21 / 05 / 2024

Alanyaspor Tesislerinerede

Alanyaspor Tesislerinerede

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Alanyaspor Tesisleri'nin tanıtım toplantısı yapıldı. Alanyaspor için yaklaşık 75 milyon liralık bedelle yapımına başlanan tesisin tanıtım toplantısı Mahmutlar Mahallesi'ndeki inşaat alanında gerçekleşti.

Alanyaspor kripto para borsasına atılıyor!

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor kripto borsasında yatırım yapmaya hazırlanıyor.

Alanyaspor kripto para piyasasına girmeye hazırlanıyor!

Şampiyonluğun önümüzdeki günlerde belli olacağı süper lig ekipleri arasında başarılarıyla dikkat çeken Alanyaspor Kulübü, son dönemlerde sık sık gündeme gelen kripto para piyasasına giriyor.

Alanyaspor Tesisleri'nin inşaatı 1 yıl içinde tamamlanacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Alanyaspor Tesisleri'nin tanıtım toplantısı yapıldı. Alanyaspor için yaklaşık 75 milyon liralık bedelle yapımına başlanan tesisin tanıtım toplantısı Mahmutlar Mahallesi'ndeki inşaat alanında gerçekleşti.

Alanyaspor Tesisleri’nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalyaspor’dan sonra Alanyaspor’a da Avrupa’nın en modern kamp ve spor tesisi inşa ediyor.

Eryaman Stadı açıldı!

Eryaman Stadı, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanan MKE Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor maçıyla kapılarını açtı.

Eryaman Stadı yarın açılıyor!

Başkentlilerin merakla beklediği Eryaman Stadı, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanacak MKE Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor maçıyla açılacak.

Eryaman Stadı, 28 Ocak'taki Ankaragücü-Alanyaspor maçı ile açılacak!

22 bin kişilik Eryaman Stadı'nda incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, "Gerçekten her yönüyle dört dörtlük stadı hep birlikte gezdik. İnşallah, önümüzdeki pazartesi günü Ankaragücü-Alanyaspor karşılaşmasına ev sahipliği yapacak." dedi...

Alanyaspor’a modern tesis kazandırılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alanyaspor’a modern bir tesis daha kazandırıyor. Yeni tesisin yapım ihalesi 4 Aralık'ta düzenlenecek.

Galatasaray Emre Akbaba için NEF'in evlerini satacak!

NEF'in değeri 1.5 milyon dolara ulaşan Miami'deki birkaç daireyi Alanyaspor'un yıldızı Emre Akbaba için transferi için Galatasaray'a verdiği ve yönetimin bu konutları satmaya çalıştığı iddia edildi.

Alanyaspor'a yeni tesis!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyaspor Tesisleri’nde olduğu gibi Avrupa’nın en iyi tesislerinden birini de Alanyaspor için inşa edeceklerini belirtti.

Antalya Gedevet'teki 83 bin metrekarelik arazi Alanyaspor'a devredildi!

Alanyaspor’a kamp tesisi kazandırılması amacıyla 2012 yılında başlatılan çalışmalar kapsamında belirlenen Gedevet Yaylası’ndaki 83 bin metrekarelik arazinin devri yapıldı.

Antalya Büyükşehir'den Alanyaspor’a süper tahsis!

Alanyaspor’a Avrupa’nın en iyi kamp tesislerinden birini kazandırmak için kolları sıvayan Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yer için Mahmutlar’da belirlediği mera alanı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nca uygun görüldü.

Alanya Oba Stadyumu yenileniyor!

Tarihinde ilk kez Süper Lig’e yükselen ve 2016-2017 Turgay Şeren Sezonu’nda mücadele eden Alanyaspor’un sahası, Oba Stadyumu’nda bakım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Alanyaspor Tesislerinerede Haberi

Alanyaspor Tesislerinerede

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Alanyaspor Tesisleri'nin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Alanyaspor için yaklaşık 75 milyon TL'lik bedelle yapımına başlanan tesisin tanıtım toplantısı Mahmutlar Mahallesi'ndeki inşaat alanında yapıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; toplantıya Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Başsavcısı Celal Tekin, İlçe Emniyet Müdürü Alper Avcı, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, diğer protokol üyeleri ile kurum temsilcileri katılım gösterdi.

Proje hakkında ayrıntılı bilgi paylaşan müteahhit firmanın genel müdürü Caber Nacar, 123 bin metrekarelik alana Alanyaspor'un, antrenman, konaklama ve kamp ihtiyacının karşılanması için Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Avrupa standartlarında bir tesisin projelendirildiğini dile getirdi....