05 / 05 / 2024

Alanya 2015 altyapı problemleri çözümü

Alanya 2015 altyapı problemleri çözümü

Alanya İlçe Koordinatörü Hüseyin Güney, "Bu yıl içinde Alanya'ya 35 kilometre su, 15 kilometre kanalizasyon hattı yapılacak. Çalışmalarla Okurcalar, Konaklı ve Payallar'daki su sorunu tamamen ortadan kaldırılacak" dedi.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Antalya-Alanya otoyolunda yolculuk 1 saatten az sürecek...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Antalya'ya önemli hizmetler yapmaya devam edeceklerini belirterek, "Antalya-Alanya otoyolu ile yolculuk 1 saatten az olacak. Ayrıca, Antalya'dan 45 dakikaya Alanya'ya gidilebilecek." dedi.

Antalya-Alanya Otoyolu projesinin ihalesini 76,7 milyar TL bedelle Limak İnşaat kazandı!

Antalya-Alanya Otoyolu projesi için yapılan ihalesini 76,7 milyar TL bedelle Limak İnşaat kazandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, projenin detaylarını paylaştı. İşte ayrıntılar...

Kuzey Alanya'ya yeni altyapı!

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kuzey Alanya'nın altyapısını yeniliyor. Proje kapsamında 20 metrelik imar yolu güzergâhında Sugözü Deresi’ne 100 metre uzunluğunda menfez yapıldı.

Alanya'ya yeni imar yolları!

Altyapı, kaldırım, asfalt, yeni yol ve köprü gibi onlarca çalışmayı bir arada sürdüren Alanya Belediyesi, merkez mahallelerde de trafik yoğunluğunu azaltmak için yeni imar yolu ve iyileştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Alanya prestij caddesine kavuşuyor!

Alanya’nın Prestij Caddesi Alaiye Caddesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Çalışmalar kapsamında Eşref Kahvecioğlu Caddesi ile Büyükhasbahçe Caddesi arasında yolun altyapısı ve kaldırımları tamamlanarak sıcak asfalt çalışması başlatıldı.

Alanya'ya yeni bağlantı yolu!

Alanya Belediyesi kırsal mahallelerde yol ve altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Deretürbelinas ve Gedevet Yaylası’nda mahalle içi yolları açan Alanya Belediyesi, Dere Mahallesi’nde Yukarı Harmanlı Mevki ile Süleymanlar Mahallesi İnlice Mevkii’nde yol çalışmasına devam ediyor.

Alanya Mahmutlar ve Okurcalar'da asfalt çalışması!

Kırsal mahallelerde yol açma, altyapı, köprü ve sathi kaplama çalışmalarını aralıksız devam eden Alanya Belediyesi, merkez mahallelerden Okurcalar ve Mahmutlar Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Alanya Kestel'de fakülte yolu asfaltlanıyor!

2015 ile 2016 yılının ikinci yarısında yayla yollarında 50 kilometre yolu altyapısı ile yeniden düzenleyen Alanya Belediyesi, Kestel Mahallesi İşletme Fakültesi yolunu düzenleyerek kaldırımlarını yapıyor.

Antalya'ya 623 milyonluk altyapı yatırımı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü 2015 yılında Antalya’nın altyapı sorunlarını ortadan kaldırmak için bütçenin yaklaşık yüzde 50’sini yatırıma ayırdı.

Alanya Tepe mahallesine yeni yol!

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sugözü,Bektaş,Büyükhasbahçe,Tepe ve Oba Mahallesi’nde Başkan Adem Murat Yücel’in talimatı ile başlatılan yol yapım ve altyapı çalışmasına devam ediyor.

Alanya'ya 3.6 milyonluk altyapı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Alanya’da 15 bin metre uzunluğunda kanalizasyon hattı döşüyor. 3 milyon 600 bin liraya mal olacak kanalizasyon hattının yaklaşık yüzde 85’i tamamlandı.

Alanya yeni şantiye binaları hizmete girdi!

En ücra bölgelere kadar daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmek için altyapısını ve idari merkezlerini güçlendiren Alanya Belediyesi, Avsallar,Oba,Mahmutlar ve Tosmur Mahallesinde 4 yeni şantiye binasını hizmete sundu.

Alanya Mahmutlar'ın altyapısı yenileniyor!

Alanya Belediyesi mahallelerde kaldırım, altyapı ve yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Mahmutlar Mahallesi’nde Yangılı Mevkii, Kuyucak Caddesi ile 104.ve 103. sokakta yağmur suyu drenaj çalışması başlatıldı.

Alanya 2015 altyapı problemleri çözümü Haberi

Alanya 2015 altyapı problemleri çözümü

Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi'ni ziyaret eden ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay, Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ve Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ ile bu yıl içinde Alanya'ya yapılacak su ve kanalizasyon yatırımları konusunda görüş alışverişinde bulundu. Toplantıda, Alanya merkez ve beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerindeki sorunlar ve bunları çözümü konusunda Faruk Karaçay'a bilgi verildi. 




ÇALIŞMALAR BAŞLADI 

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, ASAT'ın Alanya'ya yapacağı yatırımlarla ilgili şu bilgileri verdi: "Bu yıl içinde Alanya'ya 35 kilometre su, 15 kilometre kanalizasyon hattı yapılacak. Okurcalar, Konaklı ve Payallar'daki su sorunlarının tamamen ortadan kaldırılması için çalışma başlattık. Arıtma tesislerinin tamamı elden geçirilecek. Bunun yanında arıza benzeri sorunlara her an müdahale edecek ekipler kurduk. Önümüzdeki aylarda gece vardiyası da oluşturacağız. Amacımız Alanya'ya en iyi hizmeti getirmek. Bu konuda...