02 / 05 / 2024

Aldek İskele İnşaat nerede

Aldek İskele İnşaat nerede

Aldek İskele İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Yusuf İşler tarafından Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

İnci İskele İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnci İskele İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Kaya tarafından kuruldu.

Zirvem Group İskele İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirvem Group İskele İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Dönmez tarafından kuruldu.

Mnd İskele İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mnd İskele İnşaat Anonim Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seyithan Daş tarafından kuruldu.

Kule Grup İskele İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kule Grup İskele İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Dursun Temel tarafından kuruldu.

Czn İskele İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Czn İskele İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Mahmut Cezan ve Onur Uymalık ortaklığında kuruldu.

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Sabri  Aygün tarafından kuruldu.

Brn İskele İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brn İskele İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülcan Çetinkaya tarafından kuruldu.

Eksen İskele İnşaat Yapı Elemanları Limited Şirketi kuruldu!

Eksen İskele İnşaat Yapı Elemanları Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Kaynar tarafından kuruldu.

Fırat İskele İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat İskele İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Resul Fırat tarafından kuruldu.

Arde İskele İnşaat Otomotiv Goda Turizm Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arde İskele İnşaat Otomotiv Goda Turizm Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akalık tarafından kuruldu.

Bala İskele İnşaat Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bala İskele İnşaat Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Bala tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Yasa İskele İnşaat Reklam Plastik Medikal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yasa İskele İnşaat Reklam Plastik Medikal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali İtik tarafından kuruldu.

Aldek İskele İnşaat nerede Haberi

Aldek İskele İnşaat nerede

Aldek İskele İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf İşler tarafından kuruldu. 

Aldek İskele İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi konusu:
a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, havalimanı,marina inşaati ile ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöreait inşaat taahhüt işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek,kiralamak ve kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Aldek İskele İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Kurtköy Mahallesi Sütçü İmam Cad.No:19/1b...