25 / 07 / 2024

Alan Property İnşaat iletişim

Alan Property İnşaat iletişim

Alan Property İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Shojaa Taef tarafından kuruldu. 

Türkiye'den konut alan Rusların sayısı 1 yılda yüzde 88 azaldı! Ruslar konutta Türkiye'den vaz mı geçiyor?

Açıklanan son dakika rakamlarına göre, son bir senede ürkiye'den konut alan Rusların sayısı yüzde 88 azaldı. İşte ayrıntılar...

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Mücavir alan nedir? Mücavir alan sınırları nasıl belirlenir? 

Mücavir alan, belediye sınırları haricinde bulunan ancak imar mevzuatı gereği belediyelerin denetim ve sorumluluğu altında olan arazi parçalarını ifade eder. Bu durumda mücavir alan nedir, mücavir alan sınırları nedir ve mücavir alan sorgulama gibi sorular önem kazanıyor.

Asar Property İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asar Property İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Aşar tarafından kuruldu.

İstanbul Göktürk'teki 300 dönümlük deprem toplanma alanında inşaat tam gaz! 

Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerden sonra toplanma alanları sık sık gündeme geldi. Kemer Country'de AFAD’ın acil durum toplanma alanı şeklinde belirlediği yerlerden. Bu alanda lüks konut inşaatı sürüyor. İşte ayrıntılar...

Namira Property İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Namira Property İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Delaram Pourjam, Mojgan Yaghoubı ve Pedram Pourjam ortaklığında kuruldu.

Cengiz İnşaat'tan Bodrum'a yeni proje! 100 villa ve 1 otel geliyor! 

Bodrum'un en değerli bölgesinde bulunan 678 bin metrekarelik araziyi Özelleştirme İdaresi'nden satın alan Cengiz İnşaat, villa ve otel inşaatı için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Premium Property İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Premium Property İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de Dong Thanh Ha ve Terry Lem ortaklığında kuruldu.

Akıl almaz yöntemle 126 milyon lirayı çalan kadının kimliği ve gizlendiği adresi deşifre edildi

Almanya'da çalıştığı şirketten 8.2 milyon euro çalan kadının kimliği ve paralarla kaçtıktan sonra nerede gizlendiği ortaya çıktı. Alman polisi hırsızlık olayının şüphelisinin Yasemin Gündoğan olduğunu ve genç kadının paralarla birlikte Türkiye'ye kaçtığını tespit etti.

Hk Property İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hk Property İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  350 bin TL sermaye bedeli İle Hasan Keskin tarafından kuruldu.

Arıs Property İnşaat Tekstil Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıs Property İnşaat Tekstil Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  500  bin TL sermaye bedeli  ile Hassan Alhadad tarafından kuruldu.

Matar Property İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matar Property İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de   500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Özbakır  ve  Khaled R.H.S. tarafından kuruldu.

Aras Bulut İynemli'den sit alanında inşaat yaptıracağı iddialarına yanıt!

Karaburun Belediyesi, Çukur dizisi oyuncularının Karaburun'da birinci derece doğal SİT alanında inşaat yaptığını öne sürerek suç duyurusunda bulunmuştu. Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'den konuyla ilgili açıklama geldi.

Alan Property İnşaat iletişim Haberi

Alan Property İnşaat iletişim

Alan Property İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Shojaa Taef tarafından kuruldu. 

Alan Property İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Alan Property İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: 19 Mayıs Mah.Dr.Şevketbey Sk. Konur Apt.No:2/9...