30 / 04 / 2024

Aleyna Tilki babasının dükkanı

Aleyna Tilki babasının dükkanı

Genç yaşında büyük üne kavuşan Aleyna Tilki, 300 bin TL harcayarak babası Mehmet Tilki’ye Kalamış’ta çiçekçi dükkanı açtı.

Miras konusunda bilmeniz gerekenler! Miras bırakılmayan kişi mirasını nasıl geriye alır?

Türkiye’de miras konusunda yaşanan sıkıntılar ilgili vatandaşlar sürekli araştırma yapıyorlar. Buna göre miras ile ilgili detay çok sayıda ayrıntı araştırılırken en çok da anne veya babasının miraslarından pay alamayan kişiler haklarını alıp alamayacakları merak edip araştırıyorlar.

Tuba Ünsal gayrimenkul zengini çıktı! İlk evini 17 yaşında almış, İki ülkede daha evi var!

Babasının para biriktirme konusundaki öğütlerini dinlediğini söyleyen güzel oyuncu Tuba Ünsal, ilk yatırımını 17 yaşında yaptığını açıkladı.

ABD Eski Başkanı Trump'ın kızı Ivanka Trump, emlak dolandırıcılığı nedeniyle hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump, babasının, "emlak sektöründe senelerce birçok kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla ilgili New York'ta süren dava duruşması için mahkeme binasına geldi.

Alarko Holding depremzede çocuklar için harekete geçti

Alarko depremzede çocukların eğitimi için fon kurdu. Alarko Holding, 10 ili etkileyen depremlerde anne ve ya babasını kaybeden depremzede çocukların eğitimlerinde kullanılmak üzere bir fon kurulması kararı aldığını duyurdu.

Babasının ayağını yerden kesmek isteyenler dikkat! Media Markt'ta scooterlar ne kadar? Fiyat listesi 10 Haziran 2022!

Babalar günü yaklaşırken, herkesin aklında babama ne hediye alsam sorusu var. Babasının ayağını yerden kesmek isteyenler ise scooter fiyatlarını merak ediyor ve araştırıyor. Peki Media Markt'ta scooterlar ne kadar? Fiyat listesi 10 Haziran 2022...

Anne ve babasının borcu olanlar dikkat! Miras kalabilir...

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde anne ve babanın borçlarının evlada miras olarak kalıp kalmayacağını kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in o köşe yazısı...

Ölüm aylığı alanlar dikkat! 15 bin TL ödenecek! Başvurmayan hakkını kaybediyor!

Türkiye'de SSK veya Bağkur’lu anne veya babasının vefatı sebebiyle yetim kalan binlerce kız çocukğuna maaş bağlanıyor. Peki bu imkanlardan kimler faydalanabiliyor? Evlilik durumunda bu yardımlar devam ediyor mu? İşte ayrıntılar...

Aleyna Tilki, Zorlu Residence’dan ev bakıyor!

Aleyna Tilki, gayrimenkul yatırımlarını tam gaz sürdürüyor. 21 yaşında olan genç ünlü popçu, şimdilerde yeni bir konut arıyor. Tilki, İstanbul'un zenginlerinin yanı sıra birçok ünlünün ikamet ettiği Zorlu'da ev arıyor. 

Aleyna Tilki'nin Londra'da ödediği kira gündem oldu! 

Londra'ya yerleşen şarkıcı Aleyna Tilki, eşyalı evine ödediği kira ile gündem oldu.

Üvey anne ve çocuklar arasında miras paylaşımı nasıl olur?

Posta Gazetesi Tamer Heper'e gelen soruda, annesi sağken 1970'te arsa aldıklarını sonra annesinin vefat ettiğini belirten okuyucu, babasının evlendiğini, ikinci bir arsa daha aldıklarını aktardı. Okuyucu babasının vefatı durumunda mirasın nasıl bölüşüleceğini sordu.

Mirastan feragat sözleşmesi neleri kapsar?

Posta Gazetesi Tamer Heper'e gelen soruda, altı kardeş olduklarını belirten okuyucu babasının kız çocuklarına birer saire verdiğini ve mirastan feragat ettiklerine ilişkin belge imzalattığını belirtti. Babasının vefat ettiğini aktaran okuyucu, annelerine ait mallardaki haklarını sordu.

Muhtarlar aracılığıyla yapılan gayrimenkul satışları geçerli midir?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, babasının tarla aldığını, şu an intikalin yapıldığını, 15 hissedar olduğunu belirten okuyucu, hissedarların satış yapmak istediklerini söyledi ve mahkemeye başvurdukları takdirde sonucun ne olacağını sordu.

Miras kalan mülkler için beyanname hangi şartlarda verilir?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, dedesinin 2004’te vefatıyla mirasçıları olan babası ve diğerleri veraset beyannamesi verdiklerini, vergiyi ödediklerini ancak tapuda intikal yapmadıklarını söyledi. Babasının vefat ettiğini aktaran okuyucu, beyanname verip vermeyeceğini sordu.

Aleyna Tilki babasının dükkanı Haberi

Aleyna Tilki babasının dükkanı

Genç yaşta şöhrete ulaşıp milyonlar kazanan Aleyna Tilki, ailesini de es geçmedi. Şarkıları rekorlar kıran, aldığı reklam filmleriyle de servetini katlayan 19 yaşındaki popçu, ticarete atılan babası Mehmet Tilki'ye maddi destek verdi.

HAYIRLI EVLAT

Popçunun babası, önceki gün Fenerbahçe Kalamış'ta çiçekçi dükkanını açtı. Aleyna, Özbek ortağıyla 'Fox Romance' (Tilki Romantizmi) adında çiçekçi dükkanı açan babası için binler lira harcadı. Tilki, iddialara göre dükkanın masrafları için 300 bin lira harcama yaptı. Aleyna, önceki günkü açılışta da bulunup babasını yalnız bırakmadı. Popçu, 2017'de de 16 yaşındayken annesi Havva Öztel için 750 bin liraya Pendik'te lüks bir daire satın alıp hayırlı evlat olduğunu gösterdi.

Babasının yeni dükkanı için maddi destek sağlayan Aleyna Tilki, çiçekçinin önceki günkü açılışına katıldı. Tilki, babası ile ortağını ilk tebrik...