22 / 05 / 2024

Alaşehir Türk Evleri

Alaşehir Türk Evleri

Alaşehir'deki Bakkal Şükrü'lerin Evi olarak bilinen 95 yıllık klasik Türk evi ve içinde bulunduğu park, Alaşehir Belediyesi tarafından protokol imzalandı. Bakkal Şükrü'lerin Evi 20 yıllığına Manisa Büyükşehir'e devredildi.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Türk Hava Yolları 28 ilde deneyimsiz ve KPSS şartsız personel alımı yapacak! 

Türk Hava Yolları THY kapsamında take-off 101 başvuruları 28 şehir için alınmaya başladı. Peki başvuru şartları ne? THY hangi illerde personel alacak? İşte detaylar...

Türkşeker’e ait yedi farklı ildeki arsalar satıldı!

Mülkiyeti Türkşeker'e ait Bitlis, Niğde, Muş, Balıkesir, Amasya, Eskişehir ve Bayburt’taki 10 ayrı arsa ve arazi, 150 bin ile 12 milyon Türk lirası arasında değişen fiyatlarda satıldı. 

Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği'nden Elazığ Belediyesi'ne imar tepkisi!

Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB ) bağlı Şehir Plancıları Odası, imar mevzuatındaki değişiklik nedeniyle Elazığ Belediyesi'ne tepki gösterdi. 

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in katıldığı sahiplerini buldu...

Seba Göktürk Evleri nerede? 

Seba Göktürk Evleri nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Seba Göktürk Evleri nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Türk Kızılayı, Filistinli ailelere kira yardımı verecek!

Türk Kızılayı tarafından İsrail'e yapılan saldırıların ardından evleri yıkılan Filistinli ailelere gıda kolisi ile kira ve ev eşyası yardımı vereceği açıklandı.

Türk inşaat şirketlerinden Almanya'ya akın!

Türk inşaat firmaları, Almanya'da yüzlerce limited şirket kurdu. Arsa veya eski evleri alıp yeni lüks konutlar inşa ediyorlar. Bir zamanlar Rusya'ya yapılan akına benzeyen yeni yatırım fırsatında, iyi Almanca bilen emlak sektöründe tecrübeli Türk gençleri aranıyor.

Manisa Alaşehir için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Alaşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Pakistan'da inşa edilen dev şehir için Türk firmalara yatırım çağrısı!

Pakistan'ın başkenti İslamabad'da inşası devam eden konut ve yaşam alanları projesi için görüşmeler yapmak amacıyla Türkiye'ye gelen yetkililer, Türk firmalarına yatırım çağrısında bulundu.

Türk mimarlardan şehirlerde değişim önerisi!

Koronavirüs salgınıyla birlikte büyük şehirlerde ‘riskin daha yoğun’ olması, şehir çeperlerinde yeni hayat kurmak isteyenlerin sayısını artırdı. Türk mimarlar, kırsala dönüşün arttığını belirtti ve yeni şehir sistemine ilişkin detayları paylaştı...

Türk Kızılayı'ndan evleri yıkılanlar için 100 kalıcı konut projesi!

Türk Kızılay, Sudan'ın başkenti Hartum'un farklı mahallelerinde yüzlerce aileye yardım elini uzatmaya devam ediyor. Sudan'da yaşanan sel felaketinde evleri yıkılanlar için başlatılan 100 kalıcı konut projesinde çalışmaları devam ediyor.

Türk Hava Kurumu 7 ildeki gayrimenkullerini satıyor!

Türk Hava Kurumu; Eskişehir, Adana, Muş, Bursa, Yalova, İzmit ve Denizli'de bulunun gayrimenkullerini satışa çıkardı. İhale ilanı bugün Resmi Gazete'de yayınlandı.

Alaşehir Türk Evleri Haberi

Alaşehir Türk Evleri

Alaşehir'deki Bakkal Şükrü Evi Alaşehir Belediyesi tarafından restore edilmek üzere 20 yıllığına Manisa Büyükşehir'e devredildi. Büyükşehir Başkanı Cengiz Ergün ve Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, protokol imzaladı.


Milliyet...