04 / 05 / 2024

alarko riva arazisi celaloğlu davası sonucu

alarko riva arazisi celaloğlu davası sonucu

Alarko Holding A.Ş., şirketlerinden Riva arazilerinin sahibi olan Al-Riva Arazi Değerlendirme Konut İnşaat ve Ticaret A.Ş. aleyhine Mehmet Halim Celaloğlu varisleri tarafından açılan dava Alarko lehine sonuçlandı...

Düşler Vadisi 3. Etap'ta hem indirim hem vade fırsatı! 

Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva 3. Etap'ta hem indirim hem vade fırsatı sunuluyor. İşte Düşler Vadisi Riva 3. Etap detayları...

Düşler Vadisi Riva fiyat listesi Eylül 2022! 

Düşler Vadisi Riva, Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından hayata geçiriliyor. İşte Düşler Vadisi Riva fiyat listesi Eylül 2022! 

Düşler Vadisi Riva'da ticari alanlar yüzde 50 peşin, yüzde 0.99 faiz oranıyla satışta!

Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından geliştirilen Düşler Vadisi projesinde ticari alanlar satışa çıktı. Riva'nın tek ve en değerli göl manzaralı ticari alanları; yüzde 50 peşin, yüzde 24 ay 0.99 faiz oranıyla satışa sunuldu.

Düşler Vadisi Riva 3. Etap ön talep topluyor!

Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından geliştirilen Düşler Vadisi projesinin 3. Etabı ön talep topluyor. İşte detaylar...

Düşler Vadisi 1. Etap'ta yüzde 5 indirim fırsatı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat - FBA Yapı tarafından inşa edilen Düşler Vadisi 1. Etap'ta yüzde 5 indirim fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor...

Düşler Vadisi'nde ilk etap teslimleri başladı! 

Emlak Konut GYO güvencesiyle Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat - FBA Yapı tarafından hayata geçirilen Düşler Vadisi’nin ilk etabında yer alan konutlar hak sahiplerine teslim ediliyor.

Yılmaz İnşaat, Galatasaraylı sporculara villa satacak!  

Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Düşler Vadisi projesini hayata geçiren Yılmaz Grup, aynı zamanda fiber kabloda Avrupa’nın en önemli üreticilerinden biri. Mitsubishi’den Lamborghini’ye kadar birçok dünya devine kablo satan grup, şimdi de Galatasaraylı sporculara villa satacak.   

Riva Düşler Vadisi projesi!

Riva Düşler Vadisi projesinde ön talepler toplanıyor.  Galatasaray’ın Riva’daki 869 bin 362 metrekare büyüklüğündeki arazisi üzerinde yükselecek proje Yılmaz İnşaat imzasını taşıyor. 

İstanbul’un en büyük arazisi satışa çıktı!

1 milyon 157 bin metrekarelik büyüklüğü ve değeri ile uzun yıllar sürekli gündeme gelen ve geçtiğimiz yaz ihalesi yapılarak satılan Galatasaray arazisinin ardından fiyatların artışa geçtiği Riva bölgesinde İstanbul’un en büyük arazisi satışa sunuldu.

Dağ Mühendislik Galatasaray'ın Riva arazisine talip!

Galatasaray'ın Riva arazisi ihaleye çıktı. İhaleye toplam 9 firma katıldı. Galatasaray'ın Riva arazisine en yüksek teklif ise Dağ Mühendislik'ten geldi.

Riva arazisi Galatasaray'a nefes aldırdı!

Galatasaray Riva arazisi için gelen ilk ödemeyle borcunu önemli miktarda azalttı. Sarı kırmızılıların borcu, Riva arazisi için gelen ilk ödemeyle 218 milyon dolara geriledi.

İşte Emlak Konut'un Galatasaray Riva projesi!

Galatasaray Olağan Mali Kongresi bugün yapıldı. Başkan Dursun Özbek yeni projeleri tanıttı. Galatasaray'ın Riva arazisi için Emlak Konut'un yapmış olduğu proje çalışmasının ilk görselleri yayınlandı. İşte ilk görseller...

GS hisselerini Riva, FB hisselerini ise Koç yükseltti!

Fenerbahçe'de Ali Koç'un dün akşam başkanlığa aday olacağına dair açıklamalar sonrası hisseler bugün yüzde 3'e yakın yükselirken, Galatasaray'ın Riva arazisi konusunda yaşanan olumlu gelişmeler ile hisseleri yüzde 16'ya yakın artış yaşadı.

alarko riva arazisi celaloğlu davası sonucu Haberi

alarko riva arazisi celaloğlu davası sonucu


Alarko Holding tarafından yapılan açıklama şöyle:


Grubumuz şirketlerinden Al-Riva Arazi Değerlendirme Konut İnşaat ve Ticaret A.Ş. ( Riva arazilerinin sahibi olan şirketimiz ) ile ilgili olarak Mehmet Halim Celaloğlu varisleri tarafından İstanbul 8. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde açılmış bulunan dava hakkında, adı geçen Mahkeme tarafından Şirketimiz lehine verilen karar Yargıtay 11. Hukuk Dairesi'nce de temyiz yoluyla incelenerek onaylanmış ve 26.07.2013 tarihinde kamuoyuna duyurulmuştu. 


Bu defa davacıların karar düzeltme talebi Yargıtay 11. Hukuk Dairesi'nce incelenerek reddedilmiş ve hukuki süreç Grup Şirketimiz lehine...