20 / 05 / 2024

alarkonun beyoğlundaki binasının değeri ne kadar

alarkonun beyoğlundaki binasının değeri ne kadar

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, şirket portföyünde yer alan Beyoğlu Karaköy' deki sekiz katlı binasının ekspertiz raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu' na yazılı olarak açıkladı...

Ziraat GYO Beyoğlu binasının değeri belli oldu! 

Ziraat GYO Beyoğlu binasının değeri belli oldu. İşte Ziraat GYO Beyoğlu binasının değeri...

Beyoğlu Öğretmenevi hizmet binasının bir vakfa devredildiği iddiası mecliste!

Beyoğlu Öğretmenevi hizmet binasının bir vakfa devredildiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Şeker, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Halk GYO Beyoğlu binası 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul merkezli Beyoğlu binasının 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınladı.

Deniz GYO Karaköy binasının 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Beyoğlu Kemankeş Mahallesi 94 Ada, 141 Parsel'deki Karaköy binasının 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

Beyoğlu Belediyesi ek hizmet binasının yüksekliği artırıldı!

İBB, İstiklal Caddesi üzerindeki Beyoğlu Belediyesi ek hizmet binasının yüksekliğini 24.50 metreden 28.50 metreye çıkardı. Komşularının yanında dikkat çekici şekilde yüksek olan kamu binasına verilen ek yükseklik ile yapı yoğunluğu daha da arttırıldı.

Galatasaray, Hasnun Galip Binası'nın yerine otel yapacak!

Sarı-Kırmızılı yetkililer, Galatasaray'a 2004 yılına kadar kulüp merkezi olarak hizmet veren Beyoğlu'ndaki "Hasnun Galip Binası"nın yerine otel yapmayı düşündüklerini UEFA'ya "Ek kalkınma projeleri" sunumunda anlattı.

Halk GYO Beyoğlu Salıpazarı binasını otel yapıyor!

Halk GYO, portföyünde yer alan ve İstanbul’un önemli tarihi mekanlarından biri olan Beyoğlu Salıpazarı mevkisindeki binasını ‘otel’ olarak kullanıma açmak üzere adım attı.

Halk GYO Beyoğlu'ndaki binasının değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre HalkGayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Beyoğlu binasının değerleme raporunu yayınladı.

Yeni Başbakanlık binasının halıları Manisa'da dokundu!

Ankara Atatürk Orman Çiftliğine (AOÇ) inşa edilen yeni başbakanlık binasının halıları, Manisa’nın Demirci ilçesinde 1953 yılından bugüne el ve makine halısı üretimi yapan firma tarafından dokundu.

1939 yılında Taksim'de yapılacak tiyatro binasını Fransız mimar yapacakmış!

1939 yılında Taksim'de Jandarma Karakolu binasının yıkılmasıyla arsaya büyük bir tiyatro binası yapılacakmış. İstanbul'un şehir planını yapan Henri Prost'un tavsiyesiyle tiyatro binası Fransız mimar Bay Ogüst yapacakmış.

TBMM Ana Binası'nın dış cephesi bakıma alındı!

TBMM Ana Binası'nın dış cephesi bakıma alındı. Daha önce kültür varlığı olarak tescil edilen binanın taş kaplamalarındaki kirlenme, yosunlaşma ve kükürt dioksit gazlarından kaynaklı sülfatlaşma, nozul püskürtme yöntemiyle temizlenmeye başlandı.

Bursa'da eski lise binasının yerine oyun alanları yapılacak!

Konuyla ilgili açıklama yapan Bursa Belediye Başkanı Süleyman Çelik, lisenin eski binasının yıkıldıktan sonra lisenin yerine oyun alanları ve bahçe düzenlemeleri yapılacağını da dile getirdi.

1939 yılında Galatasaray karakol binasını Milli Eğitim Bakanlığı istimlak edecekmiş!

Galatasaray karakol binasını İş Bankası Defterdarlık'tan alarak yüzde on beş karla 81 bin liraya Sümerbank'a satmış. Banka binayı istediği gibi kullanamamış. Eğitim Bakanlığı bu binayı taksitle alarak Galatasaray Lisesi'nin bahçesine katacakmış.

alarkonun beyoğlundaki binasının değeri ne kadar Haberi

alarkonun beyoğlundaki binasının değeri ne kadar


Alarko GYO tarafından yapılan açıklama şöyle:


Sermaye Piyasası Kurulu' nun Seri III, No: 48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İişkin Esaslar Tabliği uyarınca, Şirket portföyünde yer alan Karaköy Binası ekspertiz değerleme raporu kamuoyunun bilgisine sunulmuştur. 


Dosya için