29 / 04 / 2024

alaçatı rüzgar sörfü eğitimi için kaç kişi geliyor

alaçatı rüzgar sörfü eğitimi için kaç kişi geliyor

Yılın 300 günü esen rüzgarıyla ünlü Alaçatı, rüzgar sörfü sayesinde dünyaca tanınan bir destinasyon haline geldi. Her yıl yaklaşık 10 bin kişinin rüzgar sörfü eğitimi için geldiği beldede konaklama tesisleri doluluk sorunu yaşamıyor...

Yeşim Salkım, 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin TL yapan ev sahibine seslendi! Sırf çıkarmak için yapıyorsunuz...

Ünlü Şarkıcı Yeşim Salkım'da kira mağduru oldu. 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin liraya yükselten ev sahibine ''Sırf çıkartmak ve dolarla ev kiralamak için yapıyorsunuz'' diyerek isyan etti. 

Konutta rüzgar tersine mi döndü? İlan sayısı arttı, satışlar durgunlaştı! 

Konut fiyatlarındaki artış hız kesmeden devam ederken, ilan sayısında da yükseliş başladı. Konutta rüzgar tersine mi döndü? İşte sektörle ilgili son dakika gelişmeler...

Altın fiyatlarında sürpriz gelişme! Rüzgar tersine döndü! 2 Eylül Cumartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri sonrası yükselişe geçti. Düşüşe geçen altın fiyatlarında bugün sürpriz gelişme yaşandı. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 2 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yükseliyor! Bu rakamları görenler bir daha bakıyor! 24 Mayıs altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne yükselişle başladı. Ons altın 1976 dolar olurken altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Bu rakamlara bakan bir daha bakıyor. Gram altın, çeyrek altın kaç lira? 24 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Altın bugün yükseldi! Altını olanlar acil baksın! 19 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, bugün güne yükselişle başladı. Haftanın başından itibaren düşüşe geçen altınfiyatlarında bugünn rüzgar tersine döndü. Altını olanlar acilen baksın! 19 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Altında aralık rüzgarı değil Powell rüzgarı! Atın yatırımcısına göz kırptı! Beklenen rekor şimdi geldi! Kaçırmadan bakın

Altın fiyatları yeni aya hareketli bir giriş yaptı. Altın fiyatlarında bugün beklene rekor sonunda geldi Altının yükselişinde aralık rüzgarı değil Powell rüzgarı etkili oldu. Elinde altını olanlar kaçırmadan hemen bakın!

Alaçatı Port imar planı iptal edildi!

Çeşme’de tepki üstüne tepki alan lüks villa inşaatları ve su kanalı genişletme faaliyetinin sürdürüldüğü Alaçatı Port projesi ile ilgili olarak yargı karar verdi.

A101'de hafta sonu indirim rüzgarı esiyor! Temel gıda ürünlerinin fiyatları dip yaptı! İşte 15 Mayıs 2022 fiyat listesi

A101'de indirim rüzgarı esmeye devam ediyor. 14-20 Mayıs 2022 aktüel ürünler kataloğu yayımlanan A101'de seçili pek çok ürün indirime girdi. Peki A101'de hangi ürünler indirime girdi, fiyatları ne oldu? İşte A101 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Gümüş rüzgarı kısa sürdü! Gümüş fiyatlarında son durum! İşte gümüş fiyatı 23 Nisan 2022...

Gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz hafta yükselişe geçen gümüş bu hafta değer kaybediyor. Gümüş fiyatlarındaki yukarı yönlü rüzgar kısa sürdü. Peki gümüş fiyatı bugün ne kadar oldu? Gümüş fiyatlarında son durum...

Tres Alaçatı Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tres Alaçatı Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Bencuya, Selim Levi ve Süleyman Serdar Çoruh ortaklığında kuruldu.

Alaçatı'daki inşaatlar için Şehir Plancıları Odası'ndan çağrı!

Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi ve Mimarlar Odası İzmir Şubesi, Alaçatı'daki inşaatların kanuna aykırı olduğunu dile getirerek inşaatların durdurulması gerektiğini dile getirdi. 

Alaçatı'da milyonluk villalar satışta!

Türkiye'nin Venedik'i olarak bilinen Alaçat'yı hortum vurdu. Aşırı rüzgar nedeniyle bölgedeki evlerin zarar görmesiyle bölge sakinleri villalarını satışa çıkardı. 

Alaçatı ve Zeytineli'deki arazilerin kamulaştırılması meclis gündeminde!

İzmir'in Alaçatı ve Zeytineli mahallelerindeki arazilerin bir bölümünün kamulaştırılması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Dervişoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

alaçatı rüzgar sörfü eğitimi için kaç kişi geliyor Haberi

alaçatı rüzgar sörfü eğitimi için kaç kişi geliyor

Yılın 300 günü esen rüzgarıyla ünlü Alaçatı, rüzgar sörfü sayesinde dünyaca tanınan bir destinasyon haline geldi. Her yıl yaklaşık 10 bin kişinin rüzgar sörfü eğitimi için geldiği beldede konaklama tesisleri doluluk sorunu yaşamıyor. Yaz kış turistin geldiği beldenin sadece rüzgar sörfünden kaynaklanan yıllık getirisinin 15 milyon doların üzerinde olduğu tahmin ediliyor.


Çeşme'nin rüzgarıyla meşhur beldesi Alaçatı, rüzgar sporları konusunda dünyanın önde gelen merkezleri arasına girmeyi başardı.


Turistik tesislerin doluluk sorunu yaşamadığı beldede rüzgar sporlarının yıllık 15 milyon doların üzerinde getiri sağladığı tahmin ediliyor.


Butik otelleri, taş evleri, özgün mimarisi ve eğlence kültürüyle tanınan Alaçatı, yılın 300 günü esen rüzgarı ve rüzgar sporları için uygun coğrafi oluşumuyla turizmdeki iddiasını artırıyor.


Türkiye Yelken Federasyonu'nun eski yönetim kurulu üyelerinden ve bölgede ilk sörf okulunu kuran yatırımcılardan...