yılının Eylül ayında gerçekleşecek.

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

1954'te inşaat malzemesi kıtlığı: İnşaat demiri 74 kuruştan satılmış!

1954 yılında, inşaat işleri birden hızlanmaya başlanmış. İthal malzeme bulmakta zorlanan sektörde kıtlık yaşanmaya başlanmış. 

Yasin Yerebakan kimdir? Bankacılık sektöründe kaç yıl çalıştı? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor?

Yasin Yerebakan kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi bölümden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu? Değer Varlık’ta hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Yasin Yerebakan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Konutta kriz çanları çalıyor! İnşaat maliyetleri arttı, konut arzı azaldı! 

TÜİK’E göre ilk çeyrekte inşaatına başlanan bina sayısında yüzde 9.2 azalma yaşandı. Sektör temsilcileri, yükselen maliyetlerin altını çizdi ve“Konutta arz krizi var ve çözülmezse bu durum barınma krizine dönüşecek” değerlendirmesini yaptı. 

Al Bassali İnşaat Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Bassali İnşaat Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alı Maroof Rah Raheem ve Bassam Zayer Sa Azzawı ortaklığında kuruldu.

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Abdullah Arıkan tarafından kuruldu.

Al Nawras İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Nawras İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Ammar O.B.K. tarafından kuruldu.

İnşaat-Sen: Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz!

İnşaat-Sen Örgütlenme Koordinasyon Üyesi Nurseli Gözüaçık, yurtdışında çalışan inşaat işçilerinin ücret sorunu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz." dedi.

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi 2 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çalık tarafından açıldı. 

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Boztemur tarafından kuruldu.

Artvin'de yüksekten düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Artvin Yusufeli'de viyadük inşaatında çalışan inşaat işçisi hayatını kaybetti...

Rize- Artvin Havalimanı inşaatı Aralık'ta tamamlanacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de inşa edilen Rize-Artvin Havalimanı inşaatının Aralık ayında tamamlanacağını açıkladı. 

İstanbul Finans Merkezi’nin inşaatı Aralık'ta tamam!

Ümraniye’de inşaatı süren İstanbul Finans Merkezi’nde incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''İnşallah 2021 yılı Aralık ayı sonu itibarıyla finans merkezi inşaatını tamamlamış olacağız'' dedi.

al-sa inşaat varlık city 4 fiyat listesi Haberi

al-sa inşaat varlık city 4 fiyat listesi

AL-SA İnşaat Varlık City 4 satılık daire fiyatlarının bilgisinden önce projesinin detaylarından bahsedelim. 5 adet dükkan ve 68 adet daireden meydana gelen Mahmutbey Varlık City Konutlarında satışlar devam ediyor.


2 blok halinde yükselen Varlık City 4 Evlerinde banka kredisi kullanılarak daire sahibi olunabiliyor. AL-SA İnşaat Varlık City 4 satılık daire fiyatları bilgisinden önce projenin sosyal alanlarından bahsedelim.


Süs havuzu, 140 araçlık otopark, kamelya ve çocuk parkı gibi imkanların yer aldığı Varlık City 4 Evlerinde yer alan bloklar 9 katlı tasarlandı. Varlık City 4 fiyat listesi kapsamında konutlar 295 bin TL ile 315 bin TL arasında değişiyor.


Varlık City 4 nerede?

Mahmutbey Varlık City 4 satış ofisi:0212 489 25 72

AL-SA İnşaat Varlık City 4 ulaşım adresi: Proje Mahmutbey Metro istasyonuna ve İstoç'a yakın mesafede...