05 / 05 / 2024

Alaattin Yükselden izmirli müteahhitlere destek sözü

Alaattin Yükselden izmirli müteahhitlere destek sözü

Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır ve bağlı derneklerin başkanları CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel'i ziyaret ederek inşaat sektörünün yaşadığı sorunları aktardı.

Dolar kurundaki artışın arkasındaki sır! Bu bir dolar tahmini değil diyen Ekonomist Alaattin Aktaş resmen açıkladı!

Merkez Bankası'nın döviz politikasıyla ilgili olarak dikkat çeken bir yazı kaleme alan Ekonomist Alaattin Aktaş  dolardaki yükselişe neden izin verileceğini açıkladı. 

Ünlü ekonomistten enflasyon tahmini: TÜİK yüzde 4.95’in üzerinde bir oran açıklamayacak!

Ekonomim yazarı Alaattin Aktaş 5 Temmuz’da açıklanacak enflasyon rakamı ile ilgili tahminde bulunarak TÜİK’in yüzde 4.95’in üzerinde bir oran açıklamayacağını belirtti.

Dolar hiçbir zaman sürekli artmaz diyen ünlü ekonomist Alaattin Aktaş'tan flaş tahmin! Dolarda büyük deprem olacak!

Ünlü ekonomist Alaattin Aktaş ''dolar hiçbir zaman sürekli artmaz'' diyerek dolar ile ilgili tahminlerini açıkladı. Dolarda büyük deprem olacak...

Konutta işler iyi gitmiyor! Satışlar 2022'nin Şubat ayına göre yüzde 18 azaldı!

Ekonomimcom köşe yazarı Alaattin Aktaş, bugünkü köşesinde konut sektörünü kaleme aldı. Konutta işler iyi gitmiyor! Satışlar 2022'nin Şubat ayına göre yüzde 18 azaldı!

Üç büyük ilden göç trafiği hızlandı! İstanbullular hangi şehre akın ediyor? Ankaralı, İzmirli nereye göç etti?

Hem hayat şartları hem de daha sakin ve gürültüsüz yaşama özlem nedeniyle İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde yaşayanlar akın akın daha düşük nüfuslu şehirlere ve beldelere göç ediyor.

Yüzey Müteahhitlik İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzey Müteahhitlik İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alaattin Akyüz ve Ömer Zeyrek ortaklığında kuruldu.

TOKİ'den İzmirli depremzedeler için 2 yılda 2 bin 245 yeni konut!

İzmir'de meydana gelen depremde evleri yıkılan ve ağır hasar gören vatandaşlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen 5 bin 61 konuttan 2 bin 245'i tamamlandı.

Konuta hücum başladı, fiyatlar bir yılda yüzde 200'e yakın arttı! Ev fiyatları neden yükseliyor? 

Dünya Gazetesi köşe yazarı Alaattin Aktaş, bugünkü köşesinde konut fiyatlarındaki artışı kaleme aldı. Peki ev fiyatları neden yükseliyor? İşte ayrıntılar...

'Kaçış yok dolar yükselecek' diyen  Alaattin Aktaş'dan net tahmin geldi! Yüzde yüz, garanti tutar

Dünya gazetesi yazarı Alaattin Aktaş, dolar kuruna yönelik 'Kaçış yok, enflasyon düşse bile dolar yükselecek'' dedi ve yatırımcıları uyardı...

İzmirli depremzedelerden sıfır faizli ve 20 yıllık ödemeli destek kredisi talebi!

İzmirli depremzedeler kentsel dönüşüm kredisi değil sıfır faizli 20 yıllık ödemeli destek kredisi istediklerini belirtti. İZDEDA Başkanı Haydar Özkan, konuya ilişkin konuştu.

İzmirli emlakçılara gayrimenkulde alıcı ve satıcıyı tek fiyatta buluşturma eğitimi!

Endeksa sponsorluğunda “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı“ başlıklı ücretsiz eğitim programı İzmirli emlak ofislerine özel düzenleniyor.

İzmirli emlakçılara Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturma eğitimi!

İzmir'deki emlak ofislerine “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı“ konulu eğitim verildi.

Bu yıl konut satışı 1.5 milyonu zorlayacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Alaattin Aktaş bugünkü yazısında, Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı Nisan ayı konut satış rakamlarını değerlendirdi. Aktaş, yıllık konut satışın geçen seneye göre daha iyi olacağını vurguladı.

Alaattin Yükselden izmirli müteahhitlere destek sözü Haberi

Alaattin Yükselden izmirli müteahhitlere destek sözü

MÜTEAHHİTLER Federasyonu Başkanı Necip Nasır ve bağlı derneklerin başkanları CHP İzmir İl Örgütü'nü ziyaret ederek inşaat sektörünün İzmir genelinde yaşadığı sorunları aktardı. CHP İzmir İl Örgütü Başkanı Alaattin Yüksel'in kabul ettiği ziyarette Nasır, İzmirli müteahhitlerin en büyük sorununun İzmirli çimento firmalarının hazır betona yaptığı zam, kentsel dönüşümde yaşanan sorunlar ve Büyükşehir'in yaptığı planlara meslek odalarının yaptığı itirazlardan dolayı yaşanan mağduriyetler olarak sıraladı. Hükümetin belediyelere Mastır Planlar konusunda yetki vermesi gerektiğinin de altını çizen Nasır, "Planlama için hükümet belediyelere personel istihdamı ile ilgili fınansal destek sağlamalı. Belediyeler ve hükümet el ele vererek bu sorunu çözmeli" dedi. 


Sabah Egeli



Haber Posta Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Müteahhitler Federasyonu  Başkanı Necip Nasır ve bağlı derneklerin başkanları CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel'i ziyaret ederek...