18 / 05 / 2024

Alarko Carrier hakkında

Alarko Carrier hakkında

İklimlendirme sektörünün lider markası Alarko Carrier, Bilim ve Sanayi Bakanlığı tarafından verilen “Ar-Ge Merkezi Belgesi”ni almaya hak kazandı

Alarko Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün üst hakkı süresini hakkında güncelleme!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Hillside Beach Club Tatil Köyü taşınmazının üst hakkı süresinin uzatılması talebi ile ilgili daha önce yapılan özel durum açıklaması hakkında güncelleme yayınladı.

Alarko Carrier, Kayserili iş ortaklarına ürünlerini tanıttı!

İklimlendirme sektörünün lideri Alarko Carrier, Kayseri ve civarında faaliyet gösteren yatırımcılar, mekanik firmaları, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan 160 kişiyle bir araya geldi.

Saraylım Tarım Soğuk Hava Depoları'nda Alarko Carrier tercih edildi!

İklimlendirme sektörünün öncü firması Alarko Carrier, Çorum Organize Sanayi Bölgesi’nde hizmete giren Saraylım Tarım Soğuk Hava Depoları Tasnif ve Paketleme Tesisleri’nin iklimlendirmesini sağlıyor.

Alarko Carrier’ın ihracat yaptığı ülke sayısı 57’ye ulaştı!

Alarko Carrier, 2014 yılında eklenen yeni pazarlarla birlikte, Kasım 2014 itibarıyla 69 milyon TL’lik ihracat yaptı. Alarko Carrier, ağırlıkla klima santralları, radyatörler ve çatı tipi klimalar ihraç ederken, büyük çaplı projelerin çözüm ortağı olmayı s

Alarko Carrier, 2014 yazının en sıcak evini serinletiyor!

İklimlendirme sektörünün öncü firması Alarko Carrier, yazın en sıcak günlerinde Twitter üzerinden yürekleri serinleten bir yarışma başlatıyor. Yarışma 21 Temmuz – 15 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Alarko Carrier Türkiye’nin En Değerli İlk 100 Markası arasında yer alıyor!

İklimlendirme sektörünün öncü kuruluşlarından Alarko Carrier, uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance’ın 2014 yılı için yaptığı araştırmada, 20 milyon dolarlık marka değeriyle Türkiye’nin En Değerli İlk 100 Markası arasında yer aldı.

Alarko Carrier, doğru klima kullanımı ve enerji tasarrufuna karşı uyarıyor!

İklimlendirme sektörünün öncü şirketlerinden biri olan Alarko Carrier, havaların ısınması ile birlikte artan klima talebi karşısında, tüketicileri doğru klima kullanımı ve enerji tasarrufu konusunda uyarıyor.

Alarko Carrier, doğru klima kullanımı ve enerji tasarrufuna karşı uyarıyor!

İklimlendirme sektörünün öncü şirketlerinden biri olan Alarko Carrier, havaların ısınması ile birlikte artan klima talebi karşısında, tüketicileri doğru klima kullanımı ve enerji tasarrufu konusunda uyarıyor.

Alarko Carrier, yatırımlarını Ar-Ge’ye yöneltecek!

Yazın yaklaşması ile iklimlendirme sektörü hareketlenmeye başlarken, şirketler arasında rekabet hızlandı. Üretiminin önemli bölümü ihraç eden Alarko Carrier, yurtdışında küçük ve karlı projelere odaklanırken, yatırımlarını Ar-Ge’ye yöneltecek

Alarko Carrier, fotoğraf yarışması sonuçlarını ISK SODEX 2014 Fuarı’nda açıklıyor!

Türkiye’nin 34 şehri ve yurtdışından toplam 139 başvurunun yapıldığı “Küresel İklim Değişikliği” yarışmasının sonuçları, ISK SODEX 2014 Fuarı’ndaki Alarko Carrier standında düzenlenecek basın toplantısıyla açıklanacak...

Alarko Carrier, ISK-SODEX 2014 Fuarı’nda yeşil standıyla dikkat çekecek!

İklimlendirme sektörünün öncü kuruluşu Alarko Carrier, 7 - 10 Mayıs tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek ISK - SODEX 2014 Fuarı’ nda, çevreyle dost ürünlerini sergileyecek.

Alarko Carrier Genel Kurul Toplantısı sonucunu yayınladı!

Alarko Carrier Sanayi ve Ticaret A.Ş., 2013 yılına ait genel kurul toplantısını 27 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirdi. Alarko Carrier'ın genel kurul toplantısında alınan kararları Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığı ile açıkladı...

Alarko Carrier Bakü’deki fuarda uluslararası ziyaretçilerle buluştu!

Alarko Carrier, 23-26 Ekim tarihlerinde Azerbaycan’da düzenlenen “Aquatherm Bakü 2013” fuarında stand açtı. Alarko Carrier, sergilediği ısıtma ve su grubu ürünleriyle, uluslararası ziyaretçilerin dikkatini çekti...

Alarko Carrier hakkında Haberi

Alarko Carrier hakkında

Alarko Carrier Genel Müdürü Önder Şahin “Gelişim ve inovasyon odaklı bir şirket olarak, her yıl AR-GE çalışmalarımız için ciddi miktarlarda kaynak ayırıyoruz. AR-GE Merkezi oluşumuzla birlikte bu alandaki kaynaklarımızı daha da artırmayı öngörüyoruz.” dedi.


Farklı sektörlerden sınırlı sayıda markanın sahip olduğu AR-GE Merkezi Belgesi, kurumların Türk ekonomisine yaptığı yatırımın önemli bir göstergesi olarak değerlendiren Şahin sözlerine şöyle devam etti:


AR-GE Merkezimizle sektörümüze ve ülkemize sunacağımız hizmet ve ürünlerle örnek olmayı hedefliyoruz. Arge mekezimizde oluşturduğumuz dinamik kadromuzla halen üretmekte olduğumuz ürünlerimiz ile ilgili olarak yapacağımız geliştirmeler ve sektörün ihtiyaçlarına dönük olarak üretim planlamalarımıza dahil edeceğimiz katkı payı oldukça yüksek olan ileri teknoloji ürünlerini de geliştirmeyi planlıyoruz.


Şahin, Alarko Carrier’in Gebze üretim üssünün aynı zamanda ortağı Carrier’ın da global anlamda ürün ihtiyaçlarını da karşılayan...