28 / 07 / 2024

alanya mahmutların planları onaylandı mı

alanya mahmutların planları onaylandı mı

Önceki ay Kestel Mahallesi’nin planını hazırlayıp Antalya Büyükşehir Meclisi’nden oybirliği ile geçiren Alanya Belediyesi, Ekim Meclisinde de Mahmutlar Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli uygulama imar planını onaylattı.

Çeşme Alaçatı'daki 120 bin metrekarelik alanın planları mahkemelik! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından askıya çıkarılan İzmir’in turizm merkezi olan Çeşme’deki 12 hektarlık alanın imar planlarını, Şehir Plancıları Odası tarafından yargıya taşıdı.

Bugün yeni ev sahipleri belli oluyor!  2+1, 3+1 Alanya 250 Konut Projesi TOKİ 18 Eylül 2023 canlı kura çekişi ekranı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Alanya Mahmutlar Mahallesi 250 Konut Projesi’ nin çekişinin bugün saat 14:00'da yapılacağını duyurdu. İşte detaylar...

Akıllı telefonlarda yeni dönem! OnePlus katlanır telefonlara geçiyor

Merakla beklenen OnePlus 11'in yapılacak olan lansmanı yaklaşırken, 7 Şubat lansman etkinliğine bir haftadan biraz daha uzun bir süre kaldı. Ancak görünen o ki bu amiral gemisi, firmanın planlarındaki tek heyecan verici yeni akıllı telefon değil.

Düğün planları yapanlar bu haberi bekliyor! Mobilyaya zam yolda mı?

Evlenme hazırlıkları yapanları yakından ilgilendiren haber Modoko Başkanı Çalışkan’dan geldi. Çalışkan, mobilya fiyatlarında yeni yılla birlikte zam gelip gelmeyeceğine yönelik sorulara açıklık getirdi.

Emekliye bayram ikramiyesi müjdesi! Çoluk çocuk evlat kardeş herkes tıklamalı

Emekli vatandaşları bayram ikramiyesi müjdesi sardı. Vatandaşlar alacakları ikramiye sonrasında bir nebze de olsa rahatlamanın planlarını yapıyor. İşte konuyla ilgili detaylar...

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulleriyle ilgili planları belli oldu! İşte o projeler...

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulelriyle ilgili planları belli oldu. İşte Mevidiyeköy'den Riva'ya, Kemerburgaz'dan Florya'ya adayların planları...

İzmir Valiliği'nden deprem konutları açıklaması!

İzmir Valiliği, şehirde 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan depremin ardından 7 proje alanında inşa edilecek konutlara ilişkin bütün planların yapıldığına ve hiçbir vatandaşın hak kaybına uğramayacağına vurgu yaptı.

Sultangazi'deki millet bahçesi yapılacak alanın planları değiştirildi!

TOKİ, Sultangazi Zübeyde Hanım Mahallesi’nde inşa edilecek Millet Bahçesi projesinin planlarını hazırladı. 290 bin metrekare büyüklüğündeki alanın 166 bin metrekaresi Millet Bahçesi, 65 bin metrekaresi ise konut olacak.

Bk Alanya Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Bk Alanya Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Bk Alanya Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da yapıldı.

Alanya'da imar planlarına yeni düzenleme!

Alanya İmar Planı notunda yazılı yüzde 30 emsal yükselişine itirazlar mahkemeye taşındı. Antalya İdare Mahkemesi itirazları kabul ederse, Alanya'da açık alanlardaki yüzde 30'luk emsal yüzde 20’ye indirilecek.

Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattının planları onaylandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattı için hazırlanan imar planları onaylandı. 

Alanya Mahmutlar 250 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Alanya Mahmutlar projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Alanya Mahmutlar 250 konut ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Antalya Alanya Mahmutlar projesinin ihalesini yarın saat 11:30'da gerçekleştirecek.

alanya mahmutların planları onaylandı mı Haberi

alanya mahmutların planları onaylandı mı


Alanya Belediyesi, daha önce belde olup yerel seçimlerden sonra kapanarak Alanya’ ya bağlanan yeni mahalleleri tek tek planlıyor.


Önceki ay Kestel Mahallesi’nin planını hazırlayıp Antalya Büyükşehir Meclisi’nden oybirliği ile geçiren Alanya Belediyesi, Ekim Meclisinde de Mahmutlar Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli uygulama imar planını onaylattı. 


Yıllardır Mahmutlar’da sorun olan emsal, yüksek kat uygulamaları ve tarım alanlarının sorunları uygulanacak planla ortadan kaldırılarak tamamen kanun ve yönetmeliklere uygun olarak düzenlenecek. 


Mahmutlar Mahallesi’nin tamamını kapsayan alanda yapılan imar planı ile yeni çevre yoluna bağlantılı 30 metre genişliğinde Hadim Taşkent Yolu olmak üzere kuzeyden güneye doğru inen 30 metrelik yollarla birlikte düzgün şehirleşme adına hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı Büyükşehir Meclisinde oybirliği ile kabul edildi. 


KORUMA ALANLARI KABUL EDİLDİ


 Antalya Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu’nun almış olduğu karara göre; Kestel...