08 / 07 / 2024

alanyaspor klüüne kim arazi bağışı yaptı

alanyaspor klüüne kim arazi bağışı yaptı

Alanyaspor şampiyon olduğu için büyük mutluluk duyan işadamı Yalçın 3.5 dönüm arazisini bağışladı. Tapuyu Başkan Çavuşoğlu aldı.

İpliksan'ın Üsküdar'daki 90 yıllık yalı dairesi satılıyor! Tam 70 milyon TL'ye!

İpliksan Isparta İplik San. AŞ’ye ait olan Üsküdar Beylerbeyi’ndeki yalı dairesi icradan satılıyor. Peki dairenin büyüklüğü ne kadar? 

Prof. Dr. Naci Görür, Marmara depreminin büyüklüğüne 7.5 dedi! Marmara yerle bir olur!

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, beklenen büyük Marmara depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte deprem uzmanının o son dakika açıklaması ve paylaştığı detaylar...

Karayolları, Yalova'da 113.5 milyon TL'ye gayrimenkul satıyor! 

Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü, Yalova Altınova'daki gayrimenkulü satıyor. Peki Yalova Altınova'da yer alan gayrimenkulün büyüklüğü ne kadar? İşte ayrıntılar...

İnternetten alışveriş yapanlar dikkat! Bir dizi önlem geliyor!

Türkiye’de 1 trilyon liralık pazar büyüklüğüne sahip olan e-ticaret sektöründe insanların özel verilerini korumak ve dijital casusluğun önüne geçmek amacıyla bir dizi tedbir hayata geçiriliyor.

Borsada son 13 yılın rekoru! Halka arz çılgınlığı büyüyor!

Borsa İstanbul'da 2023’te 36 şirket 50.3 milyar liralık halka arz yaptı. 2010-2022 yıllarında gerçekleştirilen 229 halka arzın büyüklüğüne ulaşıldı. Reeder'in arzında toplam 4.2 milyon yatırımcıyla beraber katılım rekoru kırıldı.

İzmir'deki o fayın deprem potansiyeli araştırılıyor: 24 kilometre uzunluğundaki fay 7'ye varan deprem üretebilir! 

DEÜ Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, eski deprem izi ve sarsıntı potansiyelini araştırmak için hendek kazdıkları İzmir'in Kemalpaşa ilçesindeki fayın 7 büyüklüğüne varan deprem üretebileceğinin altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Saadet Ceyda Çarmıklı Kimdir? Saadet Ceyda Çarmıklı evli mi?

Saadet Ceyda Çarmıklı ne iş yapıyor? Saadet Ceyda Çarmıklı’nın mesleği nedir? Saadet Ceyda Çarmıklı nereden mezundur? İşte detaylar!

Ftich’ten seçim mesajı: ’14 Mayıs’taki seçim, Türkiye’nin kredi notu için çok önemli’

Derecelendirme kuruluşu Fitch, dün yayımladığı raporda, yetkililerin nihayetinde para politikasını sıkılaştırmaları halinde, Türk Lirası faiz oranı artışının Türk bankaları üzerindeki etkisinin artışın büyüklüğüne ve hızına bağlı olacağını ifade etti.

İstanbul'un o ilçesinde 312 metrekarelik gayrimenkul satılıyor! Gayrimenkul alacaklara son dakika fırsatı! 

İstanbul Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Merkez (Kazım Karabekir) Mahallesinde yer alan gayrimenkulü satıyor. Peki Bağcılar'da yer alan gayrimenkulün fiyatı, büyüklüğü ne kadar? 

İBB, Alibeyköy'de 80 metrekarelik arsa satıyor! Megakentte arsa sahibi olmak isteyenler dikkat! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Alibeyköy Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki İstanbul Alibeyköy'de yer alan arsanın fiyatı ve büyüklüğü ne kadar?

Merkez Bankası'ndan dikkat çeken hamle! Altın ve dolar alım satımında yeni uygulama başladı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) Liralaşma Stratejisi kapsamındaki Türk lirası uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalelerinde yeni uygulamanın değişikliği takip eden ilk üç günde, 734 milyon dolar karşılığı pozisyon büyüklüğüne ulaşıldı.

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasının ihalesi 25 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasının ihale tarihi 25 Nisan olarak açıklandı. Peki Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasının büyüklüğü ne kadar? 

Prefabrik ev için arsa büyüklüğü ne kadar olmalıdır?

Prefabrik evi kendi arsasına yaptırmayı düşünen vatandaşlar, ne kadar arsanın gerekli olduğunu araştırmaktadır. İşte detaylar!

alanyaspor klüüne kim arazi bağışı yaptı Haberi

alanyaspor klüüne kim arazi bağışı yaptı

Alanyalı işadamı Tamer Yalçın, Süper Lig'e yükselen Multigroup Alanyaspor Kulübü'ne 3.5 dönüm arazi bağışladı. Alanyaspor'un şampiyon olmasından dolayı duyduğu mutluluğu tarif edemediğini söyleyen Yalçın, Alara Çayı'nın kenarındaki turizm alanında yer alan 150 bin TL değerindeki 3.5 dönüm arazisinin tapusunu Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu'na teslim etti. Başkan Çavuşoğlu da bu jestinden dolayı Yalçın'a teşekkür ederek, "Kulübün borçları ve şampiyonluk primleri 5 milyon TL'yi buluyor. Bunun tamamının şehir tarafından karşılanması gerekir. Federasyondan gelecek maddi kaynağı Süper Lig için kullanmalıyız. Geçmişe dönük borçların ödenmesi için 600 bin TL Bakan Mevlüt Çavuşoğlu gönderdi. 500 bin TL de Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel gönderecek. Şehirde şampiyonluk primi kampanyası başlattık. Destek bekliyoruz" dedi....