19 / 05 / 2024

alanya çek pazarı

alanya çek pazarı

Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da 20-23 Şubat tarihleri arasında devam eden Holiday World Turizm Fuarı'na Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir 'in Gazipaşa Havalimanı tanıtım çalışmaları damgasını vurdu.

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılacak! 

TCDD Taşımacılık AŞ, 11 Ağustos tarihinden itibaren Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılacağını duyurdu. İşte o açıklama ve ayrıntılar...

Avrasya GYO Alanya Gökay Sitesindeki daireyi kiraya verdi!

Avrasya GYO 1 Temmuz 2021 tarihi itibariyle kiraya verilen Antalya Alanya Türkler Beldesi Gökay Sitesindeki D blok 1 nolu evin, R blok 1 nolu evle değiştirilmesine ve kira koşullarının aynı kalacak şekilde ek protokol imzalanmasına karar verildi. 

Alanya Belediye Meclisi'nden tesis inşası için onay çıktı!

Alanya Belediyesi'nin Aralık ayı meclis toplantısında, otopark, kapalı pazar alanı, sinema, kütüphane ile daha pek çok imkânı barındıracak tesisin inşası için onay kararı verildi.

Pazar yerlerinde bazı ürünlerin satışı ile ilgili kısıtlamalar kalkıyor!

İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine "Pazar Yerleri" konulu yeni bir genelge gönderdi. Genelgeyle pazarlarda giyim, oyuncak, çiçek, fide, zücaciye malzemelerinin satışının kısıtlanmasına ilişkin alınan karar 11 Mayıs'tan itibaren kaldırdı.

Lens İstanbul'da tüm ödeme koşullarına ek yüzde 4 indirim!

Lens İstanbul’da bayrama özel kampanya 16 Haziran Cumartesi ve 17 Haziran Pazar günü geçerli olacak... Kampanyada tüm ödeme koşullarına ek yüzde 4 indirim uygulanıyor. 

Alanya Kestel'in yol hayali gerçek oldu!

Alanya Belediyesi Kestel Mahallesi’nin en önemli ulaşım arteri olan İsa Küçülmez Caddesi’nde 30 metrelik yolda parke ve kaldırım çalışmasını tamamladı.

Alanya Balık Hali ve Salı Pazarı modern görünüme kavuşuyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bu sabah Alanya Belediyesi Ucuz Halk Pazarı ve Balıkçı Hali’ni ziyaret etti. Ziyarette balıkçı hali ve pazar esnafına müjdeler veren Başkan Yücel, Balıkçı Hali’nin yapılacak tadilat ve düzenlemelerle modern bir hale getirileceğini söyledi

Ankara Otonomi’nin yanına açık oto pazarı yapılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, otomotiv alışveriş ve yaşam merkezi Otonomi’nin yanındaki 100 dönümlük alanın “açık oto pazarı” yapılacağını müjdeledi.

Keçiören Osmanlı Halk Pazarı yarın açılıyor!

Keçiören Osmanlı Halk Pazarı, Başbakan Binali Yıldırım ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in de katılacağı törenle yarın saat 14.00’de yapılacak törenle açılacak.

Alanya 300 yataklı bölge hastanesi için ek süre istendi!

Alanya'da 300 yataklı Bölge Hastanesi söylendiği gibi Nisan ayında hizmete açılamadı, ihaleyi alan firma Mayıs’ta ek süre istedi. Yeni süreye göre hastanenin hasta kabulüne 2017 yılının ilk aylarından başlaması bekleniyor.

Ekşi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1321 Parsel Şubesi açıldı!

Ekşi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1321 Parsel Şubesi, Abdurrahim Ekşi Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Sancaktepe, Emek Mahallesi, Pazar Sokak'ta açıldı.

Osmanlı Pazarı'nda dükkanlar bu ay içerisinde teslim edilecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Osmanlı Pazarı esnafına dükkânlarının bu ay içerisinde teslim edileceği müjdesini verdi. Melih Gökçek Osmanlı Pazarı'nda incelemelerde bulundu.

Alanya Karayolları arazisine kapalı pazar mı yapılacak?

Karayolları 133. Şube Şefliği’nin Cumhuriyet Mahallesi’ndeki arazisi için Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit’ten bir öneri geldi. Yiğit, Karayolları arazisinin Alanya’nın ihtiyaçlarına göre değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

alanya çek pazarı Haberi

alanya çek pazarı


Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da 20-23 Şubat tarihleri arasında devam eden Holiday World Turizm Fuarı'na Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir'in Gazipaşa Havalimanı tanıtım çalışmaları damgasını vurdu.


Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı tanıtım alanında yer alan Alanya standının yetkilileri, birebir iletişim dışında, şehir haritası, Alanya logolu hediyelik eşyalar, afişler, broşürler ile Çek Cumhuriyeti vatandaşlarına Alanya'yı tanıtıyor.


Fuarda tanıtım çalışmalarını sürdüren ALTAV yetkilisi Kamil Köseoğlu, Çek pazarında Alanya'ya büyük ilgi olduğunu belirterek, "Bölgeye hakim olan büyük tur operatörleriyle görüşmeler yaptık. Özellikle bu pazarın en büyük tur operatörü Çedok, Gazipaşa Havalimanı'na uçak indirmek için girişimlerini sürdürüyor. Girişimler olumlu sonuçlanırsa Prag-Gazipaşa uçuşları başlayacak. Önceki yıla oranlar Çek pazarında artış olacağını rahatlıkla söyleyebilirim" dedi.


'ÖNEMLİ TEMASLARDA BULUNDUK'

Alanya standında bir...