29 / 07 / 2024

Algida temel attı

Algida temel attı

Algida, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Unilever üst düzey yetkilileri ve yerel yönetim yetkilileri katıldığı Konya'da 100 milyon dolara mal olan fabrikasının temel atma törenini gerçekleştirdi

Almanlar, 'İstanbul Havalimanı bitti, Berlin ne halde' diyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Dikkat edin, İstanbul Havalimanı 42 ayda burası bitti. Berlin, 2006'da temel attı Berlin Havalimanı hala devam ediyor ve şimdi Almanlar kendi gazetelerinden 'Buradan 3 kat, 4 kat büyük olan İstanbul Havalimanı bitti Berlin ne halde' diyorlar" dedi...

Yapı Merkezi, Tanzanya’da dev projenin temelini attı!

Tanzanya'nın başkenti Dodoma’da Morogoro-Makutupora demir yolu hattı için temel atma töreni gerçekleştirildi. Yapı Merkezi, Tanzanya’da dev projenin temelini attı.

AND Gayrimenkul, Dünya Engelliler Vakfı ve Birliği ile bir ilke imza attı!

AND Gayrimenkul , Dünya Engelliler Vakfı (DEV Türkiye), Dünya Engelliler Birliği (WDU- World Disability Union) ile engelli bireylerin temel ihtiyacı olan erişebilirlik konusunda önemli bir anlaşmaya imza attı...

PepsiCo Manisa fabrikasının temeli atıldı!

PepsiCo, Manisa Organize Sanayi Bölgesi içerisinde 100 bin metrekarelik alanda fabrika için temel attı. Törene, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü de katıldı.

Ahmet Edip Uğur Balıkesir'deki tesislerin toplu açılışına katıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir'in ada ilçesi Marmara'da birçok tesisin hizmete verildiği toplu açılışlar yapıp temel attı.

Gökçelik'ten Nilüfer OSB'ye yatırım!

Mağaza & Süpermarket ekipmanları ve endüstriyel depolama sistemleri sektörlerinin önde gelen firmalarından Gökçelik, Bursa Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi'ndeki mevcut 3 fabrikasına 4. fabrikasını eklemek için temel attı.

Hatay Yoncakaya'da gölet yapımı için temel atıldı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, bu hafta içinde, ayrıca Yayladağı ilçesi Yoncakaya Mahallesi'nde gölet yapımı için temel attı.

Erdoğan Tok: İlkadım’da 2 ayda 2 dev projenin temelini attık!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 2015 yılının projelerin temel atma yılı olduğunu belirterek, “İlkadım’da 2 ayda 2 dev projenin temelini attık” dedi.

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı'nın temel atıldı!

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı temel atma törenine katılan Bakan Işık, burada yaptığı konuşmada, temelini attıkları köprülü kavşak projesiyle sanayi için çok büyük bir zaman kaybının önüne geçeceklerini söyledi.

Konyaaltı Çakırlar Sosyete Pazarı'nın temeli atıldı!

Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, Çakırlar Sosyete Pazarı’nda yaklaşık bir ay önce çıkan yangında kül olan 5 işletmenin yeniden inşası için esnafla birlikte temel attı. Başkan Böcek, kısa sürede esnafa daha kullanışlı tesisler kazandıracaklarını kaydetti.

Bursa Yıldırım Kazım Karabekir Mahallesi'ne spor tesisi geliyor!

Hizmete aldığı spor tesisleriyle 7’den 70’e herkese yürüme mesafesinde spor yapma imkanıyla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım’a yenisini kazandırmak için temel attı.

Erzurum Fuar Alanı'nın temeli atıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından, Fuar Alanı’nın temeli törenle atıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, töreninde yaptığı konuşmada, temel attıkları alanda 3 tane projeyi hayata geçireceklerine dikkat çekti .

Bakan Müezzinoğlu Balıkesir Havran'da hastane temel atma törenine katıldı!

Müezinoğlu, Havran'da hastane temeli attı Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Balıkesir ve ilçelerinde açılışlar ve temel atma törenlerine katıldı. Müezzinoğlu, hastanenin son teknolojiyle donatılacağını bildirdi.

Algida temel attı Haberi

Algida temel attı

Algida'nın bugün temelini attığı fabrika 46 futbol sahası büyüklüğünde bir araziye inşa edilecek. 16 ülkeye ihracat yapan Algida, Konya fabrikasıyla Ortadoğu, Afrika ve sütlü ürünlerin yasak olduğu Avrupa'yı da hedfleri arasına alarak önümüzdeki yıl üretime başlayacak.


Algida fabrikaları bundan sonra, dünyada Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda liderlik sertifikası alan ilk dondurma fabrikası olacak. 


Türkiye, Rusya, Ortadoğu, Kuzey Afrika, Orta Asya ve Kafkasya Başkan Yardımcısı ve Unilever Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) İzzet Karaca, törende yaptığı konuşmada, Algida’nın 100 milyon doları aşkın bütçeyle tamamlayacağı Konya Fabrikası’ndan Ortadoğu ve Afrika’ya açılmayı hedeflediğini belirterek, ”Türkiye’de Çorlu’dan sonra ikinci, tüm dünyada 35’inci Algida üretim tesisi olacak Konya Fabrikası önümüzdeki yılın mayıs ayında üretime başlayacak. Dünyadaki ilk LEED sertifikalı dondurma fabrikası olması planlanan tesiste, yağmur ve yüzey...