02 / 05 / 2024

aldınaldın

aldınaldın

‘Market tekne mi satar?’ demeyin.. A101’de her şey var! A101 market 11 Ağustos Perşembe günü için çeşitli aktüel ürünlerin yer aldığı yeni kataloğunu yayınladı. Yayınlanan yeni katalogda özellikle bir ürün dikkat çekiyor. Marin Bot markasına ait bir tekne!

Yine ucuzluk yine A101! Meyve ve sebzede indirim rüzgârı…

A101 marketler bu hafta yine meyve ve sebzede %44’e varan indirimlerle hesaplı alışverişin adresi olmaya devam ediyor. Geçen hafta yapılan indirime ek olarak, A101 bu hafta da meyve ve sebzede indirim yaptı.

Tüm mobilyalarda indirim rüzgârı! A101 30 Temmuz- 19 Ağustos fiyat listesi…

A101 marketler her hafta çeşitli ürünlerin yer aldığı aktüel kataloglarını yayınlamaya devam ediyor. Bu hafta da A101 4 Ağustosa özel birçok ürün yayınladı. Bilindiği gibi A101 Perşembe günlerini çeyizlik ürünler diyebileceğimiz mutfak ve evinizin ihtiyacı olan elektronik ev aletlerine ayırarak, pek

SPK’nın halka arzlara ilişkin aldığı kararlar ne anlama geliyor? Borsayı nasıl etkileyecek?

Sermaye Piyasası Kurulu geçen hafta halka arzlara ilişkin bir dizi karar aldı. Peki, bu kararlar ne anlama geliyor? Bireysel yatırımcılar açısından hangi yararları sağlayacak? İşte SPK’nın halka arzlara ilişkin aldığı kararların yatırımcılara etkileri…

Bakan Nebati'den kentsel dönüşüm açıklaması: Türkiye'nin her ilinden ciddi talep aldık!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yaptığı açıklamada kentsel dönüşüme ilişkin yürüttükleri kampanya kapsamında Türkiye'nin her ilinden ciddi talep aldıklarını dile getirdi.

EYT en çok onların yüzünü güldürdü! Mavi yaka maaşı aldı başını gitti!

EYT düzenlemesi en çok da mavi yakalılara yaradı. Mavi yakalıların maaşı aldı başını gitti. İşte detaylar!

Dikkat bu haber herkesi ilgilendiriyor! Aldığı ürünü şikayet eden vatandaşların yarısı kazandı!

Aldığı üründen şikayetçi olan tüketicilerin yarısının kazandığı ortaya çıktı. 2022 senesinde aldığı üründen memnun olmayan vatandaşlar, tüketici hakem heyetlerine geçtiğimiz sene 635 bin 363 başvuru yaparken, ele alınan uyuşmazlıkların yaklaşık yüzde 50'sinin tüketiciler lehine karara bağlandığı ort

Gümüş fiyatları alev aldı! Çılgın rakam görüldü! Gözlüklerinizi takıp hemen bakın! Gümüş resmen bu kadar oldu

Güncel gümüş fiyatları, dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verilerinden sonra alev aldı. Gümüş fiyatları hızla yükselişe geçerken yatırımcılar gümüşteki o çılgın rakamı gördü. Gözlüklerinizi takıp hemen güncel gümüş fiyatlarına bakın. İşte gümüş bu kadar oldu!

2 haftalık aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Çeyrek altın aldı başını gidiyor! Yatırımcılar pişman olmadan hemen bakın

Son iki haftadır sert düşüşler yaşayan altın fiyatları bugünn yükselişe geçti. Gram altın 1000 TL kritik seviyeyi geçerken çeyrek altın aldı başını gidiyor. İşte son dakika güncel altın fiyatları.

Demir fiyatları yine aldı başını gidiyor! Müteahhitler çıldırdı! İşte 21 Eylül 2022 demir fiyat listesi 

Demir fiyatlarına bugün zam geldi. Uzun zamandır düşüşe geçen fiyatlar bugün tekrar aldı başını gidiyor. Peki bugün demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira? İşte Demir 21 Eylül 2022 fiyat listesi...

Gram altın, çeyrek altın düşüyor diye sakın aldırmayın! Üstüne basa basa uyardı! Altın bir sene sonra bu kadar olacak

Ekonomist Ramazan Kurtoğlu, elinde gram altın ve çeyrek altın olanları işaret ederek, fiyatlarının şu anki düşüşü ile ilgili ''sakın aldırmayın, altın fiyatları 1 sene sonra altın çağını yaşayacak'' diyerek yatırımcıları uyardı.

Euro aldı başını gidiyor! Son durum şok edecek! İşte güncel euro/TL kuru...

Yatırımını euroya kapanlara müjde! Euro aldı başını gidiyor! euro/TL kurunda son durum şok edecek! Peki, Euro bugün kaç lira oldu? 25 Mayıs 2022 euro ne kadar? 25 Mayıs 2022 euro kurunda son durum ne? İşte güncel euro/TL kuru...

Oda ve borsaların aldığı aidatlara karşı kampanya başladı!

Oda ve borsaların aldığı aidatların en azından Kovid-19 salgını sürecinde kaldırılması için imza kampanyası başlatıldı.

Murat Kurum: Bornova ve Bayraklı'da 5 binanın yıkıldığı bilgisini aldık!

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrasında açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bornova ve Bayraklı'da 5 binanın yıkıldığı bilgisini aldıklarını dile getirdi. 

Kredi borçlarının 3 ay ertelenmesi sektöre rahat bir nefes aldıracak!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel yaptığı açıklamada salgın sürecinde verilen kredi borçlarının 3 ay ertelenmesinin perakende sektörüne rahat bir nefes aldıracağını söyledi.

Simge Sağın Beykoz'dan ev aldı!

Ünlü şarkıcı Simge Sağın yeni yıl hediyesi olarak kendine ev aldı. Sağın'ın yeni evi Beykoz'da... 

aldınaldın Haberi

aldınaldın

A101 market 11 Ağustos Perşembe gününden itibaren bir tekne satışa sunacak. Marin Boat markasına ait fiber tekne, 4,95 metre uzunluğuna sahip deluxe kamaralı fiber bir tekne. 79.999 TL’ye satışan çıkan teknenin motoru satışa dahil değildir. 


Ayrıca tekne 2 yıl garantili olup satın aldıktan 15 gün içerisinde adresinize ücretsiz teslim edilecektir. A101 marketlerde satışta olacak tekne taksitli fiyatı 83.199 TL’dir.


Teknenin yanı sıra 11 Ağustostan itibaren pek çok bisiklet A101 marketlerde satışta olacak. APEC markasına ait elektrikli katlanır bisiklet satışta olacak. APEC marka APB2 Elektrikli katlanır Bisiklet  15 iş günü içerisinde adresine veya en yakın VOLTA motor servisine ücretsiz teslim edilecektir. Peki başka hangi ürünler A101 markete geliyor? İşte A101 11 Ağustos fiyat listesi…


MARİN BOAT 4,95 M SAMBA DELUXE...