03 / 05 / 2024

alanya Payallar Çok Programlı Anadolu Lisesi

alanya Payallar Çok Programlı Anadolu Lisesi

Alanya Belediyesi, 8 Ekim Perşembe Günü saat 14.00’da Payallar Mahallesi’nde Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin ve aynı gün saat 16.00’da Oba Mahallesi’nde Alanya Belediyesi Kız Öğrenci Yurdu’nun temelini atacak..

Hazır betona gelen yüzde 30 zam inşaat sektöründe şok etkisi yarattı!

Hazır beton fiyatalrına gelen yüzde 30’luk zam inşaat sektöründe şok etkisi yarattı. Alanya Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Küçüker, zamların önüne geçilmesi gerektiğine vurgu yaptı. 

Alanya’da emlak sektöründe zararına satışlar yapılıyor!

Emlak sektörünün büyük bir darbe aldığını belirten Trust United Emlak sahibi Durmuş Özgen, Alanya’da zararına satışların başladığını söyledi. Özgen, emlak sektöründe fiyatların çok geri geldiğini belirtti.

Alanya'da yüzde 20 indirim ve 8 taksitle arsa satılıyor! Bu fırsat kaçmaz! 

Alanya Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya ili, Alanya ilçesi, Payallar Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte fiyatı...

Alanya Belediyesi 75 hektarlık macera parkını kiraya verecek! Yıllık kira bedeline çok şaşıracaksınız!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Asmaca Mahallesi Alanya Şehir Ormanı'nda yer alan Macera Parkı'nı kiraya verecek. Söz konusu ihale 30 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Alanya'da emlak satışlarına pandemi dopingi!

Koronavirüs pandemisinin başlamasıyla duraklama dönemine giren konut satışları Alanya'da daha çok arttı. Tüm dünyada alışkanlıklar değişirken, doğası ve iklimiyle dikkat çeken Alanya’ya ilgiyi arttırdı.

Alanya Belediye Meclisi'nden tesis inşası için onay çıktı!

Alanya Belediyesi'nin Aralık ayı meclis toplantısında, otopark, kapalı pazar alanı, sinema, kütüphane ile daha pek çok imkânı barındıracak tesisin inşası için onay kararı verildi.

Koronavirüs emlak sektörünü etkiledi mi? 

Alanya Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Küçüker, koronavirüsün emlak sektörünü etkilediğini söyledi. Küçüker, "Mayıs ayını belki sıkıntılı geçireceğiz ama ondan sonraki süreç Alanya’yı çok iyi bir sezon bekliyor" dedi... 

Alanya'da 37 bin mülk sahibi yabancı bulunuyor!

Türkiye'de en çok yerleşik yabancının ikamet ettiği Antalya'nın Alanya ilçesinde bulunan Mahmutlar Mahallesi'nde her 4 kişiden 1'i yerleşik yabancılardan oluşurken, mahallede çeşitli ülkelerden toplam 37 bin mülk sahibi yabancı yaşıyor...

Alanya'da şok 'kaçak' iddiası!  

Alanya Belediye Meclisi tarafından MHP'li üyesi Mehmet Ali Tekin ortaklığında, Konaklı Mahallesi'nde otel, dükkan ve daire konseptinde yaptırılan inşaat üzerinde fazla kat çıkıldığı söylendi.

Alanya'da en çok konut Ruslara satıldı!

2018 yılında Alanya’da 12 bin 422 konut satıldı. El değiştiren konutların 5 bin 164’ü yabancılara satıldı. Alanya, turizmde olduğu gibi emlakta da Ruslar'ın gözdesi oldu.

Alanya'nın imar sorunları çözüldü!

Alanya’da turizmciler ve muhtarlarla bir araya gelerek, sorunlarını dinleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Alanya’nın birçok mahallesinde 1/5000 ölçekli planları yaparak Alanya Belediyesi’ne verilmesi gereken destek ne ise veriyoruz” dedi.

Kestel Çok Programlı Anadolu Lisesi tamamlanıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yapımı son sürat devam eden ve bitme aşamasına gelen Kestel Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde incelemer yaptı.

Alanya'ya muhtar evi inşa ediliyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Yaylalı Mahallesi’nde inşaatına başlanan Çok Amaçlı Salon ve Muhtar Evi'nin inşaatını inceledi.

alanya Payallar Çok Programlı Anadolu Lisesi Haberi

alanya Payallar Çok Programlı Anadolu Lisesi


Alanya Belediyesi, 8 Ekim Perşembe Günü saat 14.00’da Payallar Mahallesi’nde Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin ve  aynı gün saat 16.00’da Oba Mahallesi’nde Alanya Belediyesi Kız Öğrenci Yurdu’nun temelini atacak.


KIZ ÖĞRENCİLERİNE HUZURLU VE GÜVENLİ BARINMA İMKANI



Oba Mahallesi Maki Sokak’ta inşaat çalışmalarına başlanan Alanya Belediyesi Kız Öğrenci Yurdu’nun temeli zeminle birlikte 4 kattan oluşuyor. 160 kişilik kapasiteye sahip olan Kız Öğrenci Yurdu’nda iki tane de engelli odası bulunuyor. Kız öğrencilerin eğitim hayatlarını rahat, huzurlu ve güvenli geçirebilmelerini amaçladıklarını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel,  “Alanya’ya uzak yerlerden gelen, ortaokul ve lisede okuyan kız öğrencilerimizin barınma ihtiyaçlarını ev ortamında sağlamayı istiyoruz. Bu hafta Perşembe günü  Kız Öğrenci Yurdu’nun temel atma törenini gerçekleştireceğiz.” dedi.



PAYALLAR’A DA ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ



Yaptığı çalışmalarla sosyal belediyecilik alanında...