04 / 05 / 2024

alanya asmek binası

alanya asmek binası

ASMEK binası Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in de katıldığı törenle açıldı. Başkan Türel, 1 yılda 100’ün üzerinde proje başlattıklarını, bir kısmının da tamamlandığını belirtti.

Alanya’nın yeni belediye binası 210 günde tamamlanacak!

Alanya Belediyesi’nde yeni hizmet binası mutluluğu yaşanıyor. 2 yıl önce temeli atılan bina hakkında hukuki süreç tamamlandı.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Yaşam Merkezi açıldı!

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Yaşam Merkezi ve Merkezi Yemekhane binasının inşaatı tamamlanarak hizmete açıldı.

Alanya Konaklı eski belediye binası ALKÜ'ye tahsis edildi!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşıarasında yapılan protokolle Konaklı eski Belediye Binası 5 yıllığına ücretsiz olarak ALKÜ’ye tahsis edildi.

Alanya'da satılık otel binası ve arsası 20,7 milyon TL'ye!

Alanya 1. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından satışa sunulan otel binası ve arsası 20 milyon 750 bin TL bedelle satılıyor. Taşınmazların ilk ihalesi 09.10.2017 tarihinde saat 10:20'de yapılacak.

Alanya Mahmutlar Hizmet Binası tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Alanya Mahmutlar’da hayata geçirdiği Düzenli Malzeme Deposu ve Hizmet Binası'nın inşaatını geçtiğimiz günlerde tamamladı.

ASAT, Alanya'da yeni hizmet binası inşa ediyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Asat Genel Müdürlüğü Alanya'da vatandaşın ayağına hizmeti daha hızlı götürmek için düğmeye bastı.

Alanya Hizmet Birimi Binası için arsa alanı belirlendi mi?

Yeni Alanya Gazetesi köşe yazarı olan Alper Kutay bugünkü yazısında Mahmutlar Mahallesi'nin muhtarı Ahmet Top ile görüşmesini anlattı. Muhtar Top Alanya'daki projeleri tek tek sıraladı.

Alanya yeni şantiye binaları hizmete girdi!

En ücra bölgelere kadar daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmek için altyapısını ve idari merkezlerini güçlendiren Alanya Belediyesi, Avsallar,Oba,Mahmutlar ve Tosmur Mahallesinde 4 yeni şantiye binasını hizmete sundu.

Alanya'ya hizmet binası ve kültür merkezi kazandırılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya'ya, Alanya Belediyesi ile işbirliğinde bir hizmet binası ve kültür merkezi kazandırmak istediklerini söyledi.

Alanya 6. Uluslararası Alanya Noel Pazarı bugün açılıyor!

Alanya Yabancılar Meclisi tarafından yerleşik yabancılar için düzenlenen '6. Uluslararası Alanya Noel Pazarı' yarın belediye binası arkasında başlıyor.

Alanya Kent Meydanı için yeni hizmet binası şart!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Kent meydanını yapabilmek için öncelikle belediye binasını yıkmak zorundayız. Bunun için de yeni hizmet binasını bir an önce yapıp, oraya taşınmak istiyoruz" dedi.

Alanya Türkler Spor Lisesi'nin ihalesi yapıldı!

Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılacak spor lisesinin 11 milyon 315 bin TL'lik ihalesi yapıldı. 24 derslikli okulda 700 metrekare kullanım alanlı spor salonu binasını da yer alacak. Okul, 2016-2017 eğitim-öğretim yılında hizmete girecek.

Alanya Belediye binası için İller Bankasından kredi kullanılacak!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında yapılan Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısında, Başkan Yücel’e, Belediye hizmet binasının yapımında İller Bankasından kredi kullanılması için yetki verildi.

alanya asmek binası Haberi

alanya asmek binası
Alanya Sanat ve Meslek Edindirme Kurs Merkezi (ASMEK) binası Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in de katıldığı törenle açıldı. Başkan Türel, 1 yılda 100’ün üzerinde proje başlattıklarını, bir kısmının da tamamlandığını belirterek, "Halkımıza ne söz verdiysek yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. Türel, Alanya’nın marka değerini artıracak projeler gerçekleştirdiklerini vurguladı. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik kapsamında binlerce kişiye eğitim veren ve iş imkanı sağlayan kursları ASMEK’ler ilçelerde de açılıyor. Alanya’da Alanya Sanat ve Meslek Edindirme Kurs Merkezi (ASMEK) binası Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından hizmete açıldı. Törene Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, milletvekili adayı Sena Nur Çelik, ilçe koordinatörleri, oda başkanları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


1 YILDA 100’ÜN ÜZERİNDE PROJE

Başkan Türel, törende yaptığı konuşmada, ASMEK’lerin...