06 / 05 / 2024

alanya yeni çocuk parkları

alanya yeni çocuk parkları

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, Toslak, Kayabaşı ve Gümüşgöze mahallelerindeki parklar vatandaşların hizmetine açtı.

e-Devlet'ten başvurana PTT'den anında veriliyor! Çocuk destek parasına yeni zam yapılacak mı? Şimdi bakın! 

Aile Bakanlığı dar gelirli haneler için çocuk başına sosyal destek ödemesi sağlıyor. Peki çocuk yardımı 2023 kaç lira? Çocuk destek parasına yeni zam yapılacak mı?

Anne babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlar PTT'den anında alıyor! Çocuk yardımına yeni zam geldi mi?

Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileler için çocuk sayısına göre 650 TL'ye varan destek ödemesi yapılıyor. Anne babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlar PTT'den anında alıyor! Çocuk yardımına yeni zam geldi mi?

A101 yeni ay kataloğunu yayımladı! 9 kg toz deterjan 119 TL, çocuk bezi 169 TL! İşte 2 Şubat 2023 fiyat listesi

A101 yeni ay kataloğunu yayımladı. 9 kg toz deterjan 119 TL, çocuk bezi 169 TL fiyatlarla satışa sunulacak. Peki, A101'e bu hafta başka neler gelecek, fiyatları ne kadar olacak? İşte 2 Şubat 2023 fiyat listesi...

Çocuk parasına yeni yıl zammı yapılacak mı? Çocuk Destek Bileşeni yeni ay ödemeleri hesaplara yattı mı?

Çocuk Destek Bileşeni ödemelerinden faydalanan vatandaşlar çocuk parasına yeni yıl zammı olup olmayacağını merak ediyor. Peki, Çocuk parasına yeni yıl zammı yapılacak mı? Çocuk Destek Bileşeni yeni ay ödemeleri hesaplara yattı mı? İşte detaylar...

Çocuk parası yeni ay ödemeleri hesaplara yattı mı? Çocuk Destek Bileşeni'nden kimler faydalanacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Aile Destek Programı'na "Çocuk Destek Bileşeni" adında yeni bir program dahil etti. Peki, Çocuk parası yeni ay ödemeleri hesaplara yattı mı? Çocuk Destek Bileşeni'nden kimler faydalanacak?

Çocuğuma bugün ne giydireceğim derdine son! De Facto’nun yeni çocuk koleksiyonu çıktı! 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Okullar yarın açılıyor. Evde anneleri bir telaş sardı. Bütün anneler çocuklarına ne giydireceğim  diye düşünürken, De Facto çıkardığı çocuk koleksiyonu ile bütün anneleri rahatlattı. İşte De Facto 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

TOKİ'den Alanya'ya 250 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Alanya'da 250 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Enterprise Türkiye Şubat'ta 6 yeni ofis açtı! 

Şehir içi araç kiralama ofis Enterprise Türkiye 2021 Şubat ayı içerisinde İstanbul, Alanya, Muş ve Hatay'da toplam 6 yeni ofis açılışı gerçekleştirdi. 

Alanya Belediyesi'nden 1400 metrekarelik dev tesis yatırımı!

Alanya Belediyesi tarafından Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı marangozhanesi 1400 metrekarelik dev bir tesise taşıdı. Yeni adımla beraber mobilya ve dekor anlamında A’dan Z’ye her şey bu tesiste ivedilikle üretilecek.

Alanya'da yıkılma riski bulunan bina boşaltıldı!

Antalya'nın Alanya ilçesinde, yanına yapılacak yeni binanın temel atma çalışmaları nedeniyle çökme tehlikesi oluşan 5 katlı apartman tahliye edildi.

Çocuk evleri yeniden tasarlanıyor!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yeni Çocuk Evleri Siteleri ile ilgili "Yeni binaların tasarımında engelli çocuklarımızın güvenliği öncelikli olarak ele alındı" açıklamasında bulundu.

Miley Cyrus yeni malikane aldı!

'Hannah Montana' serisiyle çocuk yaşta şöhreti yakalayan Miley Cyrus 4.5 milyon dolara yeni malikane aldı...

İÜ Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği açıldı!

İstanbul'da 26 Eylül'de meydana gelen depremde zarar gören Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Kliniği yeni binasında hizmete açıldı...

alanya yeni çocuk parkları Haberi

alanya yeni çocuk parkları


Alanya Belediyesi, çocuklara yönelik hizmetlerine kırsalda ve merkezde devam ediyor. Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler merkez mahallelerde olduğu gibi, kırsal mahallelerde de çalışmalarını hızla sürdürüyor. Son olarak Toslak, Kayabaşı ve Gümüşgöze Mahallelerinde bulunan park alanlarının çevre düzenlemesi yapılarak çocukların güvenle oynayabilecekleri alanlar oluşturuldu.


Oyun grupları yerleştirilen park alanına vatandaşların oturabileceği banklar da kondu. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Alanya Belediyesi geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın güven ve huzur içinde eğlenebilmesi bizlerin en büyük görevidir. Kırsal mahallelerimizde 2018 yılına kadar parkı olmayan mahallemiz kalmayacak şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 3 Mahallemize yeni park kazandırarak bölgede yaşayan çocuklarımızın hizmetine sunduk.” dedi.



Alanya...