03 / 05 / 2024

Alanya Belediyesi Kız Öğrenci Yurdu nerede

Alanya Belediyesi Kız Öğrenci Yurdu nerede

Alanya Belediyesi, 8 Ekim Perşembe Günü saat 14.00’da Payallar Mahallesi’nde Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin ve aynı gün saat 16.00’da Oba Mahallesi’nde Alanya Belediyesi Kız Öğrenci Yurdu’nun temelini atacak..

Üsküdar Kız Kulesi Konakları'nda tartışma yaratan villa satışı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevine atanan Can Akın Çağlar, 2018'de Üsküdar Kız Kulesi Konakları’ndaki ipotekli villayı, 2018’de bir bankadan 12 milyon liraya satın almıştı. Villanın değeri şu anda 80 milyon TL.

Alanya Belediyesi'nden 1400 metrekarelik dev tesis yatırımı!

Alanya Belediyesi tarafından Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı marangozhanesi 1400 metrekarelik dev bir tesise taşıdı. Yeni adımla beraber mobilya ve dekor anlamında A’dan Z’ye her şey bu tesiste ivedilikle üretilecek.

Şanlıurfa Kızılkoyun'da 2. etap yıkım çalışmalarına başlandı!

Tarihi değerleri gün yüzüne çıkartmalara başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haleplibahçe havzasında bulunan Kızılkoyun mağaralarının 2. etap uygulaması çerçevesinde yıkım çalışmalarına start verdi.

Kayseri Kızıltepe Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Kayseri Hacılar Belediyesi, ilçeye kazandırılacak olan Kızıltepe Millet Bahçesi için çalışmalara başladı.

Şanlıurfa Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı yapıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Kızılay Meydanı’nda eski yapılar yıkılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki sıkışıklığı gidermek için Kızılay Meydanı'nda bulunan eski yapıları yıkıyor.

Ankara Kızılay'a cami inşa edilmesi için protokol imzalandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ile Türkiye Diyanet Vakfı arasında, Kızılay'da cami inşa edilmesi için protokol imzalandı.

Erzincan Kızılay ve Hocabey'de kentsel dönüşüme ilk kazma vuruldu!

Erzincan Belediyesi, Kızılay ve Hocabey mahallelerinde, kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilk kazmayı vurdu ve yıkıma başladı.

Kızılcahamam’da acil toplanma alanları açıklandı!

Ankara'nın ilçe sınırlarında daha önceden AFAD’la belirlenen 13 deprem toplanma alanı, Kızılcahamam Belediyesi'nce kamuoyuna duyuruldu.

İzmit Kızılay İş Merkezi'nde yıkım başladı!

İzmit Belediyesi tarafından İstiklal Caddesi Hafız Şerif Sokak'ta bulunan Kızılay İş Merkezi'nde yıkım çalışmalarına başlandı.

Şanlıurfa Kızılkoyun'da 35 eski yapı yıkılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde yer alan Kızılkoyun Mağaralarını gün yüzüne çıkarmak için bölgede bulunan 35 eski yapıyı yıkıyor.

Şanlıurfa Kızılkoyun mağaraları için 35 yapı yıkılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Kızılkoyun mağaralarını turizme kazandırmak için 35 yapının yıkımını başlattı.

Alanya Belediyesi yaşlı çiftin evini yeniliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, yaşanan heyelanda evleri kullanılamaz hale gelen yaşlı çiftin evini yenilemek için çalışma başlattı.

Alanya Belediyesi Kız Öğrenci Yurdu nerede Haberi

Alanya Belediyesi Kız Öğrenci Yurdu nerede


Alanya Belediyesi, 8 Ekim Perşembe Günü saat 14.00’da Payallar Mahallesi’nde Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin ve  aynı gün saat 16.00’da Oba Mahallesi’nde Alanya Belediyesi Kız Öğrenci Yurdu’nun temelini atacak.


KIZ ÖĞRENCİLERİNE HUZURLU VE GÜVENLİ BARINMA İMKANI



Oba Mahallesi Maki Sokak’ta inşaat çalışmalarına başlanan Alanya Belediyesi Kız Öğrenci Yurdu’nun temeli zeminle birlikte 4 kattan oluşuyor. 160 kişilik kapasiteye sahip olan Kız Öğrenci Yurdu’nda iki tane de engelli odası bulunuyor. Kız öğrencilerin eğitim hayatlarını rahat, huzurlu ve güvenli geçirebilmelerini amaçladıklarını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel,  “Alanya’ya uzak yerlerden gelen, ortaokul ve lisede okuyan kız öğrencilerimizin barınma ihtiyaçlarını ev ortamında sağlamayı istiyoruz. Bu hafta Perşembe günü  Kız Öğrenci Yurdu’nun temel atma törenini gerçekleştireceğiz.” dedi.



PAYALLAR’A DA ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ



Yaptığı çalışmalarla sosyal belediyecilik alanında...