03 / 05 / 2024

Alemdağ Caddesi avm yatırımı

Alemdağ Caddesi avm yatırımı

AVM yatırımları, markaları yeniden caddelere yöneltti, Ciroda ilk sırayı İstiklal alırken Ümraniye’deki Alemdağ Caddesi, Bağdat Caddesi’ni geride bıraktı. İstiklal Caddesi’nde hava parası milyon doları aştı.

Yüzde 127’lik kira artışıyla rekor kıran İstiklal Caddesi dünyadaki AVM'leri solladı! 

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman - Wakefield tarafından hazırlanan rapora göre İstiklal Caddesi, Yüzde 127’lik kira artışıyla rekor kırdı...

Konya'nın en büyük AVM'si olacaktı! Çürümeye terk edildi! İşte nedeni...

2016 yılında Yeni İstanbul Yolu Caddesi üzerinde “Konya'nın en büyüğü olacak” iddiasıyla temeli atılan ve hemen çalışmalara başlanılan AVM projesinde 7 yıldır dal kıpırdamıyor. 

Demirören'in İstiklal Caddesi'ndeki AVM'si, Denizbank'ın oldu! AVM'nin ismi İstiklal AVM olarak değişti! 

Ziraat Bankası’ndan kullandığı 800 milyon dolarlık krediyi geri ödemeyen Demirören Holding'in, İstanbul Beyoğlu'nda yer alan Demirören İstiklal AVM'yi, Denizbank'a devrettiği gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Erzurum Palerium AVM kiraya veriliyor! İhalesi 2 Kasım'da! 

Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Erzurum ili, Yakutiye ilçesi, Yukarı Mumcu Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde yer alan Palerium AVM kiraya veriliyor. İşte ayrıntılar...

Atakule AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

Atakule GYO tarafından 13 Ekim 1989 tarihinde Ankara'da Çankaya Caddesi ile Cinnah Caddesi'nin kesiştiği köşede hayata geçirilen Atakule AVM'nin değeri belli oldu. Peki Atakule AVM'nin değeri ne kadar? 

Ümraniye'de 22.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. İstanbul Anadolu 19. İcra Dairesi, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Cemil Meriç Mahallesi, Alemdağ Caddesi, 112 ada 2 parselde yer alan 2 katlı çelik yapı ve 1 adet binayı 22 milyon 880 bin TL'ye satıyor...

Bağdat Caddesi'nde 4 ayda 46 dükkan kiralandı!

Kovid-19 salgını sebebiyle kapalı alanlara girmek istemeyenler AVM'ler yerine açık alanlara yönelmeye başladı. İnsanların, cadde üzerlerindeki kafe ve mağazaları tercih ettiğini dile getiren Bağdat Caddesi Derneği Başkanı Ali Güvenç Kiraz, caddedeki boş dükkanlara talebin arttığını belirtti. 

Ormanköy Çarşı mağazaları için ön talep toplanıyor!

Anadolu Yakası’nın Bağdat Caddesi’nden sonra ikinci önemli caddesi olan Alemdağ Caddesi’nde ilk planlı cadde mağaza ve dükkanları için ön talep başladı.

Ümraniye Avrupa Konutları Yamanevler'de 84 ay 0 faiz!

Artaş İnşaat imzası taşıyan Ümraniye Avrupa Konutları Yamanevler, Alemdağ Caddesi üzerinde hizmete açılan Metro durağının yanı başında yükseliyor.

Alemdağ Caddesi prestijine prestij kattı!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve ekibi, Ümraniyelilerin daha kaliteli ve rahat ortamda alışveriş yapmasını sağlamak amacıyla Alemdağ Caddesi yayalaştırma projesine imza attı...

Ümraniye Alemdağ Caddesi yayalaştırılıyor!

Ümraniye Belediyesi Ümraniye Alemdağ Caddesi ile ilgili önemli bir duyuru yaptı. Alemdağ Caddesi 28 Ocak'ta araç trafiğine kapatılacak..

Ciro rekortmeni Ümraniye Alemdağ Caddesi trafiğe kapanıyor!

İstanbul’un en pahalı caddeleri sıralamasında yer alan Ümraniye’nin Alemdağ Caddesi yayalaştırma projesi kapsamında kapatılıyor..

Vadistanbul AVM Mart'ta açılacak!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projelerinden Vadistanbul'un ofis, alışveriş caddesi, yeme - içme alanları, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabında sona gelindi.

Alemdağ Caddesi avm yatırımı Haberi

Alemdağ Caddesi avm yatırımı


Türkiye’nin dört bir yanında artan AVM yatırımları, markaları yeniden cadde mağazalarına yöneltti. Ciroda ilk sırayı İstiklal Caddesi alırken Ümraniye’deki Alemdağ Caddesi ikinci sıraya yerleşerek Bağdat Caddesi’ni geride bıraktı. Caddelere olan yoğun ilgi hava paralarının da tabir yerindeyse uçmasına neden oldu. 


Milyon dolar istiyorlar


İstiklal Caddesi’nde hava paraları milyon dolarları bulurken Alemdağ Caddesi’nde de hava paraları için markalar pazarlık bile yapmaz oldu. Bağdat Caddesi’nde ise markalar eski binaları satın almayı tercih ediyor. Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve KDM Alışveriş Merkezleri Kiralama ve Yönetim Danışmanlık Genel Müdürü Murat İzci, “Cadde trendi geri döndü. Ciddi hava paralarıyla dükkanlar değişiyor. Dükkanların metrekare fiyatı AVM’lerdeki fiyatı ikiye katlıyor. Milyon doların üzerinde hava parası veren markalar var. İstiklal Caddesi’nde ayda 150 bin euro kira...