06 / 07 / 2024

Alanya Sak ırmağı kenarına sosyal alanlar yapılacak

Alanya Sak ırmağı kenarına sosyal alanlar yapılacak

Antalya’nın Alanya ilçesinde Küçükhasbahçe Mahallesi Sak Irmağı kenarındaki 5 bin 615 metrekarelik yeşil alan için park projesi hazırlandı. Bitkilendirme çalışmasının ardından park eylülde hizmete girecek.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Antalya-Alanya otoyolunda yolculuk 1 saatten az sürecek...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Antalya'ya önemli hizmetler yapmaya devam edeceklerini belirterek, "Antalya-Alanya otoyolu ile yolculuk 1 saatten az olacak. Ayrıca, Antalya'dan 45 dakikaya Alanya'ya gidilebilecek." dedi.

Antalya-Alanya Otoyolu projesinin ihalesini 76,7 milyar TL bedelle Limak İnşaat kazandı!

Antalya-Alanya Otoyolu projesi için yapılan ihalesini 76,7 milyar TL bedelle Limak İnşaat kazandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, projenin detaylarını paylaştı. İşte ayrıntılar...

Kandilli Rasathanesi Müdürü Özener, Antalya ve Alanya için tsunami uyarısı yaptı!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Antalya ve Alanya bölgesi için tsunami uyarısı yaptı. Prof. Dr. Özener, “Bir deprem olduğu zaman kesinlikle deniz kıyısından uzaklaşarak yüksek bölgelere çıkmakta fayda var” ifadelerini kullandı.

Milli Emlak'tan borç yapılandırma müjdesi! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan resmen son dakika borç yapılandırma müjdesi geldi. Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın... İşte detaylar...

4 bankada peş peşe nefes kesen son dakika fırtınası! Akbank, Yapıkredi, İş Bankası ve Denizbank açıkladı! Sakın kaçırma!

Ramazan ayının yaklaşması ile beraber ihtiyaçlar arttı ve vatandaşlar nakit çözümleri aramaya başladı. Paraya sıkışan ve Ramazan öncesi alışverişlerini yapmak isteyenler bankaların kapısını çaldı. Hemen bakın, bu fırsatı sakın kaçırmayın...İşte bütün ayrıntılar...

Emlak vergisi borcu olanlar aman dikkat! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Emlak vergisi borcu olanlar aman dikkat... Bu tarihi sakın kaçırmayın...İşte, vergi borcu yapılandırma son başvuru tarihi...Hemen bakın...

Fenerbahçe Üniversitesi çok sayıda Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Bu kadroları sakın kaçırmayın!

Fenerbahçe Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alım ilanı açıkladı. Çok sayıda akademisyen ve akademisyen adayının araştırdığı kadro ilanını sizler için derledik. İşte detaylar…

Alanya Hasta Yakınları Tesisi 3 milyon TL'ye yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alanya Alaattin Keykubat Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanında inşa edilen Hasta Yakınları Kültür ve Sosyal Tesisi'nde sona gelindi. Projenin çalışmaları hızla sürüyor.

Alanya Devlet Hastanesi'nin yanına çok amaçlı tesis yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya Alaaddin Keykubat Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kalan hastaların yakınları için 24 odalı 50 kişi kapasiteli çok amaçlı sosyal ve kültürel tesis yapılacak.

10 ilde acele kamulaştırma kararı!

Tunceli ve Kocaeli, Bandırma Edincik, Elazığ Keban, İzmir Bornova-Karşıyaka, Aksaray, Sivas, Antalya Alanya-Manavgat, Adana Kozan ve Düzce'de bulunan bazı projeler için acele kamulaştırma kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yüzde 90'ı tamam!

Antalya Valisi Sayın Münir Karaloğlu Alanya’ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Alanya’yı ziyaret eden Vali Karaloğlu; Alanya’da biten ve devam yatırımları gezerek incelemelerde bulundu.

Alanya Belediyesi'nden borç yapılandırma uyarısı!

19 Ağustos 2016 tarihinde resmi gazetede yayımlanan 6736 sayılı torba yasada bazı borçlara yapılandırma fırsatı sağlandı. Bu kapsamda Belediyeye Çevre Temizlik, Emlak Vergisi ve İlan Reklam borcu olanların da borçları yapılandırılacak.

Alanya Belediyesi'ne 900 bin TL'lik ihale geliri!

Mülkiyeti Alanya Belediyesi’ne ait 25 işyeri bugün gerçekleştirilen encümen toplantısında ihaleye çıkarıldı. Aralarında Belediye Çay Bahçesi’nin de bulunduğu 16 işyeri açık arttırma usulü ile kiraya verildi. Belediye ihalelerden toplam 900.760 TL gelir elde edecek.

Alanya Sak ırmağı kenarına sosyal alanlar yapılacak Haberi

Alanya Sak ırmağı kenarına sosyal alanlar yapılacak

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Küçükhasbahçe Mahallesi Sak Irmağı kenarındaki 5 bin 615 metrekarelik yeşil alan için hazırlanan park projesinin ihalesinin gerçekleştirildiği ve inşaat çalışmalarına başlandığı kaydedildi.Sert zemin çalışmalarının büyük çoğunluğu tamamlanan parkta, alanın çevre duvarları, basketbol sahasının zemin betonunun döküldüğü, korkulukların yapıldığı, yürüyüş yolu, küçük amfinin betonarmesinin gerçekleştirildiği bildirildi.


Parkın girişinde yer alacak kafeteryanın da kaba inşaatının tamamlandığı, önümüzdeki günlerde oyun grupları, masa tenisi, spor aletleri, pergolalar, engelli oyun gruplarının yerleştirileceği ifade edildi. Bitkilendirme çalışmasının ardından parkın eylül ayında hizmete girmesinin planlandığı belirtildi.

Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar, projenin Alanya’ya nefes aldıracak ve yeni dinlenme alanları kazandıracak park projesi olduğunu söyledi.



Hürriyet...