16 / 05 / 2024

Alanya altyapı sorununa çözüm

Alanya altyapı sorununa çözüm

Doğu ilçelerini ziyaret eden Başkan Menderes Türel, gezisinin son durağı olan ALTSO'da 65 milyon lira yatırım ile Alanya'nın altyapı sorununu 3,5 ayda tamamlayacaklarını belirterek "Alanya artık kokmayacak" dedi.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Antalya-Alanya otoyolunda yolculuk 1 saatten az sürecek...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Antalya'ya önemli hizmetler yapmaya devam edeceklerini belirterek, "Antalya-Alanya otoyolu ile yolculuk 1 saatten az olacak. Ayrıca, Antalya'dan 45 dakikaya Alanya'ya gidilebilecek." dedi.

Antalya-Alanya Otoyolu projesinin ihalesini 76,7 milyar TL bedelle Limak İnşaat kazandı!

Antalya-Alanya Otoyolu projesi için yapılan ihalesini 76,7 milyar TL bedelle Limak İnşaat kazandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, projenin detaylarını paylaştı. İşte ayrıntılar...

Alanya Dinek'in 40 yıllık imar sorununa çözüm!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Dinek Mahallesi'nin 40 yıllık imar sorununu çözecek 18. madde uygulamasının tamamlandığını açıkladı.

Yakuplu'da sosyal donatı ve altyapı eksikliği var!

Yakuplu özelinde Beylikdüzü'ndeki tapu sorununa değinen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Bu mahallemizde sosyal donatı eksikliği var. Altyapı eksikliği var" dedi... 

Kuzey Alanya'ya yeni altyapı!

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kuzey Alanya'nın altyapısını yeniliyor. Proje kapsamında 20 metrelik imar yolu güzergâhında Sugözü Deresi’ne 100 metre uzunluğunda menfez yapıldı.

Alanya'ya yeni imar yolları!

Altyapı, kaldırım, asfalt, yeni yol ve köprü gibi onlarca çalışmayı bir arada sürdüren Alanya Belediyesi, merkez mahallelerde de trafik yoğunluğunu azaltmak için yeni imar yolu ve iyileştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Alanya'da ulaşıma 56 milyonluk dev yatırım!

Alanya’nın kanayan yarası haline gelen trafik sorununa neşter vuruluyor. 56 milyon liraya ihale edilen TELEKOM ve Ticaret Lisesi katlı kavşak projeleri temel atma için gün sayıyor.

Alanya'da katlı kavşaklara 56 milyon liralık yatırım!

Alanya’da yaşanan trafik sorununa neşter vuruluyor. 56 milyon liraya ihale edilen katlı kavşaklar gün sayıyor.

Alanya prestij caddesine kavuşuyor!

Alanya’nın Prestij Caddesi Alaiye Caddesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Çalışmalar kapsamında Eşref Kahvecioğlu Caddesi ile Büyükhasbahçe Caddesi arasında yolun altyapısı ve kaldırımları tamamlanarak sıcak asfalt çalışması başlatıldı.

Alanya'ya yeni bağlantı yolu!

Alanya Belediyesi kırsal mahallelerde yol ve altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Deretürbelinas ve Gedevet Yaylası’nda mahalle içi yolları açan Alanya Belediyesi, Dere Mahallesi’nde Yukarı Harmanlı Mevki ile Süleymanlar Mahallesi İnlice Mevkii’nde yol çalışmasına devam ediyor.

Alanya Mahmutlar ve Okurcalar'da asfalt çalışması!

Kırsal mahallelerde yol açma, altyapı, köprü ve sathi kaplama çalışmalarını aralıksız devam eden Alanya Belediyesi, merkez mahallelerden Okurcalar ve Mahmutlar Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Alanya Kestel'de fakülte yolu asfaltlanıyor!

2015 ile 2016 yılının ikinci yarısında yayla yollarında 50 kilometre yolu altyapısı ile yeniden düzenleyen Alanya Belediyesi, Kestel Mahallesi İşletme Fakültesi yolunu düzenleyerek kaldırımlarını yapıyor.

Alanya Tepe mahallesine yeni yol!

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sugözü,Bektaş,Büyükhasbahçe,Tepe ve Oba Mahallesi’nde Başkan Adem Murat Yücel’in talimatı ile başlatılan yol yapım ve altyapı çalışmasına devam ediyor.

Alanya altyapı sorununa çözüm Haberi

Alanya altyapı sorununa çözüm

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, altyapı hizmetlerinde Alanya'ya 65 milyon lira yatırım yapılacağını bildirdi. Başkan Türel, hafta sonu doğu ilçelerine yaptığı ziyarette, Pazar günü Alanya Ticaret ve Sanayi Odası"nda (ALTSO) düzenlediği basın toplamışında, 6360 sayılı Bütünşehir Yasası kapsamında Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet ağına giren Alanya'ya yapılacak yatırımlar konusunda açıklamalarda bulundu. Alanya'nın yıllardır tartışılan yeni Çevre Yolu tartışmalarına son vereceklerini belirten Başkan Türel, altyapı ile ilgili de önemli hizmetleri olacağını ve özellikle de arıtmayla ilgili yaşanan pis kokuların bundan sonra yaşanmayacağı müjdesini verdi.




8 AYDA MUTFAK ÇALIŞMASI 


Göreve geldikleri günden itibaren 8 ay boyunca 19 ilçeye yapacakları hizmetleri mutfak çalışması olarak avam proje çalışması yaptıklarını hatırlatan Başkan Türel, "Alanya, dünyanın gözbebeği bir turizm merkezimiz. Birçok sorunu olmasına karşılık çözüm konusunda bugüne kadar...