08 / 05 / 2024

alaçatı bölgesi

alaçatı bölgesi

Alaçatı'da bugüne kadar 350 taş ev inşa eden Alpan Veryeri, "Bölgenin her yıl yüzde 30 artan değeri yatırımcıların ilgisini çekti. Alaçatı, İstanbullu yatırımcıların ikinci adresi oldu" dedi

Prefabrik evlerde son trend Alaçatı modeli! Fiyatını gören şaşıracak! 

Son zamanlarda büyük ilgi gören prefabrik evlere talep her geçen gün artıyor. Talebin fazla olması ile yeni tasarım ve özellikte profabrik evler üretilmeye başlandı. Bunlardan biri de Riwer Wood tarafından Bursa'da üretilen Alaçatı modeli prefabrik evler. Peki Alaçatı modeli prefabrik evler ne kada

Antalya'nın konuttaki yeni cazibe merkezi Altıntaş bölgesi oldu!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Atılgan Sert, konut sektörünü ve Antalya'daki konut talebini değerlendirdi. Sert, Antalya'nın inşaat sektöründeki yeni cazibe merkezinin Aksu ilçesine bağlı Altıntaş bölgesi olduğuna da dikkati çekti.

Ünlü isimlerin gayrimenkulde yeni rotası Alaçatı!

Çeşme'nin değerli bölgelerinden Alaçatı çok sayıda ünlü isimlerin radarına girdi. Sinan Engin, Caner Erkin ve Beyazıt Öztürk, Alaçatı’dan ev alan isimlerden biri oldu.

Invictus Alaçatı'da ilk etap Haziran'da teslim edilecek!

Invictus İnşaat tarafından Alaçatı'da hayata geçirilen Invictus Alaçatı'da ilk etap teslimi Haziran'da yapılacak. Proje yatırım anlamında alıcılara büyük kazanç vaat ediyor. 

Alaçatı'da milyonluk villalar satışta!

Türkiye'nin Venedik'i olarak bilinen Alaçat'yı hortum vurdu. Aşırı rüzgar nedeniyle bölgedeki evlerin zarar görmesiyle bölge sakinleri villalarını satışa çıkardı. 

Aydın'da tarıma dayalı ihtisas organize sanayi bölgesi için imzalar atıldı!

Aydın'da hayata geçirilecek olan "tarıma dayalı ihtisas organize sanayi bölgesi" için imzalar atıldı...

Alaçatı ve Zeytineli'deki arazilerin kamulaştırılması meclis gündeminde!

İzmir'in Alaçatı ve Zeytineli mahallelerindeki arazilerin bir bölümünün kamulaştırılması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Dervişoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bilecik Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikanın temeli atıldı! 

Pazaryeri Organize Saniye Bölgesi'nde kurulacak fabrikanın temeli atıldı. Balata imalatı yapacak olan fabrika 3 bin 280 metrekare kapalı alanda faaliyet gösterecek. 

Ezgi Mola Alaçatı’da mekan açtı!

Büyük hayalini gerçekleştiren güzel oyuncu Ezgi Mola, Alaçatı’da mekan açtı. Mola’nın sevgilisi Mustafa Aksakallı, uzun zamandır Çeşme’de mekan işletmeciliği yapıyor. 

Çeşme Alaçatı Havalimanı'nın inşaatı mecliste!

Çeşme Alaçatı Havalimanı inşaatı ve projenin bütçesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Alaçatı Muhallebicisi 10 ilde franchise vererek büyüyecek!

Alaçatı Muhalebicisi, bugün Türkiye genelinde 26 ilde devam eden projelerle birlikte 80 şubeye ulaşmış durumda. Alaçatı Muhallebicisi icra Kurulu Başkanı Bülent Sarı, 10 ilde franchise vererek büyümeyi planladıklarını söylüyor.

Resort Zigana Alaçatı Hotel 200 milyon Euro'ya satılıyor!

Trabzonspor kulübü eski başkanı Mehmet Ali Yılmaz, geçen sene hizmete açtığı İzmir Alaçatı'da bulunan Resort Zigana Alaçatı Hoteli'ni satıyor.

Erzin Organize Sanayi Bölgesi'nin temeli atıldı!

Hatay’ın Erzin ilçesinde bin 750 dönümü kapsayan Organize Sanayi Bölgesi’nin temeli düzenlenen tören ile atıldı. 

alaçatı bölgesi Haberi

alaçatı bölgesi

İstanbul'dan kaçan yatırımcı Alaçata'da taş ev peşinde Alaçatı'da bugüne kadar 350 taş ev inşa eden Alpan Veryeri, "Bölgenin her yıl yüzde 30 artan değeri yatırımcıların ilgisini çekti. Alaçatı, istanbullu yatırımcıların ikinci adresi oldu" dedi Eylül'de yeni evler geliyor VEeryeri, bu yıl Alaçatı'nın dışında Çeşme'de de bir projeye başlayacak. 


'Quattordıcı Çeşme' adındaki projenin Temmuz'da-satışa çıkıp, bir yıl içinde tamamlanması hedefleniyor. 8 villa ve 6 adet evden oluşacak proje, Sakız Adası manzarasına sahip olacak. 

Temelleri 1949 yılında İzmir'de küçiık bir kereste atölyesi ile atılan Veryeriler İnşaat, 1965 yılında inşaat sektörüne girdi. Orman ürünleri ve inşaat sektöründe 2000'li yıllara kadar ilerleyen Veryeriler, 2005 yılında orman ürünleri sektörünü bırakıp, tamamen inşaata yöneldi. 


Çeşme ve özellikle de Alaçatı'da hayata geçirdiği projeler ile tanınan Veryeriler, 'köy içi taş...