01 / 05 / 2024

Alfemo malatya açılış

Alfemo malatya açılış

Türkiye mobilya sektörünün lider markalarından Alfemo, geçtiğimiz Cuma günü saat 13.30’da Malatya’da; saat 16.30’da Elazığ’da olmak üzere 2 Konsept Mağaza açılışı birden gerçekleştirdi.

Deprem mağduru olan Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

Hatay ve Malatya'nın ilçeleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilendi ve bu nedenle okullar 49 gün boyunca kapalı kaldı. Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

Malatya Tohma Köprüsü bugün açılıyor! 

Malatya ile Sivas arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde "itme sürme yöntemi" ile inşa edilen yeni Tohma Köprüsü bugün açılıyor. 

Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli yarın açılıyor!

Elazığ ile Malatya'nın ulaşım ihtiyacını karşılayacak olan 5 bin 155 metre uzunluğundaki "Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli"nin açılışı yarın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır!

Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın online olarak açılışı yapacağı hastane, bu ay içerisinde hizmet verecek.

Yeni Malatya Stadyumu bugün açılıyor!

Merkez Battalgazi ilçesinde 136 bin 585 metrekarelik arazi üzerine inşa edilen Yeni Malatya Stadyumu'nun yapımı tamamlandı. 25 bin seyirci kapasiteli stat bugün açılıyor.

Malatya Yeni İlçe Terminali açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile düzenlenen Toplu Açılış Töreni kapsamında açılışı yapılan, Malatya Yeni İlçe Terminali 23 Şubat Perşembe gününden itibaren hizmet vermeye başlayacak.

Malatya Arena Stadı'nın açılışı uzayacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yol ve kavşak gibi çalışmalardan dolayı yeni stadın açılışının Nisan ya da Mayıs ayını bulabileceğini söyledi.

Malatya'da yeni yollar açılıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımın daha sağlıklı yapılabilmesi için planlanan projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. Malatya’nın batısında çevre yolu trafiğinin hafifletilmesinde önemli katkılar sağlayacak 2100 metre uzunluğunda yeni bir yol açılıyor.

Malatya'da 8 dev yatırımın açılışı 7 Mayıs'ta yapılacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği yatırımların açılışının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacağı, belirtilerek bu yatırımların hangileri olduğu duyuruldu.

Malatya Karahan Tüneli açılış için gün sayıyor!

Malatya-Kayseri Karayolunda yapımına 2009 yılında başlanılan Karahan Tüneli birkaç güne kadar araç trafiğine açılıyor. Karahan tüneli ile birlikte 20 dakikada geçilen yol 5 dakikalık mesafeye düşecek.

Malatya Çelikhan'da spor tesislerinin açılışı yapıldı!

Adıyaman’a bağlı olan ancak Malatya’ya yakınlığından dolayı bu il ile de yakın bir bağ kuran Çelikhan ilçesine yapılan tesislerin açılışı yapıldı.

Malatya Sanat Adası açılış için gün sayıyor!

Malatya Sanat Adası’ndaki bölümlerinin yakın bir zamanda açılışının yapılacağı belirtildi. Havuzların da bitme aşamasına geldiği Sanat Galerisi, Sanat Sokağı ve Gençlik Merkezi’nin Malatya’da ve bölgede örnek bir hizmet olması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'da toplu açılışa katıldı!

Malatya'da yapımı tamamlanan ve toplam değeri 240 milyon lira olan eser ve yatırımların resmi açılışlarının yapılacağını bildiren Erdoğan, açılışı yapılan eserleri sayarak kuruluş ve özel sektör temsilcilerine teşekkür etti.

Alfemo malatya açılış Haberi

Alfemo malatya açılış

Türkiye mobilya sektörünün lider markalarından Alfemo, geçtiğimiz Cuma günü saat 13.30’da Malatya’da; saat 16.30’da Elazığ’da olmak üzere 2 Konsept Mağaza açılışı birden gerçekleştirdi.

Malatya Alfemo mağazasının açılış töreninde; Alfemo Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu başta olmak üzere Alfemo üst düzey yöneticilerinin yanı sıra Yeşilyurt Kaymakamı, Esnaf ve Odalar Başkanı, Yeşilyurt eski belediye başkanı  hazır bulundu.  Açılışa özel ekstra indirim fırsatı sunan mağazaya, Malatyalıların ilgisi de ilk günden oldukça yoğundu. 


Alfemo’nun hızla büyüyen Bebek&Çocuk&Genç Mobilya markası Kids&Teens’in sayısı hızla artan mağazalarına Elazığ’da bir yenisi eklendi. Kids &Teens Elazığ’ın açılışı saat 16.30'da Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ milletvekilleri ve kentin ileri gelenleri ile Alfemo Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu başta olmak üzere Alfemo üst düzey yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti. Mağazada açılışa özel bir kampanya ile...