17 / 05 / 2024

alfemo koleksiyon

alfemo koleksiyon

5 kıtada 60 ülkeye ihracat yapan Alfemo Mobilya yazlıklara özel bir koleksiyon üretti...

Almanya Koleksiyon Düsseldorf mağazası açıldı!

Koleksiyon, mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Koleksiyon' yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

Koleksiyon, Düsseldorf mağazasını açtı!

Koleksiyon, yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasıyla eğitimden finansa, ofisten ortak alanlara yönelik çok çeşitli tasarım çözümleri sunacak. Koleksiyon, Düsseldorf mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

Koleksiyon Mobilya’dan Bahar Fırsatları kampanyası!

Koleksiyon, birbirinden şık ve fonksiyonel tasarımlarıyla yaşam ve çalışma alanlarını yenilemek isteyenlere Bahar Fırsatları kampanyasını sunuyor.

Alfemo'ya kayyum atandı!

İzmir'deki soruşturma kapsamında Torbalı ilçesindeki Alfemo AŞ'ye TMSF yetkilileri kayyum olarak atandı

Alfemo'dan Viyana’ya yeni mağaza!

Türkiye mobilya pazarının önemli oyuncularından ve dünyada 60’ı aşkın ülkeye ihracat gerçekleştiren Alfemo, Avrupa’daki mağazalarına geçtiğimiz günlerde Viyana’da bir yenisini ekledi.

Alfemo, Panama'da dördüncü mağazasını açtı!

Mobilya pazarının lider markalarından Alfemo, Turquality programına dahil olduğu 2011 yılından bu yana; Avrupa’dan Orta Doğu’ya; Güney Amerika’dan Afrika ülkelerine dek dünyanın bir çok ülkesinde 40 konsept mağaza açtı.

Alfemo Dünya Bayi Toplantısı Bakü'de gerçekleşti!

Alfemo, geleneksel Dünya bayi toplantısını bu yıl Bakü’de gerçekleştirdi. 08-11 Mart tarihleri arasında Bakü Hilton Oteli’nde gerçekleştirilen Dünya Bayi Toplantısı’nda 100’ü aşkın Alfemo bayisi bir araya geldi.

İSMOB'da en çok ilgi çeken ürün Alfemo'dan oldu!

12-17 Ocak 2016 tarihleri arasında Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen İSMOB Fuarı’nın en çok ilgi gören ürünü; Alfemo’nun tasarladığı “Seven” adlı koltuk oldu.

Alfemo, İSMOB Fuarı'na katılıyor!

Türkiye Mobilya Pazarı’nın lider markalarından Alfemo, 12-17 Ocak 2016 tarihleri arasında Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek İSMOB Fuarı’nda, estetik ve modern standında 2016 yılı mobilya koleksiyonunu sergileyecek.

Alfemo, Dünya Kalite Ödülü aldı!

"2015 World Quality Award" Ödül Töreni ile sona eren 3. International World Quality Summit’te Alfemo, Dünya Kalite Ödülü ile onurlandırılan seçkin global markalardan biri oldu.

Alfemo'ya onur ödülü!

Türkiye Mobilya Pazarı’nın lider markalarından Alfemo, tasarımın sektörün gelişimi için en önemli lokomotif güç olduğu bilinciyle bu yönde yapılan faaliyetleri ve genç tasarımcıları desteklemeyi; misyonunun bir parçası olarak görmektedir.

Koleksiyon yeni Ankara Merkezi'ni açtı!

Koleksiyon, yeni Ankara Merkezi’nde değerlerini bir çatı altında topluyor. Ev, ofis mobilyalarından cam ve porselen aksesuarlara kadar çok çeşitli tasarımları bütünsel kurgular içerisinde sunacak.

Alfemo, Bakü'deki 2'nci mağazasını açtı!

Alfemo, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deki 2. mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Bakü'deki ilk mağazasını 2010 yılında açan markanın, bu şehirde 2 bin 500 metrekare büyüklüğündeki konsept mağazası da hizmete girdi.

alfemo koleksiyon Haberi

alfemo koleksiyon

5 kıtada 60 ülkeye ihracat yapan, yurt dışı ve yurt içi mağazalarını yenileyerek ‘mağaza içinde mağaza’ konseptini Türkiye’ye getiren Alfemo Mobilya yazlıklara özel bir koleksiyon üretti.


Tatil bölgelerindeki tüketicinin ihtiyaçlarından yola çıkan Alfemo, yazlıkları eskilerden kurtarıyor ve ‘Summer’ serisini yaza özel fiyatlarla tüketiciyle buluşturuyor.


Yazlık mobilyaların pratik ve uygun fiyatlı olmasından yola çıkılarak üretilen Summer serisinde Forte, Mimosa, Marlin ve Sante oturma grupları, Marlin ve Flamingo köşe takımları gibi yepyeni ürünler yer alırken onlara yeni Flamingo ve Camelia koleksiyonları da eşlik ediyor.


Alfemo, cıvıl cıvıl, rengarenk döşemelik kumaş seçenekleri sunan Summer serisiyle; doğaya yakın yaz evlerinin ihtiyacı olan fonksiyonelliği ve yalın şıklığı, %30 indirimli ekonomik fiyatlarla buluşturuyor.


Size en yakın Alfemo mağazasını öğrenmek ve ürünleri görmek için alfemo.com.tr internet sitesini ziyaret...