03 / 05 / 2024

Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokul inşaatı

Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokul inşaatı

İzmit'teki Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu’nun 6 katlı olacak olan yeni binasında çalışmalar hızla devam ediyor. 

İmar yasası mağdurlarından 'Seçimlerden önce yıkımlar durdurulsun' talebi!

İmar Yasasına Takılanlar Derneği Başkanı İbrahim Hacıoğlu, son günlerde yapı kayıt belgesi ile ilgili yaşanan mağduriyetlere ilişkin açıklama yaptı. Seçimlerden önce yıkımların durdurulmasını talep etti. İşte ayrıntılar...

İmar yasasına takılanlar 'Yapı kayıt mağduriyeti bitsin' diyor! İşte hükümetten beklentiler! 

İmar Yasasına Takılanlar Derneği Başkanı İbrahim Hacıoğlu, yapı kayıt mağduriyeti ile ilgili hükümetten talep edilenleri tek tek sıraladı. Peki imar yasası mağdurları konuya ilişkin neler diyor? İşte mağdurların yorumları...

Gaziantep`te yıkılan Bahar Apartmanı'nın müteahhitti gözaltında! 9 vatandaş hayatını yitirmişti...

Gaziantep'te deprem nedeni ile yıkılan Bahar Apartmanı'nın enkazında gerçekleşen teknik incelemenin ardından ihmali bulunduğu onaylanan müteahhit İbrahim Mustafa Uncuoğlu İstanbul'da gözaltına alındı.

Ffk Proje Geliştirme İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ffk Proje Geliştirme İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Farruh Fırat Karayılanoğlu tarafından kuruldu.

Kilis Belediyesi 9 gayrimenkulü satıyor! 407 bin 403 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kilis Belediye Başkanlığı, Kilis ili, Merkez ilçesi, Necmettin Erbakan, Mücahitler, Ekrem Çetin, Namık Ünler Paşa, Albay İbrahim Karaoğlanoğlu ve Mehmet Şanlı mahallelerinde yer alan 9 adet gayrimenkulü satıyor...

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesi TBMM'de!

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilme kapsamına alınması meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Özden Kaboğlu konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

İvt Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İvt Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Topçuoğlu tarafından kuruldu.

Myd Marmara Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Myd Marmara Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 570 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Karaoğlu tarafından açıldı.

Destekevim Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Organizasyon Sanayi Ticaret A.Ş.Esenyurt Şubesi açıldı!

Destekevim Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Organizasyon Sanayi Ticaret A.Ş.Esenyurt Şubesi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur İbrahim Avcıoğlu tarafından açıldı.

Kocaeli'de inşaatın 4'üncü katından düşen işçi hayatını kaybetti!

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde çalıştığı inşaatın 4.katından düşen 43 yaşındaki işçi İbrahim Koçoğlu hayatını kaybetti. 

Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 55 milyon 385 bin 418 TL sermaye bedeli ile Ali İbrahim Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Hız Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hız Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Sakallıoğlu tarafından kuruldu.

Destekevim Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Organizasyon Sanayi Ticaret A.Ş.Bağcılar Şubesi açıldı!

Destekevim Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Organizasyon Sanayi Ticaret A.Ş.Bağcılar Şubesi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur İbrahim Avcıoğlu tarafından açıldı.

Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokul inşaatı Haberi

Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokul inşaatı

İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde bulunan Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu’nun 6 katlı olacak olan yeni binasında çalışmalar devam ediyor. Okulun yeni binası 2020-2021 eğitim öğretim yılında hizmete alınacak.

Özgür Kocaeli'de yer alan habere göre, ihtiyaca cevap vermekte zorlanan Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu’nu genişletmek için zemin artı 6 katlı, 26 derslikli modern bir okul binasının inşaatına başlandı.Okulun yapımını Şentürk İnşaat üstlendi. Firma inşaat bitince okulun halen şantiye olarak kullanılan küçük yapısı yıkılacak. Eğitimin verildiği diğer bina ise aynı kalacak. Yıkım ve inşaatı üstlenen Şentürk İnşaat elemanları, eski okulun sökümünü tamamladılar. Yığma betondan oluşan eski okul binası yeni inşaatın tamamlanmasına yakın bir zamanda yıkılacak. Bu alan bahçeye dahil edilecek, daha geniş bir kullanım alanı ortaya çıkacak. İnşaat...