30 / 04 / 2024

alfemo kampanyaları

alfemo kampanyaları

Evinizi A’dan Z’ye yenileyebileceğiniz kampanyaya Alfemo, Kids&Teens, Baby ve Alfemo Yatak Merkezi’ndeki tüm ürünler dahil. Bu kampanya ile evinizin şifrelerini değiştirin, yenileyin, yenilenin…Alfemo'da yüzde 18 KDV indirimi...

Alfemo'nun Sosyal Medya Kampanyası'na büyük ilgi!

Şehirli, yenilikçi tasarımlarıyla mobilya trendlerine yön veren marka Alfemo, son dönemde sosyal medyayı etkin olarak kullanan markalar arasında yer alıyor. Alfemo'nun Sosyal Medya Kampanyası'na büyük ilgi geldi.

Alfemo’nun yeni koleksiyonu Messina'da Ramazan’a özel indirim başladı!

Şehirli ve yenilikçi mobilya markası Alfemo’nun cevizin cazibesini taşıyan ve fonksiyonelliği ile dikkat çeken yeni koleksiyonu “ Messina ”da ramazan ayına özel 2000 TL’lik indirim başladı.

Alfemo'da 3 günlük yüzde 20 indirim fırsatı!

Çok fonksiyonlu özel tasarım ürünleriyle baharın enerjisini ve tazeliğini yaşam alanlarımıza taşıyan Alfemo 3 günlük bir kampanya düzenledi. Alfemo'da 3 günlük yüzde 20 indirim fırsatı bulunuyor...

Alfemo Bahar Kampanyası 2 bin TL'lik uğuruyla geldi!

Çok fonksiyonlu özel tasarım ürünleri ile baharın enerjisini ve tazeliğini yaşam alanlarımıza taşıyan Alfemo’ nun, 1 Mart - 31 Mayıs 2014 tarihleri arasında devam edecek.

Alfemo Escuda Koleksiyonu'nu 1 Haziran'da satışa çıkacak!

Şehirli, yenilikçi ve özgün mobilya koleksiyonlarıyla her zaman büyük beğeni toplayan Alfemo, yaz mevsimine çok avantajlı bir kampanya ile giriyor.

Alfemo Diyarbakır’da 2 konsept mağaza açtı!

Dünyada 5 kıtada 60’tan fazla ülkede Türk Mobilya Sektörünü başarıyla temsil eden Alfemo, Türkiye’nin batı illerindeki mağazalaşma atağından sonra 3 milyon TL’lik yatırımla konsept mağazacılık anlayışını Diyarbakır’a taşıdı.

İlkbahar Konutları ile İlkbahar da, Yaz da, kampanyalar da başka güzel!

"İlkbahar Konutları ile İlkbahar da, Yaz da, kampanyalar da başka güzel" sloganıyla tanıtılan Sur Yapı İlkbahar 250 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Projede 1.960 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Alfemo 2015'te 41 mağaza açtı!

Alfemo, 2015 yılı ilk dört ayında gerçekleştirdiği atılımla mağazalaşma alanında büyük bir başarıya imza attı. Marka, ilk dört aylık dilimde yurt içinde 25. yurt dışında 16 konsept mağaza birden açarak önemli bir rekora imza attı.

Alfemo, 4 ayda 41 mağaza birden açtı!

Bu yılın ilk 4 ayında mağaza atağına girişen Alfemo, yurt içinde 25, yurt dışında 16 konsept mağazayı hayata geçirdi. Firma, bebek ve çocuk koleksiyonuna yöneldi.

Alfemo 41 mağaza açarak rekor kırdı!

Türkiye’nin mobilya sektörünün lider markalarından Alfemo, 2015 yılının ilk dört ayındaki atılımla mağazalaşma alanında büyük bir başarıya imza attı.

Emlak vergisi banka kampanyaları 2015!

Vergi mükellefleri, borçlarını belediyeye nakit olarak ödeyebildiği gibi anlaşmalı bankalar aracılığı ile de ödeyebiliyor. Bankalar ödemede birtakım kampanyalar yapabiliyor. İşte emlak vergisi banka kampanyaları 2015...

Anneler Günü konut kampanyaları 2015!

Annenizin bir gün değil her gün hatırlayacağı bir hediye düşünüyorsanız ve henüz karar veremediyseniz inşaat firmaları Anneler Günü'ne özel çok özel kampanyalar düzenledi. İşte 9 firmanın 15 projesinde uyguladığı Anneler Günü kampanyaları...

Konutta bahar kampanyaları başladı!

Konutta bahar kampanyaları başladı. Mayısın gelişi ile birlikte konut projelerinde başlayan kampanya kapsamında indirimler, ödeme planları ve kişiye özel seçenekler konut sahibi olmak isteyenleri sevindiriyor.

Alfemo İSaloni Fuarı'nda yeni ürünlerini sergiledi!

Mobilya pazarının köklü oyuncularından Alfemo, 14-19 Nisan arasında İtalya'nın Milano kentinde düzenlenen İSaloni Fuarı'nda yeniliklerini sergiledi.İhracat Müdürü Serkan Duman,fuarda bir dünya markası sıfatıyla yer aldıklarını bildirdi.

Alfemo Lübnan'da 2 mağaza daha açacak!

ALFEMO, 2015 yılı başından itibaren yurt içinde yakaladığı hızlı büyüme trendini, yurt dışında da devam ettiriyor.

Alfemo Lübnan'da yeni mağaza açtı!

Türkiye mobilya pazarının lider markalarından ALFEMO, Lübnan’ın Başkenti Beyrut’ta 6 katlı, 2000 m2’lik yeni bir mağaza açtı. ALFEMO, 2015 yılı içerisinde Lübnan’da 2 ALFEMO ve 2 Kids&Teens mağazası daha açacak.

Alfemo, Kuvey'te Home Concept mağazasını açtı!

Kuveyt pazarında çocuk, genç ve bebek mobilya markası Kids&Teens ile yıllardır pazar liderliğini koruyan ALFEMO, Kuveyt’te ilk Home Concept Mağazasını açtı.

Gayrimenkule de bahar geldi! İşte kampanyalar...

En çok satışı bahar dönemlerinde yapan gayrimenkul şirketleri, mevsime hareket katmak amacıyla kampanyalara hız verdi. İndirimin yanı sıra, üste para veren bile var. İşte kampanyalar...

alfemo kampanyaları Haberi

alfemo kampanyaları

Evinizi A’dan Z’ye yenileyebileceğiniz kampanyaya Alfemo, Kids&Teens, Baby ve Alfemo Yatak Merkezi’ndeki tüm ürünler dahil. Bu kampanya ile evinizin şifrelerini değiştirin, yenileyin, yenilenin…


Zengin koleksiyonunda yer alan şık, kaliteli ve her zevke uygun ürünleri ile tüm eviniz için mobilyadan aksesuara pek çok alternatifi bir arada bulabileceğiniz Alfemo, yaşamınızı renklendiriyor ve kolaylaştırıyor. Koleksiyonunu özgün tasarıma sahip ürünlerle sürekli yenileyen Alfemo’nun İngiliz country tarzının en iyi örnekleri arasında yer alacak yeni Alaçatı Koleksiyonu ile Anita ve Urla isimlerinde 2 yeni oturma grubu da kampanya dahilinde dekorasyon meraklılarının beğenisine sunuluyor.


Çocuk ve genç odası ile E0 belgeli Bebek koleksiyonunda yer alan temalı ve Disney lisanslı özel ürünleri ile çocuk odalarının yıldızı Alfemo Kids&Teens’te, %18 Gerçek KDV indiriminin yanı sıra erkeklere Adventure, kızlara Lovely Young,...