10 / 05 / 2024

Alaşehir Belediyesi yeni proje

Alaşehir Belediyesi yeni proje

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ın sosyal belediyecilik anlamında hayata geçireceği 513 konutluk 'Ala Yaşam' projesiyle ev sahibi olmayı hayal eden vatandaşların hayalleri gerçek olacakç 

Alaşehir Belediyesi 500 yeni konut inşa edecek!

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde mülkiyeti Belediye'ye ait Çataltepe Mevkii üzerinde bulunan alanan 500 adet yeni konut inşa edilecek.

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi 3 taksitle arsa satıyor! 36 milyon TL'ye!

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, Diyarbakır ili, Yenişehir ilçesi, Şilbe Mahallesi, 667 parselde yer alan arsayı 3 taksitle 36 milyon TL'ye satıyor...

Bursa Yenişehir Belediyesi'nce alınan taşınmaz mal satışı kararı mecliste!

Bursa Yenişehir Belediyesi'nce alınan bir taşınmaz mal satışı kararı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Erozan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yüzde 70'i tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Belediyesi tarafından projelendirilen yeni hizmet binasının inşaatında yüzde 70 oranında ilerleme kaydedildi. 

Başakşehir Belediyesi yeni sosyal konut projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi tarafından Kayabaşı’nda inşa edilecek sosyal konut projesi için ilk adım atılıyor. 39 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilecek olan projede, kat sayısı 12’yi geçmeyecek 6 blokta toplam 503 daire bulunacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının inşaatı tamamlandı. Binanın içerisinde otel ve AVM gibi dev hizmetler de yer alacak. 

Bursa Yenişehir Belediyesi'nden kiracılara yüzde 60 indirim!

Bursa Yenişehir Belediyesi, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında  faaliyetlerinde azalma olan iş yerleri ve taşınmaz kiralarında yüzde 60 indirim yaptı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden yapı güvenliği için yeni adım!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın'da yaşanabilecek olası depremlere yönelik tedbirler almaya devam ediyor. Buna göre Büyükşehir Belediyesi il genelinde yapıların güvenliği için yeni adımlar attı.

Ankara Büyükşehir'den Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura çekilişi ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Başakşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası 130 milyon TL'ye mal olacak!

Başakşehir Belediyesi'nin kaba inşaatını Emlak Konut GYO'nun üstlendiği yeni hizmet binası toplam 130 milyon TL’ye mal olacak.

Tekirdağ Büyükşehir'in yeni binasına FORM İmzası!

Form Şirketler Grubu bünyesindeki Form Endüstri Ürünleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni İl Hizmet Binası’nın tüm iklimlendirme ihtiyaçlarını enerji verimli ve son teknoloji ürünler ile karşılık veriyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi AVM'leri kapatıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle AVM'leri geçici olarak kapatıyor...

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının 7 katı tamamlandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası ile ilgili gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına katılarak binanın inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin yeni binası tamamlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, inşaat çalışmaları hız kesmeden devam eden Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasını inceledi.

Alaşehir Belediyesi yeni proje Haberi

Alaşehir Belediyesi yeni proje

Alaşehir'in Ilıca Mahallesinde Alaşehir Belediyesine ait 110 dönümlük arazi üzerine yapılacak olan 'Ala-Yaşam Toplu Konut Projesi'nde vatandaşlar ev hayallerini gerçeğe dönüştürebilecek. 

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ilıca Mahallesinde 407 adedi 100 metrekare, 34 adedi 135 metrekare ve 72 adedi de 143 metrekare olarak tasarlanan toplam 513 adet konut hayata geçirilecek. 

100 metrekarelik daireler sosyal konut yönetmeliği kapsamında yapılacak ve 1 yıldır Alaşehir ilçe sınırları içerisinde ikamet eden, hane halkının aylık toplam gelirin 4 bin TL'yi aşmayan tüm vatandaşlar başvuru yapabilecekler.  135 metrekare ve 143 metrekarelik daireler için, 2886 sayılı Devlet İhale kanunundaki başvuru şartlarının sağlanması gerektiği öğrenildi.

 "Alaşehir'de yeni bir mahalle kuruyoruz "
"Biz Alaşehir'de bir Sosyal Yaşam alanı oluşturuyoruz" diyen Başkan Karaçoban, "1.700-1.850 kişilik mahalle kuruyoruz. Şehir içi ulaşımın kolayca...