04 / 05 / 2024

Alaçatı Havalimanı inşaatı

Alaçatı Havalimanı inşaatı

Çeşme'deki Alaçatı Havalimanı inşaatı durdu. İYİ Partili Lütfü Türkkan konuyla ilgili olarak, “Çeşme’ye gerçek anlamda turist getirecek havalimanı bir tabela, bir konteynerden ibaret” dedi.

Çeşme-Alaçatı Havalimanı inşaatı için çalışmalar başladı!

Genel havacılık, sportif ve amatör havacılık ile uçuş eğitimi faaliyetlerine hizmet verecek olan Çeşme Alaçatı Havalimanı projesinin inşaatına başlandı.

Alaçatı Havalimanı 2021'de tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklamada, Alaçatı Havalimanı'nın 2021'de tamamlanacağını söyledi.

Özseringen Metal Hurda Atık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özseringen Metal Hurda Atık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Seringen tarafından kuruldu.

Alaçatı Modern İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Alaçatı Modern İnşaat Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kamacı tarafından kuruldu.

Aya Atölye İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aya Atölye İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Hasan Bora Şalcı tarafından kuruldu.

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Kürşat Bay tarafından kuruldu.

Binçat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binçat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Fatma Delikanlı tarafından kuruldu.

Msk Mimari Proje Atölyesi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msk Mimari Proje Atölyesi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Said Kaya tarafından kuruldu.

Uğat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Uğat tarafından kuruldu.

Çukurova Havalimanı inşaatının akıbeti meclis gündeminde!

Zafer Partisi Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Çukurova Havalimanı inşaatının akıbetiyle ilgili soru önergesi verdi. 

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan İbiş Hasan Yıldırım tarafından kuruldu.

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan İbiş ve Hasan Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Rize-Artvin Havalimanı inşaatında son durum ne oldu?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı merakla beklenen Rize-Artvin Havalimanı inşaatı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Koçaklar Çatı Ve İnşaat Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Koçaklar Çatı Ve İnşaat Sanayi Ticaret  Limited Şirketi Sancaktepe’de   300bin TL sermaye bedeli  ile  Osman Nuri Koçak tarafından kuruldu.

Yakar Çatı Kaplama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakar Çatı Kaplama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recai Yakar tarafından kuruldu.

Alaçatı Havalimanı inşaatı Haberi

Alaçatı Havalimanı inşaatı

Bölge turizmine önemli katkılar sağlaması beklenen Çeşme-Alaçatı Havalimanı projesinin inşaatı durdu. Sözcü gazetesinden Deniz Ayhan'ın haberine göre, geçen sene yolcu garantisi verilerek ihalesi yapılan havalimanı inşaat alanında sadece bir tabela ve birkaç konteyner var.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan'ın “Yapımına başlandı” dediği fakat daha sonra iptali gündeme gelen Çeşme Alaçatı Havalimanı'nda, yaşanan son gelişmeler Meclis gündemine de taşındı. İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ise konuyla ilgili olarak, “Havalimanı yapılacak alanda dikili bir tabela ve konteynerden başka hiçbir şey yok” dedi.


NE İNŞAAT VAR NE DE İŞÇİ

Türkkan, Alaçatı Havalimanı'nı TBMM gündemine taşımış ve projenin durumunu Bakan Turhan'a sormuştu. Turhan, soru önergesine verdiği yanıtta, “Çeşme Alaçatı Havalimanı'nın yer teslimi 25 Haziran 2018'de yapılarak yapımına başlanılmıştır. Havalimanının yatırım süresinin tamamlanacağı tarih...