25 / 07 / 2024

alaçatı satılık yazlık

alaçatı satılık yazlık

İş, sanat, spor ve moda dünyasının ünlülerinin yazlık almak için adeta yarıştığı Alaçatı, yatırım arayışındakiler için de en cazip tatil beldesi haline geldi. Bu bölgede inşa edilen Alavista Evler'nin cumbalı evleri de alıcıların dikkatini çekiyor...

Alaçatı 11 'de 675 bin liraya! Haziran 2014'te teslim!

Alaçatı 11 projesi denize 2 dakika mesafede yükseliyor, projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor...

Yazlık bölgelerdeki satılık ve kiralık konut fiyatları enflasyonun altında kaldı!  

Yazlık bölgelerdeki kiralık ve satılık konut piyasasındaki fiyatlar nominal olarak artarken, birçok beldede reel değişim enflasyonun altında kaldı.

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Yazlık bölgelerde satılık ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı?

Gayrimenkul sektörünün nabzını tutan hepsiemlak, son 1 senede yazlık yerlere olan talebi rakamsal bilgilerle gözler önüne serdi. Açıklanan bilgilere göre, yazlık alanlardaki satılık ev fiyatlarının son 1 senede yüzde 100’den fazla yükseldiği ortaya çıktı.

Satılık ev fiyatlarına pandemi etkisi!

Satılık ev fiyatlarında son bir yıl içerisinde büyük artış yaşandı. Pandeminin etkisiyle beraber özellikle yazlık bölgelerde satılık ev fiyatlarında yüzde 68 artış yaşandı. 

Satılık ev fiyatına kiralık yazlık!

Pandemi süreci yazlık evlere talebi artırırken fiyatları da yükseltti. Öyle ki villa kiraları satılık daire fiyatlarını yakaladı. Bodrum’da lüks villaların aylık kirası 350 bin lira olurken, sezonluk kiralama 100 bin lira ile 1 milyon arasında değişiyor.

Satılık ve kiralıkta müstakil villalara talep arttı!

Koronavirüs tatil ve yazlık tercihlerini de etkiledi. Metropollerden uzaklaşmak isteyenler kıyılara koşuyor. Bodrum, Çeşme, Kaş, Ayvalık ve ilginçtir. Giresun en çok ilgi gören yerler. Satılık ve kiralıkta talep müstakil villalara yöneldi...

Alaçatı Yatçılık Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaçatı Yatçılık Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Yaman tarafından kuruldu.

Akzirve Ambarlar Evleri satılık daire!

Akzirve Ambarlar Evleri satılık daire tipleri ile 1+1'den 4+1 çatı dublekse kadar seçenekler sunuluyor. Proje İstanbul Zeytinburnu-Ambarlar bölgesinde hayata geçiriliyor...

Mimarin Köyce Alaçatı satış fiyatları!

Mimarin Köyce Alaçatı satış fiyatları 800 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mimarin Köyce Evleri'nde adet konut yer alıyor...

Etiler Ataman Sadabad satılık!

Etiler Ataman Sadabad satılık daire tipleri 2+1, bahçe katı ve çatı dubleksi şeklinde tasarlandı. Ön talep toplayan projede teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

232 Flora satılık daire!

İzmir Gaziemir'de hayata geçirilen 232 Flora satılık daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon bahçe ve çatı katı dubleks olarak dizayn edildi.

Therra Park satılık!

24 bahçe dubleksi, 24 çatı dubleksi ve 1 villa olmak üzere 49 adet üniteden meydana gelen Therra Park satılık daire fiyatları henüz netleşmedi.

Mimarin Köyce Alaçatı satış ofisi!

Konum bilgisine göre Alaçatı Çarşı' ya 1,3 kilometre kadar uzaklıkta yer alan proje 16 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor. Mimarin Köyce Alaçatı satış ofisi telefon numarası 0232 446 0 406 olarak belirlendi.

alaçatı satılık yazlık Haberi

alaçatı satılık yazlık

İş, sanat, spor ve moda dünyasının ünlülerinin yazlık almak için adeta yarıştığı Alaçatı, yatırım arayışındakiler için de en cazip tatil beldesi haline geldi.


Rüzgar sörfüne elverişli plajları, doğal güzelliği ve özgün mimarisiyle ünlenen Alaçatı, tatil ya da yatırım amaçlı yazlık arayışındaki iş, sanat, spor ve moda dünyasının tanınmış isimlerinin ilk tercihi olmaya başladı.


Sabancı Holding’in patronu Güler Sabancı’nın butik otel açmasıyla gözlerin çevrildiği Alaçatı, rengarenk cumbalı taş evleriyle kısa sürede çok sayıda tanınmış simanın kalbini fethetmeyi başardı. Alaçatı'da ev alanların başında Koç Holding CEO'su Turgay Durak geliyor. Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Nurgül Yeşilçay, gazeteci Korcan Karar, modacı Rıfat Özbek, Serdar Hotiç, Ender Mermerci, Derin Mermerci, Elazığspor Teknik Direktörü Okan Buruk da yaz tatillerini Alaçatı'daki evlerinde geçiren ünlüler arasında yer alıyor. Mankenliğin...