30 / 04 / 2024

Alanya altyapı sistemleri

Alanya altyapı sistemleri

Alanya'da üretilen, tadıyla ve aromasıyla marka haline gelen, Alanya Portakalı'nın tanıtımını arttırmak amacıyla Alanya Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü tarafından portakal suyu satışı için portakal büfesi tasarlandı

Bakan Uraloğlu açıkladı! Antalya-Alanya otoyolunda yolculuk 1 saatten az sürecek...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Antalya'ya önemli hizmetler yapmaya devam edeceklerini belirterek, "Antalya-Alanya otoyolu ile yolculuk 1 saatten az olacak. Ayrıca, Antalya'dan 45 dakikaya Alanya'ya gidilebilecek." dedi.

Antalya-Alanya Otoyolu projesinin ihalesini 76,7 milyar TL bedelle Limak İnşaat kazandı!

Antalya-Alanya Otoyolu projesi için yapılan ihalesini 76,7 milyar TL bedelle Limak İnşaat kazandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, projenin detaylarını paylaştı. İşte ayrıntılar...

Bga Altyapı Ve Sulama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bga Altyapı Ve Sulama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Alaş tarafından kuruldu.

Agis Global Altyapı İnşaat Ve İş Geliştirme Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Agis Global Altyapı İnşaat Ve İş Geliştirme Sistemleri Limited Şirketi Sancaktepe'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Levent Günay tarafından kuruldu.

Şehir planlamasında 'suya duyarlı kent' önerisi!

Doç. Dr. Yelda Aydın Türk, "Sürdürülebilir drenaj sistemleri dedikleri birtakım kavramlar öne çıkmaya başladı. Bu ülkeler bununla ilgili bazı politikalar oluşturdular ve başarılı projeler hazırladılar. Örneğin, Amerika'da bazı yerlerde yeşil altyapı sistemleri kuruldu" dedi...

Akıllı ulaşım sistemleri uygulama koridoru!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, yakın dönemde akıllı ulaşım sistemleri uygulama koridoru oluşturacaklarını açıkladı...

Asianexport İnşaat Yapı Ve Altyapı Malzemeleri Su Arıtma Sistemleri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Asianexport İnşaat Yapı Ve Altyapı Malzemeleri Su Arıtma Sistemleri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Charyberdı Ahmedov tarafından kuruldu. 

Makro Ant Altyapı Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Makro Ant Altyapı Sistemleri Limited Şirketi Nadir Gedik tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Kuzey Alanya'ya yeni altyapı!

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kuzey Alanya'nın altyapısını yeniliyor. Proje kapsamında 20 metrelik imar yolu güzergâhında Sugözü Deresi’ne 100 metre uzunluğunda menfez yapıldı.

Ertek Altyapı Sistemleri Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertek Altyapı Sistemleri Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ömer Sayıcı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Manisa Selendi'ye yeni altyapıya kavuşuyor!

Uzun yıllar kullanılacak altyapı sistemleri için hizmetlerini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Selendi’nin Aşağıgüllüce Mahallesi’nde 4 bin metre kanalizasyon hattı döşemeye başladı.

Alanya'ya yeni imar yolları!

Altyapı, kaldırım, asfalt, yeni yol ve köprü gibi onlarca çalışmayı bir arada sürdüren Alanya Belediyesi, merkez mahallelerde de trafik yoğunluğunu azaltmak için yeni imar yolu ve iyileştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Şanlıurfa'nın yol sorunu çözülüyor!

Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi, 3 bin kırsal yerleşim bölgesine hizmet ulaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal bölgelerde altyapı sistemleri kuran Büyükşehir Belediyesi, yol ağlarıyla da ulaşım sorununu çözüme kavuşturuyor.

Alanya altyapı sistemleri Haberi

Alanya altyapı sistemleri

Alanya'da üretilen, tadıyla ve aromasıyla marka haline gelen, Alanya Portakalı'nın tanıtımını arttırmak amacıyla Alanya Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü tarafından portakal suyu satışı için portakal büfesi tasarlandı Portakal büfesinden 9 adet daha yapılarak ilçenin belirli noktalarında konumlandırılacağım belirten Kentsel Tasarım Müdürlüğü, Belediye tarafından izin verilen muz, simit, mısır gibi seyyar satış büfelerinin, portakal suyu satış büfesinde olduğu gibi ileriki günlerde yeniden tasarlanarak, düzenlemenin Alanya genelinde uygulanacağını açıkladı. Büfelerle ilgili düzenleme hakkında bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Yapılacak düzenlemelerle Alanya'nın doğusundan batısına bir bütünlük sağlamayı hedefliyoruz. 

Konuyla ilgili Kentsel Tasarım Müdürlüğümüz çalışmalara başladı" dedi. 


Alanya...