29 / 04 / 2024

alarko Bükreş birinci etap çevre yolu

alarko Bükreş birinci etap çevre yolu

Romanya'nın başkenti Bükreş'te yapılacak birinci etap çevre yolu için 175 milyon avro harcanacak

Alarko GYO Alarko-DİM İş Merkezi'ndeki 4 bağımsız bölümü 39.6 milyon TL'ye sattı!

Alarko GYO tarafından, Alarko-DİM İş Merkezi'nin 1-2-3-4 no.lu bağımsız bölümleri 39 milyon 640 bin Türk Lirası+KDV bedelle Sürgü Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'ye satıldı. 

Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değeri belli oldu!

Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değeri belli oldu... Peki Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değeri ne kadar? İşte Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değerleme raporu...

Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki gayrimenkullerinin değeri belli oldu!

Alarko  GYO'nun Büyükçekmece'deki 2 adet arsa ve bir adet tarlasının değeri belli oldu. Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki gayrimenkullerin değeri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Altınyıldız Classics, Romanya'daki 5. mağazasını hizmete açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Altınyıldız Classics, Romanya'daki 5. mağazasını Bükreş Baneasa Shopping City'de hizmete açtı. 

İBB'nin Bahçelievler ve Büyükçekmece'deki kreş projeleri Meclis'te reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi meclise takıldı. Bahçelievler ve Büyükçekmece’de kreş yapılmak istenen iki alan, İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş’ta kreş inşa ediyor! 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş'ın Andifli Mahallesi'nde 100 öğrenci kapasiteli kreş ve gündüz bakımevi inşa ediyor. 

Nurol İnşaat Romanya'da 2 ayda 2 milyar liralık ihale kazandı!

CNAIR, altyapı projelerinden biri olan Bükreş’teki A3 otoyolunun 13.5 km uzunluğundaki A3 otoyolunun yapımı için 95 milyon dolara kazandığını açıkladı. 

Nurol İnşaat'tan Romanya'da 2 ayda 2 milyar TL'lik proje!

Nurol İnşaat, Haziran ayında Romanya'nın başkenti Bükreş'te, Bükreş çevreyolu projesinin 17.5 kilometrelik bölümünün inşaatına ilişkin ihaleyi 174 milyon dolar bedelle üstlendi...

Nurol İnşaat Bükreş'te 175 milyon TL'lik ihale kazandı!

Nurol İnşaat, Romanya'nın başkenti Bükreş çevre yolunun 17,5 kilometrelik bölümünün inşaatına başlıyor. Projenin 2023 yılında tamamlanması planlanıyor.

Alarko GYO Büyükçekmece Eskice'deki 3 parselin değerleme raporu!

Alarko GYO portföyündeki Büyükçekmece Eskice' deki 3 adet parselin 29 Aralık 2019 tarihli raporunun 4.14 ve 5.1 maddeleri revize edildi.

Alarko GYO Büyükçekmece Alkent 2000 Çarşı'daki 10 dükkanın değerleme raporu!

Alarko GYO portföyündeki Büyükçekmece Alkent 2000 Çarşı'daki 10 adet dükkanın 30 Aralık 2019 tarihli raporunun 4.13 ve 4.17 maddeleri revize edildi.

Şişecam Düzcam Avrupalı mimarlarla Online Share Seminerleri'nde buluştu!

Şişecam Düzcam, online olarak düzenlenen Uluslararası Mimarlık ve Mühendislik Forumu Share Bükreş ve Share Sofya Webinarları’nda Avrupalı mimarlar ve mühendislerle buluştu.

Gigi Becali Galatasaray'ı eledikleri için kilise yaptırıyor!

Steaua Bükreş'in sahibi Gigi Becali, 2008 yılında Galatasaray'ı eledikleri için kilise yaptırma sözünü geç de olsa tutacağını açıkladı.

alarko Bükreş birinci etap çevre yolu Haberi

alarko Bükreş birinci etap çevre yolu

Romanya'nın başkenti Bükreş'te yapılacak olan birinci etap çevre yolu için açılan ihaleyi kazanan Alsim Alarko ile Romanya Ulusal Karayolları Altyapı İdaresi (CNAIR) arasında sözleşme imzalandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bükreş'te Ulaştırma Bakanlığında yapılan imza töreninde Alarko ile CNAIR arasında bir sözleşme imzalandı.

Törene, Romanya Ulaştırma Bakanı Razvan Cuc, CNAIR Genel Müdürü Sorin Scarlat ile Alarko Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Alaton, Alarko Taahhüt Grubu İcra Komitesi Başkanı Alper Kaptanoğlu ve Alarko Taahhüt Grubu Genel Müdürü Mustafa Gafuroğlu katılım gösterdi.

CNAIR'den alınan bilgiye göre, yapımı toplam 42 ay devam edecek proje kapsamında 16,9 kilometrelik yol için 175 milyon avro harcanacak.

Romanya'nın başkenti Bükreş'te, Mart 2019 tarihinde, ikinci etap çevre yolu yapımı için Alarko ile CNAIR arasında sözleşme...