02 / 05 / 2024

alanya inşaat

alanya inşaat

Alanya Belediyesi haftalık olağan encümen toplantısı gerçekleşti. Toplantıya başkanlık eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel açıklamalarda bulundu. Yücel, birimlerden gelen konularını değerlendirdiklerini söyledi...

Yabancılar için 'ikamet yasağı' krize neden oldu! İnşaat ve emlak firmaları kapısına kilit vurdu!

Alanya'nın 4 büyük mahallesinde yabancılar için uygulanan 'ikamet yasağı' ekonomik ve sosyal krize neden olurken, birçok inşaat ve emlak firmaları kapısına kilit vurdu.

Alanya'da inşaat ve emlak sektöründe kriz derinleşiyor! Tapularda büyük düşüş!

Yeni ikametgah rejimi sebebiyle Alanya ekonomisinin can damarı olarak bilinen inşaat ve emlak sektöründe kriz derinleşiyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Alanya’da hazine arazisinde bina inşaatı tartışması!

Alanya’da İskele bölgesindeki kapanan Bistro Belman isimli diskonun yanındaki hazineye ait koruma altındaki alana beton bina yapılması herkesi şaşırttı. Bu duruma sessiz kalınması ve şuanda inşaatın devam etmesi dikkat çekti.

Alanya Kalesi’nin surlarına izinsiz inşaat!

Alanya Kalesi’nin surlarının bir kısmı Avusturyalı Walter Godina’nın surların hemen yanında bulunan evinde izinsiz inşaat nedeniyle yıkıldı.

ALKÜ’de çarşı inşaatı başladı!

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), Kestel kampüsü sosyal donatı alanlarında çarşı inşaatının temel atma çalışmalarına başladı.

Aycan Fenercioğlu: Alanya’da inşaat sektörünün önü açık!

İnşaat Mühendisi Aycan Fenercioğlu, Alanya’da yabancıya yönelik satışların inşaat sektörünü ayakta tuttuğunu söyledi. Fenercioğlu, ''Alanya’da inşaat sektörünün önü açık'' diye konuştu.

Alanya'da inşaat malzemesi çalan şüpheliler tutuklandı!

Alanya’da yaklaşık 200 bin lira değerindeki 4 kamyon dolusu inşaat malzemesi çaldığı iddia edilen 4 şüpheliden 3’ü tutuklandı...

Mustafa Alpay Tunay'dan inşaatçılara çağrı!

İnşaat Yüksek Mühendisi Mustafa Alpay Tunay, Alanya'da sık sık yaşanan depremlere karşı inşaat sektörü temsilcilerine seslendi. Tunay, depreme karşı inşaatlarda denetimlerin sıklaşması gerektiğini söyledi.

Alanya Hasta Yakınları Tesisi'nin kaba inşaatı bitti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alanya’da inşa edilen Hasta Yakınları Sosyal ve Kültürel Tesisi’nin kaba inşaatı bitti. Tesisin yakın zamanda hizmete açılması planlanıyor.

Alanya Toptancı Hali inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’ya kazandırdığı Toptancı Hal Projesi’nin inşaat çalışmaları devam ediyor.

Alanya'da inşaat işçisi 6 metreden düştü!

Alanya Konaklı Mahallesi'nde inşa edilen AVM'de çalışan inşaat işçisi Veysi Tutkaç 6 metre yükseklikten düştü. İskelede ayağının kayması sonucu düşen işçi ağır yaralandı.

Alanya'da inşaat sektörüne KDV dopingi!

Türkiye'ye yerleşmeyen yabancılara konutta ve işyeri satışında KDV indirimi istisnası getirilmesi Alanya'da inşaat sektörünü sevindirdi. MÜTBİR Başkanı Mustafa Küçüker ve ALEKOD Başkanı Kerim Balıktay konuyla ilgili açıklama yaptı.

Alanya'da kaçak inşaat bilmecesi!

Alanya Belediyesi mühürlediği inşaatın bitirilmesine göz yumup kafe ruhsatı verdi. Bir de alkol ruhsatı isteyen işletmeye bölge idare mahkemeleri ‘dur’ dedi

alanya inşaat Haberi

alanya inşaat

Alanya Belediyesi haftalık olağan encümen toplantısı gerçekleşti. Toplantıya başkanlık eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel açıklamalarda bulundu. Yücel, birimlerden gelen konularını değerlendirdiklerini söyledi. Yücel, "Beldelerde ki ve merkezde ki bir kaç belediye mallarının tekrar ihalesi vardı, iyi bir katılım oldu alan arkadaşlarımıza da şimdiden hayırlı olsun. Bu hafta yapılan eğitim şenliklerinden dolayı tüm eğitici arkadaşlarımızı ve öğretmenlerimizi kutluyorum. Gelecek haftaki öğretmenler gününü de şimdiden kutluyorum" şeklinde konuştu. Belediyeye yapılacak olan yeni atamalar konusuna değinen Yücel isimleri henüz belirlemediklerini önümüzde ki günlerde isimlerin netlik kazanacağını belirtti. 


Turizm sezonunu bitmesiyle birlikte başlayan inşaat ve restorasyon çalışmalarına değinen Yücel esnafın çalışmalara erken başladığını, inşaat sektörününde geçtiğimiz günlerde çalışmalara başladığını söyledi, Yücel, "Tabi inşaat sektörü açıldı ama çevre duyarlılığıyla ilgili, gerek gürültü kirliliği...