04 / 05 / 2024

Albaraka Gayrimenkul adres

Albaraka Gayrimenkul adres

Albaraka Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Walıd Kaddo, Moustafa Kaddo ve Duaa Alsheıkh Omar ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Helmann’dan yatırımda büyük adım! Ünlü şirketten Albaraka Türk ile iş birliği

Geliştirdiği çevreci ve yüksek kaliteli projelerle yerli ve yabancı yatırımcılardan sık sık ilgi gören Helmann, Albaraka Türk iş birliğiyle gayrimenkul yatırım fonu (GYF) kurduğunu duyurdu. İşte detaylar...

Albaraka Türk ve DRKEE Danışmanlık'ın satış sözleşmesi fesh edildi!

Albaraka Türk’ün portföyünde yer alan tüm gayrimenkul portföyünü satışa çıkaran DRKEE Consultancy & Danışmanlık ve Albaraka Türk arasında yapılan sözleşme fesh edildi.

Albaraka Türk’ün gayrimenkulleri yüzde 0.99 kar payıyla satılıyor!

DRKEE Consultancy & Danışmanlık, yüzde 0.99 kar payı fırsatıyla Albaraka Türk’ün portföyünde yer alan tüm gayrimenkul portföyünü satışa çıkardı.

Albaraka Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Albaraka Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Walıd Kaddo, Moustafa Kaddo ve Duaa Alsheıkh Omar ortaklığında kuruldu.

Turkey Albaraka Gayrimenkul Tarım Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Albaraka Gayrimenkul Tarım Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile A.I Ibrahım Elbarbary ve Ehab Mohammed M. Nassar ortaklığında kuruldu. 

Albaraka Türk'ün gayrimenkul portföyü 1,3 milyar TL'ye ulaştı!

Albaraka Türk'ün gayrimenkul yatırım fonlarının büyüklüğünün 1 milyar 300 milyon liraya ulaştığı açıklandı.

Albaraka Portföy'ün GYF'leri borsada işlem görmeye başladı!

Borsa İstanbul'da gong bu kez  Albaraka Portföy Yönetimi'nin gayrimenkul yatırım fonları için çaldı. 

Gayrimenkul fonları daha da büyüyecek!

Albaraka Gayrimenkul Portföy Genel Müdür Yardımcısı Sungurlu: "Gayrimenkul fonlarının büyüklüğü 800 milyon dolar civarında ve bunun yarısını da bankamız bünyesinde faaliyet gösteren Albaraka Portföy yönetiyor" dedi.

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Timur Nef Ataköy adres bilgileri!

İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Nef Ataköy projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Timur Nef Ataköy 'de konut teslimlerin Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Timur Nef Ataköy adres bilgileri...

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Adres 50 bin TL sermaye ile bugün Hamidah Alalı imzasıyla kuruldu.

Gayrimenkul sektörünün en yeni projeleri tek adreste toplanıyor!

Türkiye’nin 7 bölgesindeki en yeni iş ve yaşam projelerinin bir arada sunulduğu tek adres olan Evkalade için geri sayım başladı. Evkalade, gayrimenkul pazarlama ve satış platformu olarak sektörde bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Albaraka Gayrimenkul adres Haberi

Albaraka Gayrimenkul adres

Albaraka Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Walıd Kaddo, Moustafa Kaddo ve Duaa Alsheıkh Omar ortaklığında kuruldu.

Albaraka Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi konusu:
1-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek,Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Albaraka Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi adres:Molla Gürani Mah.Turgut Özal Millet Cad.Fildişi İşm.90/318...