10 / 05 / 2024

Ali Adıgüzel

Ali Adıgüzel

MÜSİAD, inşaat Sektör Kurulu Toplantılarını üyelerinin katılımı ile yaptı. İlk toplantı. Güven Öztürk'ün ev sahipliğinde Güven İnşaat Merkez Ofisi'nde yapıldı. Toplantıda İmar Yönetmeliği tartışıldı...

Bu kıyaslama çok konuşulur: Avrupa'da insanların evleri güzel arabaları vasat, Türkiye'de evleri yok ama arabaları lüks!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Avrupa'da insanların evleri çok güzel ancak bindikleri arabaların vasat olduğunu söyleyerek, "Türkiye'de birçoğunun evi yok ama araba lüks." ifadelerini kullandı.

KAMİAD Genel Başkanı Adıgüzel: "Kamu müteahhitleri zor günler geçiriyor"

Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Ali Adıgüzel, kamu müteahhitleri ve alt yüklenici şirketlerin  ekonomik açıdan çok zor günler geçirdiğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Adıgüzel tarafından kuruldu.

Ev almak isteyenlere güzel haber! Yeni kampanyalar gelebilir!

Ev almak isteyenlere güzel haber geldi. Merakla beklenen orta gelirlilere konut kampanyasından sonra 2. el konutlar için yeni adımlar da atılıyor. İşte son dakika gelişmeleri...

Agl Adıgüzel İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agl Adıgüzel İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Sancar Adıgüzel tarafından kuruldu.

Adıgüzeller Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adıgüzeller Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yusuf Adıgüzel tarafından kuruldu.

Alfa Pmd Proje Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Pmd Proje Mühendislik Danışmanlık Limited  Şirketi Ümraniye’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Dursun Ali Adıgüzel tarafından kuruldu.

Onursal Adıgüzel'den Özel İletişim Vergisi kaldırılsın teklifi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, Özel İletişim Vergisi'nin kaldırılması teklifini sundu...

Yason Burnu'na dolgu yapılmasına Mustafa Adıgüzel'den tepki!

CHP'li Mustafa Adıgüzel, Yason Burnu'ndaki çevre düzenlemesi ve dolgu yapımına tepki gösterdi. Adıgüzel, "Geri dönüşümsüz çevreye zararları var" dedi...

Aquagroup Hijyen Dezenfektan Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aquagroup Hijyen Dezenfektan Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Adıgüzel tarafından kuruldu.

Adıgüzel Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adıgüzel Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mecit Adıgüzel ve Mehmet Adıgüzel ortaklığında kuruldu.

Aquagroup Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aquagroup Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ali Adıgüzel tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Adıgüzel ve Kemer Hidroelektrik Santralleri özelleştirildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Adıgüzel ve Kemer Hidroelektrik Santralleri'ni özelleştirdi. Santrallerin, ihaleye 324 milyon 100 bin TL bedelle en yüksek teklifi veren Bereket Enerji Üretim A.Ş.ye verilmesine karar verildi.

Ali Adıgüzel Haberi

Ali Adıgüzel

İlk toplantı, Güven Öztürk'ün ev sahipliğinde Güven İnşaat Merkez Ofisi’nde yapıldı. Toplantıda 1 Haziran 2013 tarihinde yürürlüğe girmiş olan 28664 Sayılı Tip İmar Yönetmeliği'nin uygulamada oluşturduğu tereddütler ele alındı. Sektör Kurulu üyelerinin, söz konusu yönetmeliğin yürürlüğe girmesiyle oluşan sorunlarını dile getirerek, sorunların çözümü amacıyla ilçe belediyeleri imar müdürlük elemanları ile birlikte görüşmeler yapılması gerekliliği üzerinde karar kıldı.Toplantıda; belediyeler ile yapılacak görüşmelerde sunmak üzere detaylı bir rapor hazırlamak amacıyla MÜSİAD üyesi Ali Adıgüzel' in başkanlığında bir komisyon kuruldu. Komisyonun diğer üyeliklerine ise Yılmaz Çinar, Atilla Gökçek, A.Selim Ener, Güven Öztürk, Beyhan Hasırcı, Ayhan Ekmekçioğlu ve Abdulkadir Sökücü seçildi.


Gaziantep MÜSİAD İnşaat Sektör Kurulu, sonraki toplantısında İmar Yönetmeliği'nin uygulanması ile ilgili oluşturulmuş komisyon üyeleri ve bu üyelerin proje sorumluları ile Ali Adıgüzel'in...