21 / 05 / 2024

Alan Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Yeliz Karabulu

Alan Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Yeliz Karabulu

AK Parti’nin seçim sloganı olan ‘Tek başına, işbaşına’ söyleminin kendilerini heyecanlandırdığını söyleyen patronlar “Bu dönem, büyük yatırımlar-yeni fırsatlar dönemi olacak” görüşündeler…

Ne altın ne de dolar! Şuan bedava gibi görünen o yatırım aracı 30 TL olacak! Alan köşeyi dönecek

Ekonomist Mert Başaran'dan yatırımcıları yakından ilgilendirecek kritik bir açıklama geldi. Şuan fiyatı bedava gibi görünen yatırım aracının ilerleyen zamanlarda 30 TL olacağını söyledi. Ne altın ne de dolar, alan köşeyi dönecek...

Son dönemin en çok kazandıran yatırımı! Alan hiç pişman olmuyor

Altın, döviz ve arabayı geçerek en fazla getirisi olan yatırım aracı oldu. Son bir yılda arsa fiyatları yüzde 200’lerin üzerinde yükseldi. Alan hiçbir kimse pişman olmuyor. Peki arsa alırken nelere dikkat edilir? İşte tüm detaylar...

2011’de Bitcoin satın alan milyarderden yeni yatırım alanı tavsiyesi!

Bitcoin’i 2011’de satın alan milyarder, yeni yatırım alanlarını açıkladı. İşte bütün ayrıntılar...

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Elizabeth Kiondo: Tanzanya'da inşaat alanında yatırım fırsatları var!

Tanzanya'nın Ankara Büyükelçisi Elizabeth Kiondo yaptığı açıklamada Tanzanya'da bebek ve yetişkin bezi üretimi, tekstil ve mobilya, inşaat, tarım ve sağlık malzemeleri alanında yatırım fırsatları olduğunu dile getirdi.

Hayal Olcay, Tepe Emlak Yatırım’ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak önemli projelere imza atan ve 2014’ten itibaren Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay, 1 Aralık 2019 tarihinde şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı.

Lojistik gayrimenkulde yeni bir yatırım alanı oluyor!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu (GİSP) tarafından düzenlenen toplantıda Kuzeybatı Gayrimenkul Genel Müdürü Murat Ergin, gayrimenkul yatırımı alanında lojistiğin değer kazandığını açıkladı.

Gökşin Durusoy: Start up’lara yatırım yapacağız!

Akiş GYO Genel Müdürü İ. Gökşin Durusoy, yaptığı açıklamada, perakende alanındaki start up’lara yatırım yapmayı amaçladıklarını söyledi.

Diyarbakır'a 41 milyar liralık yatırım yapıldı!

Diyarbakır'a bugüne 41 milyar yatırım yaptıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  kentte eğitim, spor, sağlık, altyapı, ulaşım, alanında hayata geçirilen yatırımlar ve sosyal yardımlar hakkında bilgi verdi.

Özgür Kaan Alioğlu: 2 tesis yatırımı daha yapacağız!

Avusturya merkezli Schmid Industrie Holding’e bağlı olarak ısı yalıtım ürünleri alanında faaliyet gösteren Austrotherm Türkiye Genel Müdürü Özgür Kaan Alioğlu, "2 tesis yatırımı daha yapacağız" dedi…

Sawa Gayrimenkul Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sawa Gayrimenkul Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Fıras Slık ve Talal Jlealaty ortaklığında kuruldu. 

İzmir’e yatırım yapmanın tam zamanı!

Mevaport Genel Müdürü Zekeriya Hazırbulan, son yıllarda İstanbul ve diğer büyük şehirlerden ciddi bir göç alan İzmir’e yatırım yapmanın tam zamanı olduğunu söyledi.

Kayalar Rael Estate Yatırım Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayalar Rael Estate Yatırım Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Shaımaa Elsayed  Mohamed Aly Nassar tarafından kuruldu. 

Alan Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Yeliz Karabulu Haberi

Alan Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Yeliz Karabulu

İş dünyası ne dedi?

Tek partiyi gören dolar 2.80 uzandı! 

AK Parti'nin güçlü bir şekilde tek başına iktidara gelişine ilk ve en somut tepki dolardan geldi. Sonuçların kesinleşmesinin ardından bankalararası piyasada dolar 2.80 TL seviyesine kadar geriledi. İstikrar algısına vurgu yapan analistler, borsada da sert yükseliş bekliyor.


Piyasalarda ralli beklentisi 

Denizbank Menkul Değerler Yetkilisi Erhan Aykut: Bu sonuçla borsada güçlü bir ralli bekliyorum. Endekste yüzde 6’lık bir yükseliş yaşanabilir. Piyasa için sürpriz oldu. Bu nedenle artış sıra dışı olabilir. Dolar/TL 2.78 seviyesine düşebilir. Yurtdışı raporlarda koalisyon kurulabilme ihtimalinin bile ‘Türkiye’ye ralli yaptıracağı’ belirtiliyordu. Tek başına iktidarın etkisi çok daha olumlu olacaktır.


Yabancı yatırımcı için ‘ideal’ tablo 

İntegral Araş. Direktörü Tuncay Turşucu: "Hükümet kurulmasına yönelik olumsuzluk bitti. Borsada ilk etapta 82 bine çıktıktan sonra yeniden izleyeceğiz....