02 / 05 / 2024

albayrak sitesi temel atma töreni

albayrak sitesi temel atma töreni

Bağcılar’da kentsel dönüşümle yenilenen bin 200 daireli Albayrak Sitesi'nin temeli 25 Ekim'de atılıyor.

Tuzla'daki en kapsamlı kentsel dönüşüm çalışması başlıyor! Has Sitesi'nin temeli bugün atıldı!

İstanbul Tuzla'daki en kapsamlı kentsel dönüşüm projesi olan Has Sitesi'nin temel atma töreni bugün gerçekleşti. 

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde dönüşüm tam gaz: Öğretmenler Sitesi'nde 388 birim için temel atıldı!

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dün Öğretmenler Sitesi'nin, yerinde dönüşümle 388 birimden oluşan depreme dayanıklı ve modern bir yapıya kavuşması için temel atma töreni yapıldı. 

Konya Yeni Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya Yeni Sanayi Sitesi'nin temel atma törenine katıldı. Bakan Kurum, temel atma töreninde önemli açıklamalar yaptı.

Berat Albayrak: 2.1 milyon vatandaşımıza 12.1 milyar liralık kaynak tahsis edildi!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, temel ihtiyaçları için 2.1 milyon kişiye 12.1 milyar liralık kaynak tahsis edildiğini açıkladı. Albayrak, "Hiçbir uluslararası kurum ya da kuruluştan destek ya da yardım talebinde bulunmadan süreci yönetiyoruz" dedi.

Yomra Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Trabzon’da iş dünyasının gelecekte yeni adresi olacak olan Yomra Sanayi Sitesi’nin temel atma töreni yapıldı. 

Kartal Bağlar Sitesi temel atma töreni yarın!

Türkiye’ye örnek oluşturan Dönüşümde Kartal Modeli çalışmaları kapsamında yarın saat 11.00’da Bağlar Sitesi’nde temel atma töreni düzenlenecek...

Bağcılar Albayrak Sitesi'nin temeli 25 Ekim'de atılıyor!

Bağcılar’da kentsel dönüşümle yenilenen bin 200 daireli Albayrak Sitesi'nin temeli 25 Ekim'de atılıyor.

Kartal En Sitesi temel atma töreni 29 Eylül'de!

Kartal Belediyesi'nin tarafından gerçekleştirilen dönüşüm çalışmaları kapsamındai 29 Eylül Cuma günü Orhantepe Mahallesi Üsküdar Caddesi üzerinde yer alan En Sitesi için temel atma töreni düzenlenecek.

Bağcılar Albayrak Sitesi'nde dönüşüm tahliyesi!

BAĞCILAR'da Albayrak Sitesi'ndeki 16 daire kentsel dönüşüm dayatmasıyla zorla tahliye edildi. İstanbul Bağcılar Demirkapı Mahallesinde bulunan Albayrak Sitesi'ndeki 16 daire kentsel dönüşüm dayatmasıyla karşı karşıya.

Sivas Oto Küçük Sanayi Sitesi dükkanları teslim edildi!

Sivas Oto Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından 4 Eylül Sanayi Sitesi’nde yapımı tamamlanan 52 dükkân için anahtar teslimi ve 100 dükkân için de temel atma töreni gerçekleştirildi.

Şahinbey Oto Galericiler Sitesi'nin temeli atıldı!

Şahinbey Belediyesi Oto Galericiler Sitesi’nin temel atma törenine katılan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, AK Parti hükümetinin her zaman Gaziantep’in yanında olduğunu söyledi

Kartal Arzum Sitesi'nin temeli 21 Mart'ta atılacak!

Petrol İş Mahallesi'nde yer alan, 5'er katlı 2 bloktan oluşan Arzum Sitesi'nin temel atma töreni, 21 Mart 2016 Pazartesi Saat:14.00'te gerçekleştirilecek.

Gönen Küçük Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur tarımı, kaplıca turizmi ve sanayisiyle öne çıkan Gönen'de yeni yapılacak ikinci kısım Küçük Sanayi Sitesi'nin temel atma törenine katıldı.

albayrak sitesi temel atma töreni Haberi

albayrak sitesi temel atma töreni

Bağcılar Demirkapı Mahallesi’nde gerçekleştirilen Halk Meclisi Toplantısı’na kentsel dönüşüm konusu damgasını vurdu. Bin 200 dairenin yer alacağı Albayrak Sitesi’nin temelinin atılacağını söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Kentsel dönüşümün hızlandırılması sizlerin elinde. Biz her türlü desteği veriyoruz” dedi.

Gerçekleştirilen toplantıda mahalle sakinleri, evlerinin yıkılarak yeniden inşa edilmesi için kentsel dönüşüm talep etti.  Sorulara toplu şekilde cevap veren Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “ Hayata geçirdiğimiz projelerimizle Demirkapı mahallemiz bir eğitim yuvası haline döndü. Buraya iki tane daha aile sağlığı merkezi inşa edeceğiz. Kentsel dönüşüm konusunda da sizden atak bekliyoruz. Kentsel dönüşümün hızlandırılması sizin elinizde. Biz Albayrak Sitesi'nin temelini 25 Ekim günü atıyoruz” dedi.

Bağcılar Belediyesi