05 / 05 / 2024

Alanya rekor ceza

Alanya rekor ceza

Beton fiyatlarının Alanya’da diğer bölgelere oranla yüzde 50 pahalıya satılması sonucu harekete geçen ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in girişimleri sonuç verdi. Beton üreticilerinin olduğu 6 firmaya cezai işlem uyguladı.

CHP İl Başkanına ait olduğu ortaya çıkmıştı! Kaçak yapıya 1 milyon 300 bin TL'lik ceza kesildi! 

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun İzmir Narlıdere Sahilevleri’nde mühürlenen kaçak yapısına rekor ceza kesildi. Narlıdere Belediyesi encümeni izinsiz ve ruhsata aykırı işlemler için 1 milyon 300 bin Türk Lirası fatura çıkarttı. 

Ev kiralamada yeni dönem! Bu şartları yerine getirmeyenlere rekor ceza!

Konut kiralamalarına ilişkin yeni dönem resmen başladı. Söz konusu bu düzenleme, konutunu 100 günden az kiralayan herkesi ilgilendirirken, evini yılda 4 defa  kiralayanlar da takibe alınacak. Şartları yerine getirmeyenlere de rekor ceza verilecek.

Fed’den UBS’ye 268,5 milyon dolarlık rekor ceza

ABD Merkez Bankası (Fed), Credit Suisse'in Archegos Capital Management ile işlemlerindeki risk yönetimi başarısızlıkları nedeniyle 268,5 milyon dolar para cezası verdi. İşte detaylar...

Resmi açıklama geldi! WhatsApp ve Meta'ya rekor ceza! 

Global manada insanların en çok kullanmayı tercih ettiği sosyal medya platformlarından WhatsApp ve Meta'ya Kişisel Verileri Koruma Kurulu, 2 milyon 665'er bin lira ceza verdi.

Fahiş kira fiyatlarına rekor ceza! Kiracılar rahat bir nefes alacak!

​​​​​​​Kahramanmaraş merkezli yaşanan 7,8 ve 7,6 büyüklüğündeki iki büyük deprem 11 kentte büyük yıkıma yol açtı. Mersin, Konya, Ankara ve Diyarbakır’da göç eden depremzedelere fahiş kira artışı uygulayan kişilere üçlü denetim başladı.

KVKK’dan TikTok’a rekor ceza! Bakın TikTok neden ceza yemiş!

​​​​​​​Kişisel Verileri Koruma Kurulu, çocukların şahsi bilgilerinin görüntülenmesi ve izinsiz veri toplandığı gerekçesiyle TikTok'a 1 milyon 750 bin Türk Lirası para cezası verdi.

Marketlere rekor ceza! Rekabet Kurulu'ndan 'kartel' vurgusu!

Rekabet Kurulu Başkanı Birol Küle, fahiş fiyat artışı nedeniyle 13 teşebbüse 878 milyon TL idari para cezası uygulanan soruşturmada, 'topla-dağıt karteli' dedikleri tipte kartel yapılanmasıyla karşılaştıklarını söyledi.

Zincir marketlere fahiş fiyat ve stokçuluk cezası! 21 işletmeye 9,4 milyon TL rekor ceza kesildi!  

Ticaret Bakanlığı, temel gıda ile temizlik ürünlerinde fahiş fiyat uygulayan ve stokçuluk yaptıkları tespit edilen zincir marketler ve işletmelere toplam 9 milyon 403 bin Türk Lirası ceza verilmesine karar verdi.

Çocuk verileri tehlikede! Instagram’a rekor ceza kesildi!

En popüler sosyal medya uygulamalarının başında gelen Instagram çocuk verilerini tehlikeye mi atıyor? İrlanda'da kesilen 405 milyon euro para cezası, iletişim verilerini ele alıyor.

Alanya Belediyespor, İncekum Plajı’ndaki otoparkı tekrar işletmeye açtı!

Alanya Belediyespor, İncekum Plajı’ndaki Milli Emlak’a ait otoparka yine çöktü. Geçen yıl 15 bin lira ceza alan kulüp, otoparkı tekrar işletmeye açtı.

Alanya’daki beton üreticilerine rekor ceza!

Beton fiyatlarının Alanya’da diğer bölgelere oranla yüzde 50 pahalıya satılması sonucu harekete geçen ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in girişimleri sonuç verdi. Beton üreticilerinin olduğu 6 firmaya cezai işlem uyguladı.

Milli Emlak, Alanya İncekum Plajı'ndaki otopark işletmesini durdurdu!

Alanya Belediyespor'un Alanya İncekum Plajı'ndaki otoparka kanunsuz bir şekilde çökerek ruhsatsız işletmesine Milli Emlak Müdürlüğü 'dur' dedi. Kulübe 15 bin 238 lira ceza kesildi.

Özelleştirme Yüksek Kurulu Alanya arsa satışına onay!

HAZİNE'NİN Alanya'da rekor bedelle alıcı bulan arazileri, Rusya'da yaşanan kriz sonrasında karamsarlığa sürüklenen inşaat ve emlak sektörünün kriz karşısında gösterdiği direncin bir göstergesi oldu..

Alanya rekor ceza Haberi

Alanya rekor ceza

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, “Beton fiyatlarında çok büyük adaletsizlik vardı. Bu olayın sonuna kadar gideceğimizi, adaletsizliğe izin vermeyeceğimizi belirtmiştik. Yaşanan adaletsizlik verilen cezalarla bir kez daha gün yüzüne çıktı. Bundan sonra bu firmaların adaletsiz uygulamalarının son bulacağını düşünüyorum. Aynı hataları yapmaya devam ederlerse yine karşılarında bizi bulurlar geri adım atmayız. Üyemizin hakkını yedirmeyiz” dedi.


"YATIRIMCIYA ENGEL ÇIKARILMAMALI" 


Konuyla ilgili olarak gerek müteahhitlerle gerekse kurumlarla her zaman fikir alışverişinde bulunduklarını da aktaran Başkan Şahin, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da konuyla yakından ilgilendiğini söyledi. “Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız yatırımcının önünü açın derken birileri yatırımcıyı zor durumda bırakmaya kalkıyor” diyen Şahin, “Kimse yatırımcının önüne engel çıkarmamalı” dedi. Kararı değerlendiren sektör temsilcileri de,  “İşin başından bu yana olayı takip eden ve bizlerin haklarını savunan Başkanımız Mehmet...